Nu sakes, merginos, prisikaiciau dabar kaip vede vyrai i kaire vaiksto.. grisiu namo, saviskiui ne kuriuos organus patrumpinsiu ir bus ramu.

QUOTE(Ecola @ 2007 02 12, 19:04)
Nu sakes, merginos, prisikaiciau dabar kaip vede vyrai i kaire vaiksto.. grisiu namo, saviskiui ne kuriuos organus patrumpinsiu ir bus ramu. 

netrumpink, o ka paskui veiksi pati

Papildyta:
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 12, 13:50)
...bet kaži kodėl apie 30 m. vedusių vyrų- pilna, o ištekėjusių moteriškių- ne?
Tai gal vis dėl to nelygi proporcija gaunasi? Teisingai Azalija paminėjo, nepamirškim, kad nemaža dalis vyrų- sedi, geria, svaiginasi arba šiaip kokie defektyvūs. Yra ta porblema, bent jau pripažinkim tai- tinkamų rimtiems santykiams vyrų yra mažiau nei moterų.

as jau seniai priejau isvada, kad vyrai kvailesni uz moteris ir taskas.
Na, jei vedes vyras eina pas 18-mete, tai jis zasis paskutinis.. Mano akimis ziurint, jei jau seimoj taip blogai - skirkis, ieskok, kad butu geriau, bet merginti dar beveik vaika.. - zemas lygis. Asilai ir psio.
O saviskiui patrumpinsiu vistiek.. blogiau nebus
O saviskiui patrumpinsiu vistiek.. blogiau nebus

QUOTE(Ecola @ 2007 02 12, 19:16)
Na, jei vedes vyras eina pas 18-mete, tai jis zasis paskutinis..O saviskiui patrumpinsiu vistiek.. blogiau nebus 

Zasis.... kaip svelniai.......

O jei ta 18-kine su dziaugsmu priima 35-keriu zasina?
Trumpink. Nieko nebus kitaip... nieko....

QUOTE(Ecola @ 2007 02 12, 19:16)
Aha, trumpink...Mes visos UŽ

QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 12, 20:40)
Aha, trumpink...Mes visos UŽ
tik noriu pasiteirauti, o pačiai dėl sekso trukumo ateity nekils problemų? 

O man atrodo, kad į šoną vaikščioja tikrai ne dėl sekso trūkumo. Gal sau norima įrodyt, kad kažkas dėl tavęs eina iš proto, kad esi reikalingas

Degesiukui noriu pasakyti, kad ji tikrai nėra prakeikta. Tik reikalavimai jos tokie nedideli, kad geras net ir vedęs. Visos buvom 18 ir 19 metų, bet į vedusius net nežiūrėdavom. Nereikia kaltinti vien tik vyro, mergina 18 metų irgi turi turėti galvą. Bet galvoja, kad yra vienintelė, nepakartojama, kad gelbsti vyrą nuo raganos žmonos, taip ir gaunasi. Na o paskui jau gaunasi estafetė: su vienu, su antru, su trečiu- ir visi vedę. O vaikus augina viena. Gerai kažkuri forumietė parašė, kad jeigu vedę vyrai dėmesį rodo, tai dar nereiškia, kad reikią atsakyti tuo pačiu. Na bet jeigu tinka bele koks

QUOTE(upe_5 @ 2007 02 13, 06:08)
O man atrodo, kad į šoną vaikščioja tikrai ne dėl sekso trūkumo. Gal sau norima įrodyt, kad kažkas dėl tavęs eina iš proto, kad esi reikalingas 

O pie ko čia mano cituojamas postas

QUOTE(Molė @ 2007 02 13, 09:38)
Degesiukui noriu pasakyti, kad ji tikrai nėra prakeikta. Tik reikalavimai jos tokie nedideli, kad geras net ir vedęs. Visos buvom 18 ir 19 metų, bet į vedusius net nežiūrėdavom. Nereikia kaltinti vien tik vyro, mergina 18 metų irgi turi turėti galvą. Bet galvoja, kad yra vienintelė, nepakartojama, kad gelbsti vyrą nuo raganos žmonos, taip ir gaunasi. Na o paskui jau gaunasi estafetė: su vienu, su antru, su trečiu- ir visi vedę. O vaikus augina viena. Gerai kažkuri forumietė parašė, kad jeigu vedę vyrai dėmesį rodo, tai dar nereiškia, kad reikią atsakyti tuo pačiu. Na bet jeigu tinka bele koks 

Parašysiu ir aš iš savo patirties.
Maniškis taip pat buvo įsisukęs į romanus su niolikinėmis. Apie mūsų santykių aiškinimąsi nerašysiu, daina ne apie tai.
Taigi, ilgai jų atsikratyti nepavyko. Skambindavo, rašydavo...nepadėdavo jokie pasiuntimai n***ui. Kažkoks keistas užsispyrimas, savęs sureikšminimas, mol jau aš tai dievaitė, o tu žmona-pabaisa. Paskui ir pats vyras sakė - matai, kokios merginos LT, pačios ant kaklo kabinasi, siūlosi. Tiesą sakant nežinau ar jos ant bet kurio kabinasi ar tik ant pasiturinčio

QUOTE(Inana @ 2007 02 13, 11:12)
Tiesą sakant nežinau ar jos ant bet kurio kabinasi ar tik ant pasiturinčio
Taigi, kokia išvada - ar 18+ turi galvą ar ne?

Jeigu jūsų vyras būtų bedarbis ar santechnikas, abėjoju, ar sulauktų tokio mergų antpludžio. Žinoma, kad pasiturintis vyras- rizikingesnis neištikimybės prasme.
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 13, 11:29)
Jeigu jūsų vyras būtų bedarbis ar santechnikas, abėjoju, ar sulauktų tokio mergų antpludžio. Žinoma, kad pasiturintis vyras- rizikingesnis neištikimybės prasme.
Na su vyrais lyg ir išsiaiškinom - nepraleidžia progos, bet ką galvoja 18 +

Pasilinksminti, išmelžti? Maniškis tikrai nėra dosnus - gal ir pastato kokį gerimą, bet daugiau nea. Kitaip sakant - vienam vakarui. O jos, kad duodasi, visokias vaikiškas, juokingas žinutes rašydavo

Ir pašnekovas jis ne koks. Vienintelis žmogus, kuris gali jį pakęsti - tai aš, visi kiti, net ir draugai eina parūkyti kai jis išsižioja, kitaip - nesibaigiantys ginčai. Abėjočiau, ar toms mergelėms jis idomus, sakyčiau daugiau baimę sukeliantis. Naivuolės, ką čia bepridursi. Gaila, susigadina tokios sau gyvenimus. Kvailesnės idant prisirištų, vaikus gimdo. Finale lieka nieko nepešusios. Žinau tokių istorijų, kai vienadienės meilužės paskui su pilvais ar kūdikiais pas žmonas eidavo.
QUOTE(rusaite @ 2007 02 12, 19:10)
as jau seniai priejau isvada, kad vyrai kvailesni uz moteris ir taskas.
Be komentarų....