Įkraunama...
Įkraunama...

Ar as prakeikta, ar as yra?

QUOTE(Inana @ 2007 02 13, 11:54)
Na su vyrais lyg ir išsiaiškinom - nepraleidžia progos, bet ką galvoja 18 +  g.gif
Pasilinksminti, išmelžti? Maniškis tikrai nėra dosnus - gal ir pastato kokį gerimą, bet daugiau nea. Kitaip sakant - vienam vakarui.

Viltis- durnių motina. Na jos ir galvoja- o gal? Kitoms šykštus, o mane apipils deimantais smile.gif O gal aš busiu ta vienintelė, dėl kurios jis mes žmoną ir pavirs mano nuolankiu kaprizus tenkinančiu įrankiu?
Vis dėl to aš galvoju, kad 18 m. merginai dar ne labai košės galvoj yra...
Vyras turėtų priimti daugiau atsakomybės už tuos santykius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 12, 16:40)
Aha, trumpink...Mes visos UŽ  smile.gif tik noriu pasiteirauti, o pačiai dėl sekso trukumo ateity nekils problemų? biggrin.gif

Tai va.. zinokit nesidave trumpinamas, bet kada prie progos as vistiek padarysiu taip smile.gif

Del sekso.. o kas sake, kad moterys i kaire eiti negali?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 02 13, 13:17)
Del sekso.. o kas sake, kad moterys i kaire eiti negali?? lotuliukas.gif

Aha, matot, kokie dvigubi standartai? Aiaiai... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 13, 10:20)
Aha, matot, kokie dvigubi standartai? Aiaiai... nono.gif

Ne dvigubi standartai, tiesiog man nera ko patrumpinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skila @ 2007 02 12, 10:51)
Na as irgi tokia pacia "laime turejau". Jei tik patikdavo kuris vyrukas, tai net klaust nereikedevo - as pati zinodavau, kad jis vedes (nu kitaip dar nera buve).
Na bet atsirinkau as viena is tu visu vedusiu ir dabar jis MANO wub.gif

Hm... g.gif o taip labai isitikinus kad jis tik TAVO, jei vyras turedamas zmona ejo "na leva" tai ir kai "pakeite" zmona vistiek po kurio laiko eis vel "na leva" Tai sakyti kad tik MANO yra labai per drasu..... Galiu is savo patirties pasakyti buvau savo vyru garantuota 100%.... bet susirado meiluze ir jai buvo tas pats kad jis vedes, pagyveno.......praejo ta aistra ir vel prasidejus seimos rutinai pagalvojo ir sugrizo atgal pas mane...o as vel patikejau, bet........negaliu JAU garantuoti kad jis tik MANO...gal antros zmonos netures, bet kad vel nesugalvos meiluzes isitaisyti tikrai negarantuoju..beto drauges vyras gyveno su antra zmona 7 metus ir va nesenai vistik suprato kad myli is tikro tik savo pirma zmona ir ...sugrizo palikes antra irgi su vaikuciais........ Taip kad sakyti kad jis tik MANO labai drasu netgi sakyciau neprotinga..neisizeisk 4u.gif bet tai zinau is savo karcios patirties........Vyrai is vis kazkokie keisti sutverimai, nors ir be ju liudna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 12, 13:50)
...bet kaži kodėl apie 30 m. vedusių vyrų- pilna, o ištekėjusių moteriškių- ne?  g.gif Tai gal vis dėl to nelygi proporcija gaunasi?

Gal grynai moteriskam kolektyve dirbat? Nzn...
Pilna aplink nevedusiu 30-meciu pas mus, ir nesusidejusiu, taip skant - laisvu. Per baliukus namie - visad vyru daugiau.... g.gif

Kazkada staipsniukas buvo apie kazkoki miesteli Rusijoj, kur audimo-verpimo ar koks ten fabrikias didziulis. Pastate fabrika, suvaziavo moteriskes i darba jame. Pravalas !! Vyrus kaip uodus medzioja - priemones nesvarbios, nes juos tiesiog ant pirstu suskaiciuot galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 14, 18:45)
Gal grynai moteriskam kolektyve dirbat? Nzn...
Pilna aplink nevedusiu 30-meciu pas mus, ir nesusidejusiu, taip skant - laisvu. Per baliukus namie - visad vyru daugiau.... g.gif

Kazkada staipsniukas buvo apie kazkoki miesteli Rusijoj, kur audimo-verpimo ar koks ten fabrikias didziulis. Pastate fabrika, suvaziavo moteriskes i darba jame. Pravalas !! Vyrus kaip uodus medzioja - priemones nesvarbios, nes juos tiesiog ant pirstu suskaiciuot galima doh.gif

na gi nesakau, kad jų NĖRA smile.gif Aplink mane jų kažkaip visada buvo, ir ne vienas smile.gif Darau tokias švadas pasiskaičiusi liudnu istorijų forume- tipo, man jau biologinis laikrodis tiksi, noriu šeimos ir vaikų, o vyro nėr. Ir ne forume, gyvenime girdžiu tokias istorijas vis dažniau.
Gal vis gi pripažinkim, kad nėra Lt laisvų nepriklausomų finansiškai apsirūpinusių mylinčių vaikus ir šunis simpatiškų vyrų pertekliaus?
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 14, 18:59)
Gal vis gi pripažinkim, kad nėra Lt laisvų nepriklausomų finansiškai apsirūpinusių mylinčių vaikus ir šunis simpatiškų vyrų pertekliaus?

lotuliukas.gif
Pertekliaus nera. Bet nera ir moteru pertekliaus. Maza tauta.
Musu keli pazistami niekaip neranda sau merginos i zmonas tinkamos. Kazkurioj temoj jau pasakojau. Neranda ir tiek. Ir pergyvena, kad laiku to padaryti nespejo (gal nenorejo), o dabar visos puikios merginos jau istekejusios, like tik.... zodziu netinkamos.
Sako: isiziuriu kokia, o ji - istekejusi , pasirodo...

Abiem pusem striuka, taigi. Kai sulauki tu 30 meteliu, isrankesnis daraisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 14, 17:45)

kur čia toks rojus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 02 12, 13:52)
Sakykim taip- tinkamų šeimos kūrymui vyrų yra žymiai mažiau nei tokių pat moterų. .

Jūs taip aimanuojate, bet pamirštate, jog ir užsienietis gali tapti Jūsų vyru, ir dar puikesniu už kurį nors lietuvį wub.gif

P.S. - nebūtinai kinietis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 15 vasario 2007 - 21:16
QUOTE(Inana @ 2007 02 13, 10:54)
Na su vyrais lyg ir išsiaiškinom - nepraleidžia progos, bet ką galvoja 18 +  g.gif
Pasilinksminti, išmelžti? Maniškis tikrai nėra dosnus - gal ir pastato kokį gerimą, bet daugiau nea. Kitaip sakant - vienam vakarui. O jos, kad duodasi, visokias vaikiškas, juokingas žinutes rašydavo  lotuliukas.gif Mirk iš juoko.
Ir pašnekovas jis ne koks. Vienintelis žmogus, kuris gali jį pakęsti - tai aš, visi kiti, net ir draugai eina parūkyti kai jis išsižioja, kitaip - nesibaigiantys ginčai. Abėjočiau, ar toms mergelėms jis idomus, sakyčiau daugiau baimę sukeliantis. Naivuolės, ką čia bepridursi. Gaila, susigadina tokios sau gyvenimus. Kvailesnės idant prisirištų, vaikus gimdo. Finale lieka nieko nepešusios. Žinau tokių istorijų, kai vienadienės meilužės paskui su pilvais ar kūdikiais pas žmonas eidavo.

Jei žmona tik tiek tevertina savo vyrą, tai nenuostabu, kad jis ieškos tos, kuriai būtų ir žavus, ir patrauklus smile.gif Nesvarbu, kad ne su visam, bet bent vakarui pasijaučia bent kažko vertas kaip vyras. Nu juk norisi žmogui, kad kas išklausytų...

QUOTE(Jūra_ @ 2007 02 15, 21:14)
Jūs taip aimanuojate, bet pamirštate, jog ir užsienietis gali tapti Jūsų vyru, ir dar puikesniu už kurį nors lietuvį  wub.gif 

P.S. - nebūtinai kinietis  lotuliukas.gif

blink.gif O jei norisi tik lietuvio ir jokio kitokio? Kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 02 15, 22:14)
Jūs taip aimanuojate, bet pamirštate, jog ir užsienietis gali tapti Jūsų vyru, ir dar puikesniu už kurį nors lietuvį  wub.gif 

P.S. - nebūtinai kinietis  lotuliukas.gif

blink.gif ??
Kažką jūs čia painiojat. Aš vyrą jau turiu, ir ne užsienietį (beje, prie ko čia tie užsieniečiai?). Gal skaitykit atidžiau kitą kartą?.. Nei aš aimanuoju, nei ką. Kodėl taip parašiau, jau paaiškinau.
Atsakyti