Įkraunama...
Įkraunama...

Ar as prakeikta, ar as yra?

Ai, ai, kam taip jautriai? wub.gif Tavo postą pacitavau ne todėl, kad taikyčiau Tau šiuos žodžius mirksiukas.gif

Esmė ta, jog vyrų pasaulyje tikrai užtektinai visoms, nevedusių ax.gif

Prie to čia ir užsieniečiai tongue.gif

Tad, visai neverta jaustis prakeiktom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 20 vasario 2007 - 16:27
QUOTE(degesiukas @ 2007 02 12, 10:37)
Nesu kazkokia blogiete, nesu geriete...

Taciau visa gyvenima bendravau tik su vedusiais vyrais...
Pirmas vedes vyriskis atsirado mano gyvenime kai man buvo 18 metu....tai buvo karstas, trumpas romanas....
Antras, kai man buvo 19 metu...tai buvo MEILE... auginu leliuka nuo jo...
Dabar esu viena, taciau vel aplink mane trinasi du VEDE vyrukai?

Kodel taip yra?
Ar as prakeikta ar dominu tik tokius?
O gal trukumas viengungiu?- nieko nesuprantu....

Ne tu domini tokius, o tave tokie domina biggrin.gif
Atsakyti
o gal tu jiems suteiki apgaulingu vilciu apie lengva ,neipareigojanti romana?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 02 21, 15:03)
o gal tu jiems suteiki apgaulingu vilciu apie lengva ,neipareigojanti romana?

Ir aš taip manau, vyrai tiesiog tokia užuodžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(degesiukas @ 2007 02 12, 10:37)

Kodel taip yra?
Ar as prakeikta ar dominu tik tokius?
O gal trukumas viengungiu?- nieko nesuprantu....

ne tu viena tokia unsure.gif
nežinau ar čia prakeiksmas doh.gif
man jau greit reiks lentutę ant kaktos užsirašyt kad vedę nevargtų verysad.gif
nes kitaip aš dar ilgai kankinsiuos
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 02 24, 19:06)
ne tu viena tokia  unsure.gif
nežinau ar čia prakeiksmas  doh.gif
man jau greit reiks lentutę ant kaktos užsirašyt kad vedę nevargtų  verysad.gif
nes kitaip aš dar ilgai kankinsiuos

Ir man taip buvo... Na ir kas čia blogo? Vienas toks buvo formaliai vedęs, tai padraugavom padraugavom, išsiskyrė su ta savo formaliąja praeitim (vaikiukų nebuvo), na, su laiku ir patys susivinčiavojom, kai sugalvojom vaikų pasidaryt mirksiukas.gif Taip, kad ne visada tų vedusių reik bijot... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 02 12, 10:43)
kad jie trinasi aplinkai tai dar nereiskia kad jau esi priversta su jais bendraut biggrin.gif
pati gi renkiesi.o kaip suprantu dabar savo pasirinkimais esi nepatenkinta..

ai su tais prakeikta,tai baikit nesamones lotuliukas.gif

yra ir nevedusiu,yra.

Visiškai pritariu. thumbup.gif
Atsakyti
Psichologai sako, kad tokiu atveju, kada prie moters "limpa" vede vyrai, ji nera pilnai isgyvenusi edipo komplekso vaikysteje. Gal ji augo be tevo. Ir tos moterys, kurios yra istekejusios uz tu vedusiu vyru yra projektuojamos kaip mamos, su kuriomis reikia konkuruoti. Kurias reikia nukonkuruoti. O limpa nera geras zodis. Jei nenori, niekas prie taves neprilimpa.
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 02 27, 11:20)
Psichologai sako, kad tokiu atveju, kada prie moters "limpa" vede vyrai, ji nera pilnai isgyvenusi edipo komplekso vaikysteje. Gal ji augo be tevo. Ir tos moterys, kurios yra istekejusios uz tu vedusiu vyru yra projektuojamos kaip mamos, su kuriomis reikia konkuruoti. Kurias reikia nukonkuruoti. O limpa nera geras zodis. Jei nenori, niekas prie taves neprilimpa.

ir tokių merginų daugės, nes daugiau nei pusė šeimų išsiskyrusios ir mamos augina mergaites be tėvų arba su netikrais tėvais... g.gif
tai teoriškai visos tos mergaitės skirs šeimas ateity? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 02 27, 12:20)

O psichologam neatrodo,kad VYRAI ,kurie yra vede ir vis tiek limpa prie kitu moteru, turi kokiu tai kompleksu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 27 vasario 2007 - 11:26
QUOTE(Shater @ 2007 02 27, 12:25)
O psichologam neatrodo,kad VYRAI ,kurie yra vede ir vis tiek limpa prie kitu moteru, turi kokiu tai kompleksu? g.gif

Kompleksu jie turi. Ir nemazai... bet kas svarbiausia.... man rods jie turi ir smegenu... tik labai mazai... trukumas, tskant g.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 02 21, 12:02)
Ne tu domini tokius, o tave tokie domina  biggrin.gif

butent drinks_cheers.gif Turbut kiekviena atidziau apsizvalgius rastu prie ju kimbanciu zenotu diedu irnesakyk.gif Siaip sau niekas prie nieko nekimba tongue.gif
Atsakyti