Sveiki visi
Permečiau akimis savo seniai kurtą temukę - tiesą sakant, nežinau, kas paskatino tai padaryti, tiesiog nepaaiškinama trauka pažiūrėti, kaip toli nueita nuo tuo metu išgyventų jausmų ir pergyvenimų...
Net širdį suspaudė prabėgus visus įrašus, vėl sugrįžus į tą begalinio pasimetimo laikotarpį - sušildė ir visas čia gautas palaikymas
Daug vandens nutekėjo nuo to laiko, kai galvojau - VISKAS. Meilė baigėsi.
Tačiau dabar visoms išgyvenančioms panašius jausmus galiu pasakyti - MEILĖ NEMIRŠTA. Bent ja tokia meilė, kurią puoselėja ir stengiasi susigrąžinti abu.
Šiuo metu mūsų šeima kaip niekad tvirta ir kupina meilės. Auga sūnytis, apsuptas jį ir vienas kitą gilia ir brandžia meile mylinčių žmonių.
Mums pavyko išsaugoti šeimą, jausmus, susigrąžinti aistrą.
Visko buvo - veiksmingiausias receptas, kuriuo galiu pasidalinti - pabadyti sunkiuoju laikotarpiu neužnuodyti oro negatyviomis mintimis, nespausti vyro, tegul jis susivokia, kaip nori gyventi ir pats imasi iniciatyvos. O jūs tuo tarpu imkitės veiklos, bandykite susirasti pramogų, tapkite įdomiomis moterimis, kurių siekia vyrai. Tai neturi būti vaidyba, tiesiog pradėkite gyventi sau, savo malonumui ir nebekreipkite dėmesio į jums abejingą vyrą, nekurkite bendrų planų, sakykite: važiuoju ten ir ten, jei jis nori - lai prisijungia, jei ne, šypsena atsisveikinimui ir ate. Jokių "kada grįši", jokių moteriškų pareigų (valgio gaminimo, marškinių lyginimo, nebent jei gražiai paprašys) - na, nebent sau pačiai prie kavutės pora skanių traškių pyragėlių, galite ir vyrą pavaišinti, jei panorės
Aš pradėjau gyventi taip, lyg būčiau viena su vaiku - išvykos, susitikimai su draugėmis, porą kartų į mėnesį - naktiniai klubai, kas antrą dieną sporto klubas ir t.t.
Nustojau sekioti ir kaip šuniukas reikalauti jo dėmesio...
Galop vieną vasaros dieną įdegusi ir su mini džinsiniais šortukais grįžusi iš pasivaikščiojimo parke sukinėjausi namie, su šypsena veide, nes jačiausi tikrai laiminga, kad pasaulis gražus, kad oras geras

Pajutau įdėmų žvilgsnį ir išgirdau klausimą: "kas yra, gal įsimylėjai?"

"Ai, sakau, žinai, pagalvojau jokia čia tragedija, na, visko gyvenime būna, gal taip ir turi būti, kad mes nesam skirti vienas kitam, gal mūsų laukia kiti mums skirti žmonės..."
NEPATIKO maniškiui
Nuo tos dienos ėmė kviesti į pasimatymus, praleisti laiką drauge, imdavo pats kurti savaitgalio planus.
Po kelių atsargių mėnesių su trenksmu grįžo jo jausmai, vėl buvo kaip pažinties pradžioje - aistra, naktiniai pasivaikščiojimai, prisipažinimai meilėje...
Tačiau susidūrėm su kita kliūtimi. Savo širdelėje per visą tą laikotarpį pasistačiau aukštą sieną

Kad nesiskaudinčiau, nebūčiau priklausoma nuo jo abejingumo...
Kokius metus grioviau tą sieną - jis man labai padėjo
Dabar, praėjus daugiau nei 3 metams galiu pasakyti, kad esu labai labai laiminga
QUOTE(noir1 @ 2009 11 29, 21:05)
Norėčiau šią temukę partempti į matomą vietą

nes šiuo metų man ji labai aktuali.Tokios temos ieškojau 1,5 mėn.Norėčiau sužinoti kaip sekasi temos autorei nors ir labai daug laiko praėjo.Išgyvenu analogišką situaciją.skirtumas tik tas,kad mes kartu 12 metų su vyru ir man tikrai tai nesusiję su gimdymu nes vaikui jau 8 metai.
Sieja mus vyro jausmų atšalimas,dėmesio stoka,nebeliko fizinės traukos.Nors vyras rūpinasi ir manimi ir vaiku,namais.Atiduoda atlyginimą.Kai susergu rūpinasi,bet......Sako,kad nieko nejaučia man.Liko tik pagarba,prisirišimas
Laukiu patarimų.Aišku nepiktų.
Nors galiu pasakyti,kad ne saldainiukas esu.Gali būti,kad išseko vyro kantrybė dėl nuolatinės kontrolės.Kur esi?Kada grįši?Ką veiki?Ar myli?
Įdomu ar įmanoma pakeisti viską?Ar galima save pakeisti ir susigrąžinti santykių šiltumą.