QUOTE(Rugilee @ 2013 01 22, 23:06)
Sveikos, mano santykiai su draugu taip pat nebe tokie kaip anksciau. Gyvenam metus laiko, taciau jau visa ugnele dingo. Jis man nerodo demesio, nebesikalba. Grizes po darbo pavalgo ir prie teliko arba kompiuterio. Kaip sakant esam kartu kambaryj, bet tuo paciu ir atskirai. Nebera jokios romantikos, nors ir nepasakyciau kad jos daug buvo anksciau. Taciau jis zmogus labai geras. Dirba, negeria, nesimusa. Kartais jauciuos taip, kad jam esu reikalinga del valgio darymo ir kambariu tvarkymo. Nezinau ka daryti. Kaip zmogus jis tikrai geras ir visiems labai paslaugus. Esu prie jo pripratusi. Todel sunku nuspresti ka daryti. Kiekviena karta kalbantis tikiuosi, kad padarys isvada ir abu pradesim stengtis del musu santykiu. Stengiuosi visada ramei pasikalbeti su juo ir pasakyti kaip jauciuosi, taciau atrodo, kad jis negirdi ir kita diena viskas tas pats...
Jeigu tu sužinotum, kad rytoj mirsi, ar, atsigręžus į savo gyvenimą, tau nebus gaila vėltui praleistų metų? Tai juk ne tavo gyvenimo vyras, o vyro pakaitalas. Bet taip priimta - negeria, nerūko, mesimuša - reikšia, tiks ir turi būti, nesvarbu, kad jau nieko tarp žmonių nebeliko, tik įprotis. Siūlyčiau pabandyt išsakyt jam savo mintis, kad jautiesi vieniša jo kompanijij, jeigu jis nedarys jokių "žingsnių", pats kaltas. Nežinau, aš savo dukroms stengsiuosi įskiepyti, kad geriau jau vienai, nei su bet kuo. Tokį - bilę kokį - surast jokių pastangų nereikia dėt, visada ir visur jų pilna. Na visuomenės atžvilgiu jis ne bile koks, bet tau jis - šaltas ir abėjingas. Ieškočiau kito. Šitas kolkas lai lieka, kaip " laikinai einantis pareigas", bet vistiek ieškočiau kito vyro, kuris tenkintų mane.