Įkraunama...
Įkraunama...

Santykių krizė - atvėsę vyro jausmai

QUOTE(Fungu @ 2013 01 22, 14:35)
Teisingai sakoma. Bet aš asmeniškai, jei jau jausmais savo partneriui dvejoju, nei už ką dar vieno vaiko negimdyčiau doh.gif Jau čia tai kvailystė schmoll.gif Atsiprašau visų moterų už savo negražią nuomonę, kurios taip bando savo santykius gelbėti blush2.gif

ir as taip mastau. pagaileciau busimo vaikelio,saves ir savo meteliu smile.gif ir as, ir vyras, ir vaikas yra vertas gyventi laiminga gyvenima. nenoreciau, kad kazkuriam is musu to nebutu lemta patirti. kaip ten bebutu, jei griuna, galima taisyti, bet tik vaikas, kaip priemone tai pasiekti schmoll.gif
nebent gimdyti sau, nesitikint kad vyras pasikeis, kad ateis i prota, apsigalvos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 01 21, 04:15)

Ačiū Dievui, supratau, kad dar yra toks dalykas kaip meilė. Meilė, kuri priima žmogų tokį, koks jis yra. Su visomis jo klaidomis ir netobulumais. Visos jo būdo savybės, kurios anksčiau nervindavo, nebelieka svarbios. Tiesiog myli tą žmogų. Ne už tai, ką jis daro ar nedaro, tiesiog už nieką. Ir nepatikėsite, ta meilė keičia aplinkinius. Galiu pati tai savo šeimoje matyti. Aišku, visokių dienų būna. Per PMS sveikai paburbu, bet vis tiek myliu. Vyrai netobuli, mes netobulos, tinkame vienas kitiem smile.gif

Sutinku su kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mano santykiai su draugu taip pat nebe tokie kaip anksciau. Gyvenam metus laiko, taciau jau visa ugnele dingo. Jis man nerodo demesio, nebesikalba. Grizes po darbo pavalgo ir prie teliko arba kompiuterio. Kaip sakant esam kartu kambaryj, bet tuo paciu ir atskirai. Nebera jokios romantikos, nors ir nepasakyciau kad jos daug buvo anksciau. Taciau jis zmogus labai geras. Dirba, negeria, nesimusa. Kartais jauciuos taip, kad jam esu reikalinga del valgio darymo ir kambariu tvarkymo. Nezinau ka daryti. Kaip zmogus jis tikrai geras ir visiems labai paslaugus. Esu prie jo pripratusi. Todel sunku nuspresti ka daryti. Kiekviena karta kalbantis tikiuosi, kad padarys isvada ir abu pradesim stengtis del musu santykiu. Stengiuosi visada ramei pasikalbeti su juo ir pasakyti kaip jauciuosi, taciau atrodo, kad jis negirdi ir kita diena viskas tas pats... sad.gif
Atsakyti
o tui nedirbi? nustok tvarkyti kambarius, gamint jam valgyt. autore tapat dare. uzsiimk KAS TAU IDOMU, pasidaryk valgyk ir eik kambarin pas save ir veik ka ors.arba iseik kur nors. TEGUL JIS TAVES IESKO, PASIILGSTA.
nebijok, jo neisgasdinsi. vyrai labai turi sveiko egoizmo ir nenumirs jei tures palaksytty ir paskui mus.
o tavo vidinio pasaulio kancios jam svetimos. ir auka neidomi. siaip auka niekam neidomi. ji tik ikalina kita, vercia jaustis kaltu, per prievarta dekingu.
Atsakyti
QUOTE(Rugilee @ 2013 01 22, 23:06)
Taciau jis zmogus labai geras. Dirba, negeria, nesimusa.

doh.gif užmuša tokie kriterijai, keliami artimam žmogui. gal jūs eikite kito pasiieškoti? su tokiais reikalavimais tikrai neturėtų būti sunku rasti. gal romantiškesnis papuls yu.gif
Atsakyti
As studijuoju kitame mieste, todel namie bunu tik savaitgaliais arba per laisvas savaites. Bet net ir grizusi savaitgali nejauciu, kad jis pasiilgo. Meginau ir negaminti, bet irgi nelabai kas isejo, nes jis tad nueina pavalgyti pas mano tevus. Su jais sutaria labai gerai. Na o as nenoredama, kad tevai imtu klausineti ar priekaistaut pradedu vel gaminti...
Papildyta:
Na ten ne kriterijai, o tiesiog pasakau, kad zmogus yra geras. Kitos gali ir pasakyti, ko tau daugiau reikia zmogus nesimusa, negeria, buna namie, dirba, parnesa pinigus. Ir tik dziaugtis juo. Kazkuri laika ir dziaugiausi....
Atsakyti
QUOTE(Rugilee @ 2013 01 23, 10:08)
As studijuoju kitame mieste, todel namie bunu tik savaitgaliais arba per laisvas savaites. Bet net ir grizusi savaitgali nejauciu, kad jis pasiilgo. Meginau ir negaminti, bet irgi nelabai kas isejo, nes jis tad nueina pavalgyti pas mano tevus. Su jais sutaria labai gerai. Na o as nenoredama, kad tevai imtu klausineti ar priekaistaut pradedu vel gaminti...

kodėl jūs gyvenate su juo???? tikrai nesuprantu g.gif
manote, kad kai susilauksite bendrų vaikų, tai gyvenimas pagerės??? linkite savo vaikams sukurti tokias šeimas, kur partneriai vienas kitam neįdomūs? nes panašu, kad tokį pavyzdį ir planuojate jiems rodyti.
Atsakyti
Gal but vis dar viliuosi, kad jis prades galvoti ir stengtis del musu santykiu. O vaiku neplanuoju, nes nenoreciau tokiose santykiuose juos auginti...
Atsakyti
QUOTE(Rugilee @ 2013 01 23, 11:34)
Gal but vis dar viliuosi, kad jis prades galvoti ir stengtis del musu santykiu. O vaiku neplanuoju, nes nenoreciau tokiose santykiuose juos auginti...

Esat protinga mergina, suprantat, kad santykiai netenkina ir vis kazko laukiat? Nepykit, as pati sau kai kada pritaikau sita posaki: Viltis - kvailiu motina.
Beje, nesupratau, ka jis turi stengtis? Gal, jis taip ir supranta vyro role seimoj? Dirba, negeria, geras. Jam ir nereikia stengtis, arba net nezino kaip stengtis. Cia jums negerai. Jusu tokie santykiai netenkina. Tai jus ir turit teise rinktis. Tuo labiau, kai nera seimos, vaiku. Pats tas laikas keisti kazka. Kaip nebutu gaila, bet geriausia turbut keisti i kita partneri. Nes, kazkas stebuklingo neivyks, jei zmogus yra toks, jus jo nepakeisit. O, be to kaip ir neturit teises keisti. Sekmes jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugilee @ 2013 01 22, 23:06)
Sveikos, mano santykiai  su draugu taip pat nebe tokie kaip anksciau. Gyvenam metus laiko, taciau jau visa ugnele dingo. Jis man nerodo  demesio, nebesikalba. Grizes po darbo pavalgo ir prie teliko arba kompiuterio. Kaip sakant esam kartu kambaryj, bet tuo paciu ir atskirai. Nebera jokios romantikos, nors ir nepasakyciau kad jos daug buvo anksciau. Taciau jis zmogus labai geras. Dirba, negeria, nesimusa. Kartais jauciuos taip, kad jam esu reikalinga del valgio darymo ir kambariu tvarkymo. Nezinau ka daryti. Kaip zmogus jis tikrai geras ir visiems labai paslaugus. Esu prie jo pripratusi. Todel sunku nuspresti ka daryti. Kiekviena karta kalbantis tikiuosi, kad padarys isvada ir abu pradesim stengtis del musu santykiu. Stengiuosi visada ramei pasikalbeti su juo ir pasakyti kaip jauciuosi, taciau atrodo, kad jis negirdi ir kita diena viskas tas pats... sad.gif

Jeigu tu sužinotum, kad rytoj mirsi, ar, atsigręžus į savo gyvenimą, tau nebus gaila vėltui praleistų metų? Tai juk ne tavo gyvenimo vyras, o vyro pakaitalas. Bet taip priimta - negeria, nerūko, mesimuša - reikšia, tiks ir turi būti, nesvarbu, kad jau nieko tarp žmonių nebeliko, tik įprotis. Siūlyčiau pabandyt išsakyt jam savo mintis, kad jautiesi vieniša jo kompanijij, jeigu jis nedarys jokių "žingsnių", pats kaltas. Nežinau, aš savo dukroms stengsiuosi įskiepyti, kad geriau jau vienai, nei su bet kuo. Tokį - bilę kokį - surast jokių pastangų nereikia dėt, visada ir visur jų pilna. Na visuomenės atžvilgiu jis ne bile koks, bet tau jis - šaltas ir abėjingas. Ieškočiau kito. Šitas kolkas lai lieka, kaip " laikinai einantis pareigas", bet vistiek ieškočiau kito vyro, kuris tenkintų mane.
Atsakyti
Nu vat aš jau seniai sakiau, kad kai kurių moterų problema yra aklas užsispyrimas ir pomėgis daužyti galvą į sieną doh.gif Sėdi moteris šūdo krūvoj, susgalvojusi, kad ten rožių laukas, ir laukia kol tas laukas rožėm prakvips doh.gif Nu nepakvips. Niekada. Kad ir iki gilios pensijos ten sėdėsit doh.gif Nu bet aišku, tam kad tų rožių surast reik pirma subinę iš to mėšlo iškelt, nusipraust gerai... Kam vargintis kai pagalvoji. Sėdi sau ir toliau įsitikinus, kad čia tikrai rožės, tik gal rūšis tokia, kuri ne kaip kvepia, ir nedarai nieko...

Jei per metus laiko santykiuose pavirtai nereikalingu baldu, tai ko galima tikėtis? Kad dar po dešimties metų jis staiga pamatys, kad ta nutriušusi sofa iš tikro yra aukso krūva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 sausio 2013 - 12:21
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 23, 14:19)
Nu vat aš jau seniai sakiau, kad kai kurių moterų problema yra aklas užsispyrimas ir pomėgis daužyti galvą į sieną doh.gif Sėdi moteris šūdo krūvoj, susgalvojusi, kad ten rožių laukas, ir laukia kol tas laukas rožėm prakvips doh.gif Nu nepakvips. Niekada. Kad ir iki gilios pensijos ten sėdėsit doh.gif Nu bet aišku, tam kad tų rožių surast reik pirma subinę iš to mėšlo iškelt, nusipraust gerai... Kam vargintis kai pagalvoji. Sėdi sau ir toliau įsitikinus, kad čia tikrai rožės, tik gal rūšis tokia, kuri ne kaip kvepia, ir nedarai nieko...

Jei per metus laiko santykiuose pavirtai nereikalingu baldu, tai ko galima tikėtis? Kad dar po dešimties metų jis staiga pamatys, kad ta nutriušusi sofa iš tikro yra aukso krūva?

superinis komentaras! drinks_cheers.gif
Atsakyti