QUOTE(rasyte @ 2007 02 13, 08:48)
Remk vyra prie sienos saulele, ka tik visa sita pergyvenau, tik ne po 7, o beveik 14 metu buvimo kartu, is kuriu jau greit bus 10 kaip vede. Ir prasidejo viskas graziai, vyras rupestingas, tik va nuotaikos nera, klausiu kas yra - ai nezino tipo kas jam darosi. Na ka as idiote, mislinu na pavarges, darbai ir psio takoje. Pailsek, lekiu as su vaiku pas mama, reikia su draugais pabut - prasom, atsipalaiduok, ir atsipalaidavo. Taip, kad pritariu nuomuonei - Ieskokit moters.
Tikrai nejuodinu vyru, ir nemanau kad visi jie tokie, taciau vyrai problemas linke spresti dazniausiai lengviausiu keliu
iš jūsų parašymo sunku suprasti, ar pirma atsirado kažkokios problemos ir po to kita moteris (kaip "lengviausias kelias"), ar pirma moteris ir iš to santykių pasikeitimas?
Galvoju, negi jau negali vyras išties būti pavargęs, pasimetęs dėl pasikeitusių šeimos aplinkybių, naujos situacijos? Dėl užsilaikymo darbe, tai nėra jis valdininkas, kurio "užsilaikymas" iš karto sukeltų įtarimus - mano vyras neseniai pradėjo naują verslą ir jo "juodas" darbas, komandiruotės matosi kaip ant delno - pagal darbo rezultatus (uždirbtus pinigus, naujus klientus ir t.t.). Todėl įtarinėti, kad neva dirbdamas jis iš tiesų su kita, nelabai pagrįsta, nes pinigai, kaip žinome, ant medžių neauga....
siūlymas "remti vyrą prie sienos" - kaip tai padaryti? ar vėl nauja puolimo iš mano pusės banga nebus kaip tik tas pastūmėjimas į kitos glėbį galų gale (jei jau vyrai turi tokį polinkį)? Nes atsiras ta, kuri nepriekaištauja....
O kaip jums baigėsi? Išsiskyrėt ar susitaikėt? jei toliau gyvenat kartu, tai ar džiaugiatės dėl to, kad prirėmėt prie sienos ir sužinojot apie neištikimybę?
QUOTE(flight @ 2007 02 13, 09:04)
Peterzyte, juk neprivalau, iškėlusi savo versiją, ką nors iš karto patarinėti
Na, galiu patarti privataus detektyvo paslaugas - bet ar paklausysi?
Suprantu, nori laimingos šeimos, bet šiuo metu, ar renkiesi galimą kitos moters variantą ar išlaikai tikėjimą savo vyru, tos laimės vis tiek nėra. Aš būčiau linkusi ieškoti priežasčių, nes tik jas žinant galima rasti išeitis...
(Beje...Tam, kad išsiskirti irgi reikia daug pastangų... Labai daug...)
versijos versijos..... esu matyt visas įmanomas versijas ir situacijas sumodeliavusi, tik vat man niekaip gera pabaiga nesigauna...
na tarkim pasamdau detektyvą ar kokiu kitu būdu išsiaiškinu kad vyras turi kitą..., ieškau priežasčių - o jos tokios banalios, nėščia nepatenkinta žmona, nuolatinės jos scenos, priekaištai, nepasitikėjimas, pagimdęs antipatiją ir atšalimą...
O kur IŠEITIS tuomet? Nelabai įsivaizduoju tolesnę ateitį, nes visą laiką man prieš akis stovėtų ta neištikimybė... Išsiskirti? Ir kas toliau? Mažas vaikas, išardyta šeima... Naujo "tėvelio" paieškos, o po kiek laiko vėl ta pati situaciją? ar bandymai surasti tą vienintelį idealųjų, kuris visą gyvenimą kaip šuniukas prie kojų tupėtų (tik manau man toks nusibostų mirtinai po 5 minučių)...
Rinkčiausi tikėjimą savo vyru, nes man tokia "laimė" laimingesnė, nei nuolatiniai įtarinėjimai ir prieš laiką atsiradusios raukšlės....
Prašau patarimo, kaip elgtis teisingai, o kad mes, moterys, išties pirmiausia įtarinėjam neištikimybe, tai akivaizdu... Ir man kyla mintis, ar tie mūsų įtarinėjimai "neužprogramuoja" pačios neištikimybės - yra tema apie pozityvų mąstymą, įdomu kaip yra su negatyviu mąstymu? ar panašiai veikia pasąmonėje modeliuojami neišikimybės vaizdai? pagal tą teoriją turėtų ta neištikimybė galų gale išsipildyti....