QUOTE(flight @ 2007 02 13, 21:10)
O kas aišku? Na, mano vyras gimdyme dalyvavo visus du kartus, bet panašių problemų neturim
manau kad gimdymas turėjo įtakos... Nes iki tol, nors santykiai jau seniau buvo konfliktiški, dažnai susilaukdavau seksualinių užuominų - vat pagimdysi, tai jau tuomet uch, atsigriebsim...
QUOTE(GAGA @ 2007 02 13, 21:12)
Aš manau viskas preis,jis jaučiasi tas Trečias žinai brolis Jonas(juokauju),o tau kaip matau(tiksliau skaitau)
blogos mintys fontanais,per daug darbocholikei laisvo laiko,tai ir puola blogos mintys.Manau jam namuose nejauku,dėl to bėga tų lempučių ,žodžiu nežino kur ir kokia dabar jo vieta jo paties namuose.Laikykis ir nezyzk,tik laikas viską sudėstys į lentynėles.Manau gimdymas ir nauja gyvybė sujaukė jūsų santykius.
visaip bandau tų blogų minčių atsikratyti - iš dalies dėl to ir užvedžiau šią temą, kad pamatyčiau situaciją iš šalies, kad kažkas imtų man ir pasakytų - mieloji, atsipeikėk, susiimk, nebūk paranojikė...
Tik matau, kad ne man vienai tų minčių visokių kyla...
O sunkiausia man atsikratyti jausmo, kad tapau kaip užkariauta ir nebeįdomi teritorija - vaikas padarytas, niekur nedingsiu... Iki tol tai galėdavau "paspirginti", jei jau labai įsijausavo į darbus - grįžo, o aš su draugėmis klube, arba paskambinu, kad išvažiuoju į šventinę komandiruotę keliom dienom - o tuomet jau pasiilgimas beprotiškas, vakare skambučiai lyg tarp kitko - kur esi, su kuo, ką veiki, kada grįši? o dabar kas - užsilaikė darbe, jokio streso, žino kad niekur neišeisiu, su vaiku namie sedėsiu... tai vat kokios bjaurios tos mano mintys...
Net laukiu, kuomet vaikas paaugs, kad vėl galėčiau jam truputį pavydo kirminuką sukelti, kad vėl moterim pasijausti...
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 13, 21:58)
Nusiraminimui: galbūt piktas, kad negali išsikrauti su tavimi seksualiai, o tai slopina daug dirbdamas ir sportuodamas, nes nenori nueiti į kairę.
Iš kitos pusės mano intuicija sako, kad jis tikrai nuo tavęs pavargo, nes pamatė kitokią ir išsigando, be topasirodė vaikas-konkurentas. Bet man vistiek keista,kaip pagal tavo apibūdinimą aukštos moralės ir įvairiapusškai išsilavinęs žmogus,negali suprasti situacijos, nors ir konservatyvus, todėl kužda pasamonėj-ieškok kitos priežasties.
dėl to, kad negali išsikrauti seksualiai, tai nemanau, kad tai galėtų būti pagrindinė priežastis - kiek pažįstu savo vyrą, nebuvo jis niekada hiperseksualus, ir dėl ko man niekaip netelpa galvoj mintis apie meilužę - nes jam visuomet svarbūs buvo jausmai. Mes susipažinom tokioj aplinkoj (vakarėlis, alkoholis), kur kitas jo vietoj būtų pasistengęs nusitempti mane į lovą - o su juo pusę nakties prašnekėjom filosofinėm-psichologinėm temom. Jau greičiau patikėčiau, kad susirado kažkokią "draugę", kuriai galbūt pasakoja apie savo jausmų sumaištį...
o kad kažkuriuo momentu aš jį "pribaigiau" savo nėščiosios "marazmais" tai sutinku... Nes vis mėgdavau važiuoti ant sąžinės - "tu sakei", "tu žadėjai", ašaros ir t.t. Tai dabar jis man nieko nesako ir nežada, "bijau, nes vėl liksiu kaltas, jei nepavyks"...
Dėl to, kad sakai "negali suprasti situacijos" - jis tą situaciją puikiai supranta. Tik jausmams neįsakysi. Dėl to ir kankinasi, blaškosi, nes žino, kad ne taip turėtų elgtis mylintis vyras ir tėvas. Dėl to gal ir namų vengia, nes aš jam kaip vaikščiojantis priekaištas, vos tik išsižioju, o jis jau susigūžia, lyg gindamasis. "Kada grįši"? - ir jau matau kaip užima gynybinę poziciją..
Žodžiu prisidirbau aš su savo elgesiu juodai. Ir dabar jau nebeišeina man nuoširdžiai pasidomėti apie jo darbą, draugus, nes vis atrodo, kad vėl prisikūrusi versijų kryžmines apklausas vykdau.