QUOTE(Ajste @ 2013 03 26, 17:00)
Jeigu judu panašūs, tai abu aktyvūs ir kartu galit aktyvintis. Dar kyla klausimas ar pačiai užtenka veiksmo savo gyvenime? Kuo užsiimi, ar studijuoji, dirbi dar ką veiki?
Iš santykių pusės, kodėl nepasitiki juo kai sako, kad smulkmenos ir viskas ok? Ar iš baimės, iš supratimo, kad tai nenormalu, iš saves, nes tau tai nepriimtina? Gal ir esi teisi, kad iš tavo pusės trūksta tolerancijos, bet kas iš jo pusės? Ar išgirdęs, kad tau trūksta dėmesio ėmėsi jo rodyt daugiau? Santykiuose du žmonės ir kompromisams reikia dviejų. Na nebent vienam iš jų yra priimtina nusileisti, jis tokio būdo ir nuoširdžiai tai daro
Viskas is baimes, kad galbut as del to kalta,kad manyje gal kazkas negerai, baime kad nusibosiu jam,ir kaip kiti vyrai tiesiog paliks mane...nors dabar kai pagalvoju, tai viskas prasidejo, kai jam atsirado problemu darbe, tada pradejo maziau skirt man demesio, kad ir kaip man truktu jo, as visad stengiausi suprasti ji,kad jam sunku,bet kartais tiesiog tas noras gauti demesio laimedavo,tada jau liudedavau, jis tai pamatydavo,na ir turedavau pasakyt,kas negerai...o jis stengdavos mane nuraminti, pasake, kad geriau parodys veiksmais o ne zodziais,kad jam esu svarbi,ir kad visad bus su manim,na aisku to demesio daugiau rodyt nepradejo,tiesiog ko gero man reik but kantriai,palaikyt ji,o ne viska tik apsunkinti, bet taip norisi,kad viskas butu kaip anksciau, bet ar taip bus,net nezinau,o gal mes jau praejom ta tarpsni