Įkraunama...
Įkraunama...

Santykių krizė - atvėsę vyro jausmai

QUOTE(reine de beauté @ 2013 03 27, 20:00)
Nereikia norėt, kad vaikinas metai iš metų kas mėnesį metinių ar mėnesio proga dovanos gėles ar dovanas. Dabar jam jūsų draugystė jau tampa kasdienybe. Nereikia norėti, kad viskas būtų, kaip pačioje pradžioje, pirmomis dienomis. Tai normalus santykių vystymasis.  smile.gif

suprantu as tai...tik kazkaip greit viskas pasikeite, trys menesiai dar tik praejo unsure.gif
Atsakyti
Na, gal tuomet jūs jam buvote tik momentinė aistra. g.gif O dabar aistra išsisėmė ir pasirodo, kad jausmų tikrų ten nelabai ir yra.
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 03 27, 21:04)
Na, gal tuomet jūs jam buvote tik momentinė aistra.  g.gif O dabar aistra išsisėmė ir pasirodo, kad jausmų tikrų ten nelabai ir yra.

nemanau,kad taip yra...kitaip kazin ar zmogus sakytu, kad myli, neplanuotu ateities kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinkles @ 2013 03 27, 23:23)
nemanau,kad taip yra...kitaip kazin ar zmogus sakytu, kad myli, neplanuotu ateities kartu unsure.gif

tai jūs pati apsispręskit - tai dvejojat jo jausmais, tai ginat doh.gif
kiek jums metu? o draugui?
ar jūs dirbat, mokotės, ką gyvenime veikiat?
nes man tai panašu kad draugas turi savo veiklos, o jūs ne - todėl ir pilstot iš tuščio į kiaurą, analizuojat viską perdėtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 03 27, 21:37)
tai jūs pati apsispręskit - tai dvejojat jo jausmais, tai ginat  doh.gif
kiek jums metu? o draugui?
ar jūs dirbat, mokotės, ką gyvenime veikiat?
nes man tai panašu kad draugas turi savo veiklos, o jūs ne - todėl ir pilstot iš tuščio į kiaurą, analizuojat viską perdėtai  smile.gif

nelabai noriu skelbtis...veiklos turiu,tik ta veikla labai monotoniska, laisvalaikio mazai, nespeju uzsiimt viskuo ko noreciau, ir ta laisvalaiki stengiuosi paskirti, kad su draugu pabuciau...del metu,na galiu tik pasakyt,kad tarp musu yra 6 metu skirtumas...tai gal ir tai itakos turi
Atsakyti
QUOTE(Twinkles @ 2013 03 28, 01:59)
nelabai noriu skelbtis...veiklos turiu,tik ta veikla labai monotoniska, laisvalaikio mazai, nespeju uzsiimt viskuo ko noreciau, ir ta laisvalaiki stengiuosi paskirti, kad su draugu pabuciau...del metu,na galiu tik pasakyt,kad tarp musu yra 6 metu skirtumas...tai gal ir tai itakos turi

kažkodėl įtariu kad jūs dar tik mokykloj mokotės smile.gif jeigu mano įtarimai teisingi, tuomet amžiaus skirtumas tikrai įtakos turi.
jeigu jums būtų pvz kokie plius minus 25, jam 31, tuomet amžiaus įtaka nesijaustų. nesakau, kad tuomet nesinori dažnai matytis, bet pareigos ir atsakomybės tampa aukštesniais prioritetais nei vakaras žiūrint vienas kitam į akis ar trijų mėnesių draugystės sukaktis biggrin.gif bet tai jokiu būdu nereiškia kad žmogaus nemyli, nepasiilgai ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 03 28, 09:04)
kažkodėl įtariu kad jūs dar tik mokykloj mokotės smile.gif jeigu mano įtarimai teisingi, tuomet amžiaus skirtumas tikrai įtakos turi.
jeigu jums būtų pvz kokie plius minus 25, jam 31, tuomet amžiaus įtaka nesijaustų. nesakau, kad tuomet nesinori dažnai matytis, bet pareigos ir atsakomybės tampa aukštesniais prioritetais nei vakaras žiūrint vienas kitam į akis ar trijų mėnesių draugystės sukaktis biggrin.gif  bet tai jokiu būdu nereiškia kad žmogaus nemyli, nepasiilgai ar pan.

tikrai ne mokykloj,daugiau nei 22 smile.gif na as suprantu,kad tai nera prioritetai, bet keista tai,kad pirmus du menesius tai buvo prioritetai jam,as jam buvau viskas, toks visada su entuziazmu buvo....as galvoju, kai jam prasidejo problemos su darbais,viskas ir prasidejo, plius as iskart tada pamaciau kad jis maziau skiria demesio man,ir buvau nepatenkinta...tai gal jis pagalvojo,kad per daug mane islepino, ir dabar taip bando atpratint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinkles @ 2013 03 28, 11:30)
tikrai ne mokykloj,daugiau nei 22 smile.gif na as suprantu,kad tai nera prioritetai, bet keista tai,kad pirmus du menesius tai buvo prioritetai jam,as jam buvau viskas, toks visada su entuziazmu buvo....as galvoju, kai jam prasidejo problemos su darbais,viskas ir prasidejo, plius as iskart tada pamaciau kad jis maziau skiria demesio man,ir buvau nepatenkinta...tai gal jis pagalvojo,kad per daug mane islepino, ir dabar taip bando atpratint blink.gif

nemanau kad vyrai uzsiema tokiom analizem kad islepino ir slapto plano chuligano kurimu, kaip atpratint biggrin.gif
problemos darbe dabar jo pagrindinis rupestis, gal jis jums net nesako kokia bloga situacija. jeigu man darbe bedos butu tai tikrai ne meiles galvoje butu. bukite supratinga, palaikanti, o ne dar vienas susierzinimo saltinis smile.gif
Atsakyti
klausyk Twinkles gal mes pasimetusios dvynes biggrin.gif ir as keldavau bangas kai kas menesi nepasveikindavo draugystes pradzios diena.... o dabar po 5 metu as pati praleidziu tas dienas ir po dvieju dienu prisimenu kad praejo ta diena. Vyrai niekada nemastys taip kaip tu, dziaukis jei jis tavo gimtadienio nepamirs biggrin.gif nu jie tokie yra, jie nesureiksmina tokiu dalyku, metiniu tikrai nepamirs is pasveikins. As tave suprantu, liudna tau del to ir atodo meile baiges, bet netikiu kad taip yra... zinai as dabar galvoju geriau tegul mano vyras man dovanoja maziau geliu, bet buna istikmas, geras, atsidaves man ir seimai. Aisku gali susirasti toki su kuriuo busi apipilta vviskuo gelemis dovanomis, pinigais... o naktimis tavo draugija keis kitos smile.gif neskube daryti isvaduuuuuuuuu, palauk, ziurek kaip bus toliau, as pamenu, mano vyrui kazkur po triju 4 men irgi buvo uzeje kazkas kad nebezinojo ar nori buti su manim ar ka jam daryti toliau. Viskas jam irgi gi nauja reikia adaptuotis, keiciais gi ritmas atsiradus moteriai vyru gyvenime. Patikek tu bangavimu bus dar oi ne tokiu smile.gif kantrybes ir laikas viska sustatys i vietas. console.gif
Papildyta:
beje dar is patirties, mes irgi skiriames 6 metais, man tai jautesi kai buvau 20 - 23 o dabar man 25 jam 31, tai ... islenda labai labai labai labai labai retai praktiskai jau nebe. Jis anksciau man pykcio akimirka sakydavo kad nu daug kantrybes reikia kol tave uzsiauginsiu smile.gif patikek kai jam isipres bedos darbe tada vel viskas bus gerai. Kantrybes dar karta ir tolerancijos. Jeigu busi kantri pamatysi jis tau dar padekos uz tai kad ta perioda, prie jo problemu, neprisidejai dvigubai viska apsunkindama ir zyzdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remoulade @ 2013 03 28, 11:55)
klausyk Twinkles gal mes pasimetusios dvynes  biggrin.gif  ir as keldavau bangas kai kas menesi nepasveikindavo draugystes pradzios diena.... o dabar po 5 metu as pati praleidziu tas dienas ir po dvieju dienu prisimenu kad praejo ta diena. Vyrai niekada nemastys taip kaip tu, dziaukis jei jis  tavo gimtadienio nepamirs  biggrin.gif  nu jie tokie yra, jie nesureiksmina tokiu dalyku, metiniu tikrai nepamirs is pasveikins. As tave suprantu, liudna tau del to ir atodo meile baiges, bet netikiu kad taip yra... zinai as dabar galvoju geriau tegul mano vyras man dovanoja maziau geliu, bet buna istikmas, geras, atsidaves man ir seimai. Aisku gali susirasti toki su kuriuo busi apipilta vviskuo gelemis dovanomis, pinigais... o naktimis  tavo draugija keis kitos smile.gif neskube daryti isvaduuuuuuuuu, palauk, ziurek kaip bus toliau, as pamenu, mano vyrui kazkur po triju 4 men irgi buvo uzeje kazkas kad nebezinojo ar nori buti su manim ar ka jam daryti toliau. Viskas jam irgi gi nauja reikia adaptuotis, keiciais gi ritmas atsiradus moteriai vyru gyvenime. Patikek tu bangavimu bus dar oi ne tokiu smile.gif  kantrybes ir laikas viska sustatys i vietas.  console.gif
Papildyta:
beje dar is patirties, mes irgi skiriames 6 metais, man tai jautesi kai buvau 20 - 23 o dabar man 25 jam 31, tai ... islenda labai labai labai labai labai retai praktiskai jau nebe. Jis anksciau man pykcio akimirka sakydavo kad nu daug kantrybes reikia kol tave uzsiauginsiu smile.gif patikek kai jam isipres bedos darbe tada vel viskas bus gerai. Kantrybes dar karta ir tolerancijos. Jeigu busi kantri  pamatysi jis tau dar padekos uz tai kad ta perioda, prie jo problemu, neprisidejai dvigubai viska apsunkindama ir zyzdama smile.gif

dekui labai, nusiraminau jau siek tiek, stengiuosi dabar galvot apie tuos dalykus,kuriuos jis del manes padare,ir nesureiksminti to ko nepadaro dabar...bet taip sunku,nesijauciu labai laiminga del to,ar saugi,plius nes nezinau del ko tiksliai viskas,bijau kad su tuo savo nepasitenkinimu pati galejau pridirbt...reikes daug padirbeti su savimi, pas jus 5 metai praejo,o pas mus tik trys menesiai, tai kazkaip liudna kad taip yra...bet siom dienom as linksmesne stengiuos but, nors viduje uoj kiek daug minciu ir baimiu, bet pastebejau,kad ir jis linksmesnis, tai gal viskas tik i gera...paziuresiu kaip toliau bus,o jei kas,tai teks vel kalbetis....dabar isvykes savaitei,gal labiau pasiilgs..........bet dabar is kitos puses pagalvoju,kad jis dirba tai del musu,nori nusipirkt buta,kuriame gyventumem kartu,o as dar cia kazkokias tragedijas darau blink.gif bet taip nesinori jaustis pamirstai,matyt del to viskas blink.gif dar praeita savaite jis sake,kad atsilygins demesiu man,kad prireiks laiko kad jausciausi saugi ir pasitikeciau juo, bet tame ir esme kad nesijauciu saugi,kai jauciuosi pamirsta ir nebe tokia svarbi,na tikiuosi jis to pazado nepamirso,nes po to karto dar mini barni apturejom
Atsakyti
Pirmiausia, jei 3 menesiu sukaktis tokia svarbi, tai gal paciai reikejo pasveikint? Pas mus pirmais metais kas menesi pasisveikindavom, bet be dovaneliu, tik zodziais, kartais ka skanesnio valgyt pasidarydavom. Aisku per metus budavo ir tokiu periodu kai vienas uzsivertes darbais ir pamirsta ar abu pamirstam blush-anim-cl.gif: Nereikia is to daryt tragedijos jei visa kita tenkina. Dar manau, kad jei vyras demesingas is prigimties, tai toks ir bus, kiti buna pradzioj asistuoja, rodo daugiau demesio, o paskui aprimsta ir gerai jei svarbias progas prisimena. Bet velgi nera tragedijos. Kaip Remoulade rase, svarbu istikimas, geras vyras, o malonus gestai tera malonus gestai wink.gif
Del saugumo, tai joks vyras jo nesuteiks jei pati savyje jautiesi nesaugi. Paskaityk savo postus pora kartu, pamatysi kaip visur atrandi savo kalte - per daug demesio, per mazai demesio, tai siurprizus darai darbo metu, tai vos atlieka laisvalaikio nuo darbu.... Per daug analizuoji viska, per mazai klausai kas tau sakoma, per daug bijai pasitiketi, per daug stengiesi daryti kaip reikia... Daug priestaravimu, kuriuos isspresti turi pati, pasirikti pati. Kad ir kaip baisu, jei nepasirinksi vieno kelio, negalesi buti tiesiog laiminga. Musu santykiuose taip pat visko buvo, laimei buvo naturalus poreikis pasakyti kas negerai, be uzuolanku. Tarkim MB periodiskai labai uzimtas darbe, keleta dienu dirba iki velumos, bet tai zinoma is anksto, man pasakyta, kad nelaukt skambuciu, zinuciu ir t.t. tom dienom ir as rami. Kai as uzsikasu darbais ir man sunku, jis zino, kad nemegstu apie problemas kalbeti ir jo klausimai ar viskas gerai tik suerzina mane. Dabar gaunu puodeli arbatos ir sausainiu, o apimano darba tuo metu nekalbam. Kodel tau draugo nepaklausus kaip jam priimtiniau? Nematau priezasties kodel negalima paklausti ir prisitaikyti, juk akivaizdu, kad speliones nepadeda. Nors po truputi ir zodziai paskesta analiziu juroj. Netgi atrodo, kad nori buti pasyvus santykiu dalyvis. Su sukaktim jis nepasveikino, jis dirba, jis neraso, jis planuoja ateiti, jis ta, jis ana... O tavo tik kalte visur. Galbud draugas, santykiai yra grazi tavo gyvenimo dalis, bet tai nera visas tavo gyvenimas, tai ir elkis kaip turedama daugiau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Twinkles, kaip imanoma stenkis vyti blogas minits, tave suprantu puikiai, tai gerai mes jau 5 metai kartu, bet kiek mums reikejo apsilauzyti kampus iki tu 5 metu... pamatysi laikui begant nebebusi jam pirmam plane, kaip ir jis tau, atsiras darbai, vaikai, noresis ir sau laiko skirti, ir visa tai patikek atrodys visiskai normaliai. Mane irgi baugindavo tokios mintys kaip tave dabar, na bet mes matyt abudu norejom buti kartu tai ir esam, nors pora kartu buvo jau sakoma kad reikia eiti i skritingas puses. Pragyvenom ir tai. Mansikis irgi kieme turedavo darbo vieta tai atikek kiekas eidavau kampais ir zyzdavau pareik namo pareik valgyt irrttt, o jam viena galvoj buvo kaip uzdirbti daugiau pinigu ir palengvinti musu buity. O as ka tik demesio norejau, bet tuo demesiu meile buvimu kartu istisai sotus nebusi. Suprantu tau tai nauja pati pradzia, mes moterytes esam tokios romantikes norisi tu graziu dalyjeliu istisai, bet zinok jei istisai jis tau lystu i akis bloga darytusi... Tikiu kad tu blogai jautiesi tai normalu nes nedaug laiko esat kartu, jam matyt to laiko jau pakanka eiti i kita lygmeni, t y nebeskraidyti padebesiais, o ir jis gi vyras o turbut ir siek tiek vyresnis ir aisku realistas. Patikek atsilygins jis tau dar uz ta islaukta laika. Nekaltink saves kad kazka pridirbai , taip nemanau kad yra, tiesiog dabar nurimk, ir kai ateis laikas ir bus tam grazi akimirka pasipasakok jam kaip jauteisi, pasakyk kad galbut perdaug reikalavai bet pabrezk kad tu mokaisi jis tau yra naujas ir tai vadinama slifavimusi. Abu mylintys mzones ir esant santykiams labai tikriems, visa tai issipres. 4u.gif nenusimink, jau greitai viskas susivoks, ir uzsirasyk ant didelio lapo toki posaki ir pasikambink ant sienos matomiausioj vietoj : "VISADA TAIP NEBUS" visada gerai nebus, ir visada blogai nebus thumbup.gif console.gif
Atsakyti