Įkraunama...
Įkraunama...

Didžioji mamos baimė netekti kūdikelio

Ir as bijau blush2.gif vis dar sokineju naktimis kai tik nugirstu koki itartina garseli, bene atpyle, bene springsta, o gal nusmuko ir ant veidelio guli,,, Manau tai visai naturalu, nes maziukai tokie bejegiai is pradziu 4u.gif
Atsakyti
o kaip jusu vyrukai reaguoja i sias jusu baimes? As ir kai vaikas uzmiega kas keleta minuciu lakstau ziuret ar kvepuoja, ar neatpyle ir t.t. O jei vaikiuka palieku su vyru, ir po kokios val. grizusi matau kad jis filma ziuri ausines uzsidejes kitam kambary, vat tada buna ohohoho... Jis man sako "juk ji miega!", net netikrines mastau.gif O man iskart isterija, juk galejo kas nors atsitikt o jis net nebutu isgirdes... Vat taip ir pykstames kartais: as nesuprantu jo, kaip taip galima palikti vaika viena keliom valandom, o jis nesupranta manes, kam ce reik sokinet kiekviena kart isgirdus krebzdesi is vaiko puses... doh.gif
Atsakyti
Nakti i visokius keistus garsus reaguoju. Manau kiekviena motina reaguoja. Pasilieku net tokia sviesele, kad nereiketu degtis normalios sviesos.
Atsakyti
kai mazyle miegodavo, mes su vyru abu lakstydavom ziuret ar kvepuoja, iki kokiu puses metu, dabar 9, patikrinam karts nuo karto kai miega, ramiau ant dusios, o nakti, kai tik pradeda judet mazoji, tai ir mes abu pasokam doh.gif
Atsakyti
prisiduodu ir as cia 4u.gif
sokineju ir tikrinu ar viskas gerai, ar kvepuoja. jei valgydamas pradeda skleisti keistus garsus, issigastu ar neuzdus,neuzsprings. zooodziu ... doh.gif
tikiuosi tas greit praeis blink.gif
Atsakyti
Nu ir man panasiai... yra kazkokia baimes kibirkstele. doh.gif
Atsakyti
ui o as jau maniau kad as viena cia tokia, pries gimstant dukrytej naktim kartais pabusdavau patirint ar vyras kvepuoja o dabar dar ir mazaja tikrinu smile.gif
na ka dar galiu padaryt, myliu juos be proto vat ir bijau kad kas nenutiktu wub.gif
Atsakyti
Ir as pasitikrinu ar kvepuoja, jei ilgiau pietu miegeli miega, nei iprasta. Vis pagalvoju, kad paranojike, bet ka darysi. Didziausia mano baime, kad vaikas pasprings. Kadangi kelis kartus jau toki epizoda turejau, tai neduok dieve koks jausmelis.
Atsakyti
nu man tas pats kaip ir daugumai, vis sokineju prie loveles jei ilgiau miega patikrint ar kvepuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmabaro: 12 lapkričio 2009 - 12:36
Na as manau, kad sita paranoja ir yra vienas is postgimdyvines depresijos pozymiu.
Buvo kelis kartus tokia baime, bet stengsios nepasiduoti tai fool.gif . Dabar reciau sokineju.
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2004 11 22, 23:24)
mano maziukuj sendien pusantru metuku o as vis dar jauciu baime, kad neduok dieve kas acitiks...

Mano vaikui tuoj 1 metukai ir mane kankina ta pati baimė doh.gif Toks vaizdas, kad visą likusį gyvenimą ji išliks doh.gif
Atsakyti
Manau jau cia diagnoze visam gyvenimui - sokinet ir rupintis ar viskas gerai mazulei...
Atsakyti