QUOTE(srauni_upe @ 2010 02 15, 19:15)
aš ir tapau jautri šiuo klausimu. Tokia praradimo baimė... baimė prarasti mažąją arba atvirkščiai, kad ji praras mane.
Ir dar labai jautriai pradėjau reaguoti į temas apie paliktus kūdikius ir panašius dalykus.
Lygiai tas pats. Siaip stengiuosi visumet tokias mintis vyti salin. Kai leliukas buvo gal poros savaiciu, karta valgydamas uzsiklyke ir pamelynavo. Net negalvodama pradejau ji purtyti, nes kazkodel buvo nustojes kvepuoti. Viskas baigesi gerai, bet jau strioko apturejau, tai neispasakytai.
O baime del saves buna, kai savijauta paglogeja. Buna man, kad pilva paraizo, skrandi paskauda. Pradeda listi mintys apie visokias blogas ligas ir kas maziuka mano augins, jei man kasnors nutiks.
Dar labai bijau del vaikucio, kai su masina vaziuojam, o vyras koki staigesni manevra daro.
Naktimis neinu ziureti ar kvepuoja, nes maziukas labai daznai keliasi. Bet, jei kartais ismiega visa nakti, tai man jau baisiai neramu, kaip ir tada, jei dienos metu ilgiau pamiegoti susimasto...
Siaip, jei labai paranojos kankina, tai gal kokio valerijono pagerti reiktu...
I viska, kas su kudikiais siejasi reaguoju jautriai. Dar, kazkodel, jautriai reaguoju ir i senu zmoniu bedas. Kazkaip pagalvoju kartas nuo karto, kad ir manes senatve laukia... Ir del savo tevu sveikatos kazkaip neramiau nei bet kada anksciau. MAtyt motinyste sujautrina moteri...