Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

Ir as su problemele pas jus. Ne del saves o del MB.
Katik sirgo gripu, auksta temperatura ir kelias dienas gere paracetamoli,gripex ir daug avieciu arbatos. Po poros dienu gydymo isbere visa kuna mazom raudonom demelem(net ant kaklo), labai niezti.
Gal kam teko susidurti?Itariam kad galbut galejo buti nuo per dideliu doziu paracetamolio. Siuo metu pas gydytojus nueiti galimybiu nera
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 01, 21:34)
Ir as su problemele pas jus. Ne del saves o del MB.
Katik sirgo gripu, auksta temperatura ir kelias dienas gere paracetamoli,gripex ir daug avieciu arbatos. Po poros dienu gydymo isbere visa kuna mazom raudonom demelem(net ant kaklo), labai niezti.
Gal kam teko susidurti?Itariam kad galbut galejo buti nuo per dideliu doziu paracetamolio. Siuo metu pas gydytojus nueiti galimybiu nera

O avietems jis nealergiskas?
Tos raudonos demeles-ar jos iskilusios, kaip kad uodo ikandimai arba tokios kaip buna nusidilgunus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 balandžio 2009 - 22:31
QUOTE(AZURA @ 2009 04 01, 23:18)
O avietems jis nealergiskas?
Tos raudonos demeles-jos iskilusios, kaip kad uodo ikandimai arba tokios kaip buna nusidilgunus

Ne, visada valge avietes ir tokiu dalyku nebudavo.
Demeles kaip nusidilginus, kai pasikaso issoksta kaip ikandimas tada jau panaseja.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 01, 22:30)
Ne, visada valge avietes ir tokiu dalyku nebudavo.
Demeles kaip nusidilginus, kai pasikaso issoksta kaip ikandimas tada jau panaseja.

Greiciausiai ir laaaabai panasu, kad cia jam bus dilgeline, alergine reakcija, tik neaisku, nuo ko jam cia sureagavo...
Nelaukit, srocnai tegul pradeda gerti Tavegili ir nupirk tepaliuka-geli, jetau, nepamenu pavadinimo doh.gif , paklausk vaistineje-yra tokie geliai nuo alergiju, vabzdziu igelimu, dilgeliniu ir pan., tegul tepliojasi juo visas tas isbertas vietas.
Pasikonsultuok dar ir vaistineje kaip, kiek kartu per diena naudoti Tavegili ir ta geli tokiu atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 balandžio 2009 - 22:46
QUOTE(AZURA @ 2009 04 01, 23:37)
Greiciausiai ir laaaabai panasu, kad cia jam bus dilgeline, alergine reakcija, tik neaisku, nuo ko jam cia sureagavo...
Nelaukit, srocnai tegul pradeda gerti Tavegili  ir nupirk tepaliuka-geli, jetau, nepamenu pavadinimo doh.gif , paklausk vaistineje-yra tokie geliai nuo alergiju, vabzdziu igelimu, dilgeliniu ir pan.,  tegul tepliojasi juo visas tas isbertas vietas. Pasikonsultuok dar ir vaistineje kaip, kiek kartu per diena naudoti Tavegili ir ta geli

Labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 01, 22:46)
Labai aciu

Nera uz ka 4u.gif Man irgi viena karta taip buvo-isbere visa kuna kaip dilgelem nudilgytom raudonom demelem, nieztejo iki negalejimo doh.gif , man cia buvo dilgeline. Ir reikia kuo skubiau pradeti gydytis, cia ne juokas, cia rimta alergine reakcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 balandžio 2009 - 23:03
jetau, o tai kur kreiptis tada, pas seimos gydytoja? g.gif o negali tiesiog nuo oro kaitos buti sausa oda? verysad.gif
Atsakyti
Labas...
Uzsukaui paskaitineti...Gal rasiu kaip gydyti savo rankas...Oda ziauriai issausejo, lupasi, kraujuoja kartais....Jokie kremai nepadeda....Patepu-o jie dar labiau grauzia, rankos uzkaista, paraudonuoja...Tenka viska nusiplauti...Manikiuriste patare kazkoki zepter krema....Gal kas bande?
Atsakyti
ai man jokie vaistai nebepadeda nuo tu alergiju,...
del odos sausumo,tai padejo man biodermos P.O.ZN man rodos taip vadinas kremukas/losjonas ir dar prausiuos su duso aliejum ...
o siaip alergija irgi bandysiu iveikti homeopatiniu budu,geriau ilgiau,bet geresniam rezultatui,o cia kai priraso visokiu hormonu ,tai poto oda nuploneja baisiausiai...pranyksta ,nevartoji ir vel atsiranda
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 04 22, 18:58)
Labas...
Uzsukaui paskaitineti...Gal rasiu kaip gydyti savo rankas...Oda ziauriai issausejo, lupasi, kraujuoja kartais....Jokie kremai nepadeda....Patepu-o jie dar labiau grauzia, rankos uzkaista, paraudonuoja...Tenka viska nusiplauti...Manikiuriste patare kazkoki zepter krema....Gal kas bande?

Jusu aprasyta situacija labai panasi i mano. As irgi labai sunkiai gydau savo rankas.Dabar lyg geriau. Gydausi pas prof. R. Baleviciene, jos gydymas man padeda. Aisku, tenka gerti ir antibiotikus ir t.t. Man sausuma padeda nugaleti Excipial tepalas su migdolu aliejumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 23 balandžio 2009 - 18:00
Na va, perkskaiciau viska nuo pradzios iki galo, tai pasipasakosiu dabar ir as smile.gif

Man visai mazai buvo atopinis dermatitas, po to praejo, atsirado alergine sloga nuo dulkiu, kaciu ir t.t. Bet isgerdavau vaistu ir tuo baigdavosi. Dabar man 25 metai, praeitos vasaros pabaigoj prasidejo berimai, niezulys, asaros, pyktis ant viso pasaulio, daktarai... Zodziu, liga sugrizo visu "grazumu". Jau bijau skaiciuot kiek isleista pinigu, bet kartais, atrodo, nezinia kiek atiduotum, kad tik kaip normalus zmogus butum. verysad.gif
Vienu momentu buvo taip prastai, kad prednisolon'a geriau menesi. Tai jau grazi buvau kaip niekad rolleyes.gif Bet tokio vaisto geriau nereikia. Man alkuniu lenkiamos vietos, kaklo puse, veidas. Blogiausia, kad veidas... Tepiaus cutibaza+cutivate kuna, elideliu+cutibaza veida. A-derma Exomega pieneli ir prausikli naudoju, kitokiu jau ir bijau. Buvo pagereje, nebetepiau. O pries kelias dienas vel atsinaujino, gal ko uzvalgiau, vel baisi, vel geda su klientais bendraut, kompleksas baisus. verysad.gif Tai vel pradesiu is naujo tepimosi kursa...
Gydytoja sake, kad nuo maisto, bet istyrus maistui alergijos nera. Matyt, kaip buvo mineta, visokiem priedam gali but alergija.
Taip ir vargstu, laukiu saules daugiau, bent nesimatys, kad raudona taip ryskiai.

Sekmes visoms, tvirtybes. Eina medicina i prieki, turi gi ka nors israst mums issigelbejimui, ar ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pavasarineuoga @ 2009 05 20, 17:51)
Na va, perkskaiciau viska nuo pradzios iki galo, tai pasipasakosiu dabar ir as  smile.gif

Man visai mazai buvo atopinis dermatitas, po to praejo, atsirado alergine sloga nuo dulkiu, kaciu ir t.t. Bet isgerdavau vaistu ir tuo baigdavosi. Dabar man 25 metai, praeitos vasaros pabaigoj prasidejo berimai, niezulys, asaros, pyktis ant viso pasaulio, daktarai... Zodziu, liga sugrizo visu "grazumu". Jau bijau skaiciuot kiek isleista pinigu, bet kartais, atrodo, nezinia kiek atiduotum, kad tik kaip normalus zmogus butum.  verysad.gif
Vienu momentu buvo taip prastai, kad prednisolon'a geriau menesi. Tai jau grazi buvau kaip niekad rolleyes.gif  Bet tokio vaisto geriau nereikia. Man alkuniu lenkiamos vietos, kaklo puse, veidas. Blogiausia, kad veidas... Tepiaus cutibaza+cutivate kuna, elideliu+cutibaza veida. A-derma Exomega pieneli ir prausikli naudoju, kitokiu jau ir bijau. Buvo pagereje, nebetepiau. O pries kelias dienas vel atsinaujino, gal ko uzvalgiau, vel baisi, vel geda su klientais bendraut, kompleksas baisus.  verysad.gif  Tai vel pradesiu is naujo tepimosi kursa...
Gydytoja sake, kad nuo maisto, bet istyrus maistui alergijos nera. Matyt, kaip buvo mineta, visokiem priedam gali but alergija.
Taip ir vargstu, laukiu saules daugiau, bent nesimatys, kad raudona taip ryskiai.

Sekmes visoms, tvirtybes. Eina medicina i prieki, turi gi ka nors israst mums issigelbejimui, ar ne  smile.gif

Sveika, labai užjaučiu, bet žinok labai daug kam šitaip yra tau šokas tik dėl to,kad staigiai prasidėjo, nes man simptomai panašūs,tik kad gyvenau su alergija jau dvidešimt metų, tai ne taip jaučiasi. Taip kad tu tikrai ne viena mirksiukas.gif
Esminis dalykas yra nesinervinti ir negalvoti,kad čia kažkas labai baisaus.Taip čia liga, labai erzinanti, nemaloni ir gadinanti nervus, bet gyvena žmonės su dar baisesnėm ligom, taip kad nėra ko pergyventi.
Kitas dalykas atrask,po ko tave labiausiai beria, niežti- jei nuo maisto tai valgant niežti burną, ausis. Jei kažkokiai medžiagai, dulkėms, patalynei išbers raudonai. tikriausiai tau siūlė vest dienoraštį,ką valgei, ant ko miegojai, pabandyk labai atidžiai pasekt.
Tas vietas ,kurias labiausiai beria kuo mažiau denk medžiagom, jas vėsink,neleisk suprakaituot. Jei oda išberta,raudona, patinus kremų irgi netepk,nes jie tik uždengia plėvėle ir neleidžia odai kvėpuot,geriau palauk,kol užgis ir tada naudok tik sausumui sumažinti,bet irgi jei itk pastebi,kad beria jų netepk (čia aš kalbu apie tuos nehormoninius, o hormoniniai irgi gerai tik trumpą laiką,nes plonina odą)
Prednizolonas ir kiti geriami gliukokortikoidai tik ekstra atveju -anafilaksija, baisinis bėrimas iki žaizdų. Nes išderinsi antinksčius tai visiškai nekas bus. Jau geriau vieitniai tepalai.
Pabandyk atrast sau tinkamus antihistamininius- dabar gaminami tikrai geri, nemigdantys,mažai kenkia kepenims.
Žodžiu sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti