Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

Sveikos, mane kankina atopinis dermatitas nuo vaikystes, dabar po gimymo ypac suaktyvejo, kadangi maitinu, tai ir tepalais tepliotis nenoriu. todel pradejau vaikscioti i ozono proceduras, ten gydytoja pasake, kad yra uzterstas zarnynas, disbakterioze, galbut net yra kirminu... dabar geriu tokia pasta su roziu ekstraktu nuo disbakteriozes na ir pradejo daaryt ozono terapija... ziuresim, kaip seksis. sake pradzioj gali dar labiau pabloget, nes valysis organizmas ir viskas salinsis. ka tik viska pradejau, todel negaliu paskayt, ar pades unsure.gif TIKIUOSI< NES JAU TAIP ATSIBODO!
Na parasysiu veliau, kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2009 05 21, 08:28)
Sveikos, mane kankina atopinis dermatitas nuo vaikystes, dabar po gimymo ypac suaktyvejo, kadangi maitinu, tai ir tepalais tepliotis nenoriu. todel pradejau vaikscioti i ozono proceduras, ten gydytoja pasake, kad yra uzterstas zarnynas, disbakterioze, galbut net yra kirminu... dabar geriu tokia pasta su roziu ekstraktu nuo disbakteriozes na ir pradejo daaryt ozono terapija... ziuresim, kaip seksis. sake pradzioj gali dar labiau pabloget, nes valysis organizmas ir viskas salinsis. ka tik viska pradejau, todel negaliu paskayt, ar pades  unsure.gif  TIKIUOSI< NES JAU TAIP ATSIBODO!
Na parasysiu veliau, kaip sekesi  mirksiukas.gif

butinai parašyk 4u.gif
nors mums padejo homeopatas mano sūneliui jau vis rečiau jį paberia
Atsakyti
Jau atrodo, kazkur cia rasiau, kad prie kelis metus istojau i si buri - "draugaujanciu"su atopiniu dermatitu.
30 metu didziausia odos problema buvo jaunatviniai spuogai (vienas baisu, o keli - tragedija - biggrin.gif ), bet kai staigiai isbere visa kuna (nepazeisti liko gal tik padai, o ranku pirstai iki kraujo trukinejo, o namie puses metu vaikas), o kuno oda luposi kaip virta bulve ..... Jei kur atsisesdavau, likdavo vos ne sauja mano odos, nors kremais tepdavausi vos ne kas valanda, nes oda buvo tiek sausa, kad skilinejo (piniginei - sokas). Gydytojai aisku is kart i ligonine, antibiotikai geriami, tepami, hormonai geriami, tepami, laselines ... po keliu sav oda kaip kudikio... bet po keliu men vel viskas is pradziu ir vel pasiulymas i liginine gultis. Maza to, dar pradejo tinti veidas - budavo rytu, kai vos galedavau akis pramerkti. Vien zodziu, jei ne vyras, draugai ir bendradarbiai buciau i depresija puolusi - pati saves bijojau veidrodyje.
Kai vel pasiule i liginine, jau nujauciau kas laukia, juolab kai apsilankydavau pas gydytojus, atsakymas buvo tas pats - ivaisios antialergines tabletikes (tai vienos, tai kitos), hormoniai tepaliukai (tiesa sakan, nelabai man jie padedavo, tai vis pakaitaliodavo, tai viena, tai kita - turiu dabar dezute ju ivairiu). O jau kiek pinigeliu isleista ivairiems drekinantiems kremams, emilsijoms ir pan ............. (na ir patys zinot, kas sia problema turit)
Kraujas rode, kad yra didele alergine reakcija, bet kam, nerado. Siule mazinti tai pieno, tai kavos, tai omaru kalmaru maziau valgyti (juros gerybiu net kvapo nepakenciu o kau kalbeti apie valgyma)
Vien zodziu, kas tai patyre supras, o kas nepatyre - nelinkiu. Po paskutinio pasiulymo gultis i ligonine, atsisakiau ir nuejau pas homeopata (su viltim, kad blogiau nebus). Tai buvo praejusi lapkriti. Blogiau budavo.Siek tiek. Bet - labai greitai praeidavo (pavz, veido tinimas per para, o naksciau tesdavosi iki dvieju sav). Dabar geguzes pabaiga, ir viliuosi, kad bent jau sia vasara galesiu iseiti i zmones su sijonu ar bridzais, ko negalejau padaryti jau dvi vasaras (na nelabai koks vaizdelis butu isbertos, nukasytos, nudraskytos, besilupancia oda kojos). Rezultatas pusmecio draugavimo su homeopatu- dar pageriu kartais zirniukus, ir nezinau kaip bus ateityje. Apsilankymas pas homeopata mokamas, bet zirniukai, lasiukai nera labai brangus ir ju palyginti nedaug reikia. Odos bukle normalizavosi (valio - kuno losjono buteliuko uztenka keliom savaitem, o ne tik keliom dienom) ir jau net apsidziaugiau isvydusi savo senuosius spuogus (vel pradejo jie man pranesineti, kad mano dienos arteja - to nebuvo dvejus metus). Pavieniai sausi zidinukai dar kartais ant ranku ar koju pasirodo, bet patepus kokiu kremuku po keliu dienu nurimsta.
Ir nors jau oda normalizavosi, pastebejau, kad tam tikriem dalykam liko jautri. Nebegaliu tepti bet kokio kremo, perku tik specializuotus, su kuo maziau ivairiu priedu (Labiausiai patinka Exipial serija - ne taip ziauriai kaina kanda, odai patinka), arba naturalus aliejai (juos atradau, dar kai buvo pats pikas - vynuogiu kauliuku, migdolu - labai gerai susigeria i oda ir pigiau nei kremai, ir naturalus produktas). Taip pat ir veidas - bet ko neuztepsi, paaiskejo, kad veidas tino nuo akiu tuso (isbandziau keliu skirtingu firmu - vis tiek tas pats - daugiau ar maziau akys kita diena buna patinusios). Vietoj ivairiu kremu, veido valikliu naudoju ivairiu aliejukus (Klaipedoje ju galima nusipirkti parduotuveje "Aliejus").
Daug cia prirasiau, gal kam pades mano patirtis.
Atsakyti
Laba diena, gal kas išbande hipnoze nuo dermatitų ir alergijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(AlenaG @ 2009 05 29, 12:47)
Laba diena, gal kas išbande hipnoze nuo dermatitų ir alergijų g.gif

Ne, bent aš niekur apie tai negirdėjau. O gal žinote,kokį centrą,kur ją daro? Ar ką nors plačiau apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 05 29, 17:36)
Ne, bent aš  niekur apie tai negirdėjau. O gal žinote,kokį centrą,kur ją daro? Ar ką nors plačiau apie tai?

Mano bendradarbis (labai protingas žmogus ) vis sako, kad tai yra daugiau psihologine liga ( ir hipnoze nuo jos turi padeti), o pati aš skaitau, kad tai hormonų "darbas" schmoll.gif Bet šiaip, ar taip reikia bandyt viską
Atsakyti
Kaip gali ja sirgt kūdikiai jei tai psaichologinė liga, a?
Kažkokia nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 05 30, 21:47)
Kaip gali ja sirgt kūdikiai jei tai psaichologinė liga, a?
Kažkokia nesąmonė schmoll.gif

Neurodermitą, kiek žinau, kūdikiams nieks dar nediagnozavo. Aš šneku apie tai, kai tokios ligos atsiranda veliau.
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kas esat susidure su sia liga? Mano dukrai nustatytas atopinis dermatitas. Jau ilgus metus kovojam su sia liga ir niekaip nepavyksta. Gal kas galetumet patarti kaip iveikti liga, ar ji pagydoma?
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 04, 17:57)
Noreciau paklausti, gal kas esat susidure su sia liga? Mano dukrai nustatytas atopinis dermatitas. Jau ilgus metus kovojam su sia liga ir niekaip nepavyksta. Gal kas galetumet patarti kaip iveikti liga, ar ji pagydoma?

atopinis dermatitas koreguojamas, geriausia kreiptis i dermatologa, kad parinktu tinkama s prieziiuros priemones bei vaistukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 04, 20:08)
atopinis dermatitas koreguojamas, geriausia kreiptis i dermatologa, kad parinktu tinkama s prieziiuros priemones bei vaistukus  drinks_cheers.gif

Mes lankomes pastoviai pas dermatologus, alergologus. Bet israso hormoniniu tepalu, jie padeda, bet trumpam. O jau nuo tu tepalu baltos demes atsiranda. Darem kraujo tyrima kokiam maistui alergiska, galvojau atsisakysim tu produktu, bet visas maistas alergizuoja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 04, 16:57)

Man irgi jis nustatytas. O kiek metų Jūsų dukrai? Aš jį tiesiog išaugau, dabar nebėra jokių bėrimų. O dermatologė buvo išrašiusi specialų tepalą, kurį reikia gamintis vaistinėje.
Ir šiaip tokiai odai reikalinga ypatinga priežiūra - pavyzdžiui naudoti ne muilą, o riebų dušo aliejų, kremus tik alergiškai odai. Nemanau kad yra vienas vaistas, kuris visa tai išgydo.
Atsakyti