Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

na del kudikelio tai as tave suprantu, as pati dar kai nezinojau, kad laukiuosi tai kasdien rydavau tas tabletes ir tuos tepaliukus vartojau, paskui buvo sunku iskesti tuos pirmus keturis nestumo menesius kai nieko vartoti negalejau. dabar tai as naudoju tridermo tepaliuka man sake, kad jis daug geresnis nei visi tie hormoniniai, bet ji man is lenkijos atveza ir tai tik su receptu ir dar kartas nuo karto, kai pablogeja daro man akupunktura. ispradziu as ja netikejau, bet tai buvo paskutinis siaudas ir ka...padeda ax.gif
Atsakyti
buk gerute papasakok truputi placiau apie akupunktura- ka daro, kaip...kiek kainuoja?
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
na ateini paguldo tave ir i tam tikrus taskus kune suduria adatas ir guli kokia dvidesimt minuciu. kaina man atrodo priklauso nuo adatu skaiciaus, nes viena karta maziau duria kita karta daugiau ir paskui kazkokius taskus pastimuliuoja lazeriuku (visai neskauda), tai va viena karta mokejau apie 350lt, o kita karta apie 200, ir dar tokius zolinius preparatus geriau, jei girdejus is vision firmos. kazkur yra forume tema apie juos. cia buvo mano paskutinis siaudas ir rodos jis padeda, na tik tiek , kad sake ta akupunktura reiks dar pakartot kokius kelis kartus. o seip dar minejo kad ta akupunktura ir nescioms galima taikyti, tai kai kita karta lauksiuosi tai zinosiu kur kreiptis, kad nereiktu ryti tu hormonu...
Atsakyti
Vakar skaiciau straipsni, kad iki 2015 metu kas antras Europos gyventojas sirgs dermatitu, tures alergija ir kad tai tampa tokia baisia probema, kad greitai pranoks visas kitas ligas.

Rase kaip zmones del sios ligos tampa nedarbingi, netenka darbo ax.gif

Hm... g.gif pasirodo tokiu, kaip as- isbertu nemazai, greitai sia ,,dovanele" tures kas antras zmogus cry.gif

siaubas as naktimis nebegaliu miegoti, taip norisi visa kuna pasikasyti, nusidraskyti- kancia tiesiog cry.gif cry.gif cry.gif

beje, norejau paklausti tokiu kaip as- alergisku, ar vasara jauciate pagerejima??? ax.gif
Atsakyti
Del visko kalta chemija- maistas, skalbimo milteliai, kosmetika, oras... Viskas uztersta, todel stenkites kuo daugiau butu svariame ore- atostogaukite kalnuose, savaitgaliais vaziuokit i miska.
Atsakyti
man tai vasara pagereja, o ziema tai gydytojas rekomenduoja nueiti i soliariuma, nes ir dirbtina saule gerai jei joje saikingai buni smile.gif , tik reikia riebinanciu ar drekinanciu kremu issitepti
Atsakyti
Radau straipsni apie baisu dermatita
Straipsnis

Spurgele, matai kaip idomu- mano gydytoja sake, kad soliariumas visiskai nepadeda, nes tai dirbtinis dalykas, o odai gerai yra tik naturali saule g.gif
Atsakyti
gal cia priklauso nuo to kokia ta tavo alergija, na bent jau man tai padeda g.gif aisku neesu nuolatine soliariumu lankytoja del to, bet pati pastebejau, kad man alergija aprimsta kai pabunu soliariume, na man dar padeda karsta vonia, bet atsibosta guleti sad.gif
Atsakyti
Bet zinot pasiskaiciau as cia ta straipsniuka, kur buvau nurodziusi, pasiskaiciau komentarus.Lengva kai alergeno sukeleja, dirgikli gali numatyti. Pvz man isberia rankas, tarpus tarp pirstu kai daugiau plaunu indus su plovikliais, tokiu kaip CIF as isvis negaliu paimt, nes ta tirsta konsistencija man kaip nuodas. Negaliu skusti, pjaustyti zaliu bulviu, krakmolas iskart suveikia, rankos lieka zaizdotos sad.gif

Bet ka daryti kai tas dirgiklis yra pasleptas, nematomas, o tik numanomas. Gal tai rubas, gal auskaras, gal dirzo sagtis. Pvz man beria alkuniu sriti, yra siek tiek ant peciu ir blauzdu, gal dirgiklis rubai-kokia sintetika, taciau nepastebejau kuris rubas alergizuoja. Nerandu jokios priezasties. Beria pvz spenelius, taciau nei naujos liemenels neturiu nei ka... Tyre, nerado jokio sukelejo

Gal kas gydetes nuo tokio dermatito homeopatiniais vaistais...as jau nebeturiu iseities- nusibodo man save nuodyti hormoniniais tepalais.

Atsakyti
cikadele pagailek savo ranku ir naudok antialergini indu plovikli jis brangesnis, bet rankos bus grazesnes ir pirstines stenkis muveti kai darai ka nors su chemikalais. krutu speneliai tai pas mane buvo atviros zaizdos, galvojau negalesiu maitinti, bet susitvarke, o geriu zolinius vaistus dabar dar kartais, bet pavyzdziui homeopatiniai zirniukai man nepadejo, nors jie irgi zoliu pagrindu pagaminti g.gif
Atsakyti
kas per zoliniai vaistai?

as jau esu priejusi riba, kai reikia kazka daryti- nenoriu buti zaizdota ax.gif nusibodo cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 03, 16:19)
kas per zoliniai vaistai?

as jau esu priejusi riba, kai reikia kazka daryti- nenoriu buti zaizdota ax.gif nusibodo cry.gif  cry.gif  cry.gif

yra tokia firma Vision Gruop ji platina maisto papildus zoleliu pagrindu, bet man juos paskyre toks privatus gydytojas, kuris taiko situ papildu gydyma ,akupunktura ir lazeriuka, na bent jau man tai efektas yra, tik tai kainuoja, man tai jau kazkur kainavo apie 600 lt. (papildai, tepaliukas ir akupunktura). pavyzdziui jis man buvo zadejes, kad iki svenciu busiu grazi ir taip padare per dvi savaites, o pries tai kankinausi, net vaistai jokie jau nepadedavo ir gydytojai klinikose jau neturejo ka man pasiulyt, tai ir griebiausi paskutinio siaudo . tiesa po pirmo akupunkturos kurso buvo papblogejimas, tai jau buvau supykus ant to daktaro, bet mane nuramino, kad pradzioja gali buti pablogejimas ir kad sia procedura reiks dar kartoti ne karta, kol visai bus gerai, tai as ta procedura dariausi jau tris kartus.
Atsakyti