Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(Spyrga @ 2006 04 24, 15:06)
Dabar Audime yra labai fainu maikuciu  bigsmile.gif Cia nauja kolekcija. Tokios margos, gal dvieju spalviniu variantu. Tikrai vasariskos ir nuotaikingos. Nereikia liemeneles, nes ten isiuvai. Kaina 60 Lt. Pavarvinau seile ir nusipirkau  ax.gif

o kelnės kokios - spalvos, kainos?
nuolaidų nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 24 balandžio 2006 - 14:10
QUOTE(Bajm @ 2006 04 24, 15:10)
o kelnės kokios - spalvos, kainos?
nuolaidų nėra?

čia nauja kolekcija, tai nuolaidu nera verysad.gif
o kelnes prie sitos maikutes yra. kadangi visame tame margume vyrauja žalsvi atspalviai, tai yra ir vientisai zalsvos ilgos kelnes. antrame spalviniame variantai lygtais vyrauja žydra spalva g.gif bet tos kelnes kainuoja gal 130 blink.gif biski brangoka, tai pagailejau babkiu. na ir lygtais dar yra trumpi šortikai, nelabai i juos kreipiau demesi, mes is tiesu zvalgiausi bridzu. bet va ju tai nebuvo verysad.gif todel nusipirkau tik maikute. prie mano senu juoda sportiniu kelniu vis tiek tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 04 24, 15:06)
Dabar Audime yra labai fainu maikuciu  bigsmile.gif Cia nauja kolekcija. Tokios margos, gal dvieju spalviniu variantu. Tikrai vasariskos ir nuotaikingos. Nereikia liemeneles, nes ten isiuvai. Kaina 60 Lt. Pavarvinau seile ir nusipirkau  ax.gif

As irgi varvinu seile i tas maikutes. Ka tik, pries jom pasirodant, nusipirkau nauja apranga. verysad.gif Bet jauciu neiskesiou ir dar viena maikute nusipirksiu. bigsmile.gif Nors bijau, kad man ja nusipirkus, vel pasirodys nauja dar grazesne maikute. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2006 04 25, 17:21)
As irgi varvinu seile i tas maikutes. Ka tik, pries jom pasirodant, nusipirkau nauja apranga. verysad.gif  Bet jauciu neiskesiou ir dar viena maikute nusipirksiu. bigsmile.gif  Nors bijau, kad man ja nusipirkus, vel pasirodys nauja dar grazesne maikute. lotuliukas.gif

as jau ja isbandziau sportuojant. visai smagi thumbup.gif ir fasonas geras. is karto apipuole apciupineti keletas merginu, kurios pasake, kad irgi jas nusiziurejo, bet dar nesiryzo pirkti. Jei ir jos nusipirks, busim kaip is vienos komandos - su uniforma blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 25 balandžio 2006 - 16:33
Sveikos,
gal kuri žinote, o gal ir turite, tokius kaip pašiltintus šortus, iš gan kietos medžiagos, kuriuos sportuojant galima užsidėti ir jie kaitina kojas? Kažkada lankiau aerobiką, tai mačiau, kad panelės užsimauna, dar ir diržai tokie būna ant pilvo uzsiveržt. Aš isivaizduoju, kad jie panašiai veikia kaip maistinės plėvelės, kurias pataria vyniotis sportuojant ir taip kovoti su celiulitu, tik gal patogesni smile.gif .

Norėčiau sužinoti kur galima įsigyti ir koks poveikis rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(akiniukė @ 2006 06 02, 18:11)
Sveikos,
gal kuri žinote, o gal ir turite, tokius kaip pašiltintus šortus, iš gan kietos medžiagos, kuriuos sportuojant galima užsidėti ir jie kaitina kojas? Kažkada lankiau aerobiką, tai mačiau, kad panelės užsimauna, dar ir diržai tokie būna ant pilvo uzsiveržt. Aš isivaizduoju, kad jie panašiai veikia kaip maistinės plėvelės, kurias pataria vyniotis sportuojant ir taip kovoti su celiulitu, tik gal patogesni  smile.gif .

Norėčiau sužinoti kur galima įsigyti ir koks poveikis  rolleyes.gif ?

del isigijimo,tai maciau maximoj,bet ir man labai rupi ar tikrai padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 06 02, 21:59)
del isigijimo,tai maciau maximoj,bet ir man labai rupi ar tikrai padeda  g.gif

O gal atsimeni kiek maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 02 24, 14:21)
Stebiuosi, kad nerandi - aš irgi sveriu 53 kg, esu 168 ūgio, ir kelnes perku tik Audime, ir dar Kalėdoms dovanų gavau vienas iš naujos kolekcijos... ax.gif  Visos geros, nei per ilgos, nei per plačios, tik aišku perkant matuotis reikia, nes pvz. man netinka ilgis, kuris mano ūgiui - tos būna per trumpos.
Pasiteirauk pardavėjų, padės tau išsirinkti.

QUOTE(Gunda @ 2006 02 24, 15:12)
Na, nežinau... g.gif  Mano ūgis tik 159 cm, bet dvejas kelnes pirkau Audime.

Mano ūgis yra 170 cm. Visos Audimo kelnės man per ilgos (net S dydžio), todėl dažniausiai renkuosi iš vaikiško skyriaus ax.gif

Nebent dabar jau jie sunormalizavo savo kelnių ilgį, bet praeitą pavasarį matavausi buvo visos per ilgos doh.gif
Atsakyti
as kelnes uz 30 litu pirkau turguje, su elstanu, puse metu deviu, puikiai issilaike ir graziai atrodo, pirkau juodas, lieknesne atrodau biggrin.gif
maikute deviu ant petneseliu, su rankovemis nepatinka, ir neikas ten nekrenta, nes po ja uzsidedu spotavimui skirta liemenele, ja uz 3 Lt pirkau skuduryne biggrin.gif Nike firmos, nenutesyta, labai gerai laiko, nors mano krutine po gimdymo ne pacios geriausios bukles thumbup.gif .
Atsakyti
Audimo aptemptos kelnes jau kelintus metus tarnaujancios, audimo arba nike maikute, irgi labai sena, nike kedai ir audimo kojines. nieko blatno. patogu.
Atsakyti
As rengiuosi, taip, kad jausciausi ne tik patogiai, bet kad ir akiai grazu butu. Daug didesnis malonumas, UPAS, sportuoti aktyviai. Neisvestumete manes su bile kuo ir bile kaip... Net ir apkunios moteriskes gali ne tik palaidas maikes ir bile kokias placias treningines kelnes uzsideti. As stengiuosi graziai atrodyti ne tik del aplinkiniu, bet kad pries veidroti stovint, kokius hanteliukus kilnojant grozeciausi savimi.
Cia neperseniausiai padovanojo man toki laaabai faina maikona, skirta sportui... bet nusprendziau jo daugiau nesideti i sportus. Ant petneseliu is daug juosteliu ir per nugara sukryziuota, juoda. Nors ir yra spec. "itvaras" krutinei, ale vis tiek daugiau pasilankscius jau reikia ziureti, kad neiskristu papukai biggrin.gif Ir krutine graziai atrodo, tokia pakelta, "sustumta" i virsu, kad jau net nepatogu paliko, kai vyrai pradejo spoksoti treniruokliu saleje biggrin.gif Tad nesioju jau siaip... kad ir i kluba tinka.
Kitas dalykas, jei jau bijau pinigus ismesti i bala rubams del planuojamo svorio nuemtimo... bliogas dalykas.... Perkant rubus, tiosiog negalima planuoti i ateiti.
(ypatingai su paprastais rubais, nusiperki mazesnius... "acha... suplonesiu, bus kaip tik..." - bergzias reikalas, negraizia tada atrodai su permazais ir vis manai, kad esi stora, o jei uzsidedi tinkamos ismeros, kitas jausmas ir vaizdas. Ant pacios ispabdyta, tiesiog savitauta Hu...va kai spaudzia visur.)

Va, o del siltu rubu sportuojant, tai cia visai ne bobuciu pasakos, kad riebaliukai greiciau dega. Taip yra todel, kad medziagu apykaita yra greitesne, kai kuno temperatura yra aukstesne.

Oi.. pripyliau, gana smile.gif
Atsakyti
man tenisa zaidziant labai priklauso nuo oro blush2.gif ziema buna ilgos treningines kelnes(kazkaip ir utenos trikotazo pirkau anais metais,tai turiu tikrai gera daikta),maikute ilgom rankovem ir dar dzempas,nes tikrai salta (o siemet buvo ir pirstines,nu gal kvaial jum pasirodys,bet nesusilau pakankamai,kai salej -8),vasarop paprasta-balti bridzai,pusilgem rankovem palaidine,vasara-suknute/sijonukas ir trumpa maikute,nes laaabai karsta buna.. doh.gif o jei seip kur pabegiot ar koki krepsini pazaist-tai paprasta berankove maikute ir kelnes.
Atsakyti