kelnes iš maximos nusipirkau, paprasčiausias, palaidines nešioju ta skurios prastesnės ir negaila, kad prakaitu permirksta, išsiskalbiu...po to ir negaila bus išmesti, kojines turėjau, batai plyšta, reikėtų naujų, bet dar gerai...man visokios garsios firmos nė motais

Sandriukas - Gandriukas

sakau, pažinsi tokią...

sandriukas-pas mane irgi apranga bus neipatinga,ne nike ir ne adidas
O siaip del liemeneles dabar susimasciau
Mano pupuliai tai ohoho kokie,tai kai prades zele taskytis tai juoksis visos.Kur rast ir kiek kainuoja tos sportines liemeneles

Mano pupuliai tai ohoho kokie,tai kai prades zele taskytis tai juoksis visos.Kur rast ir kiek kainuoja tos sportines liemeneles

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 03, 17:33)
sandriukas-pas mane irgi apranga bus neipatinga,ne nike ir ne adidas

nežinau, į šitą klausimą negaliu atsakyti

Sveikos,
Sportiniu liemeneliu yra pirkti Thomas Philips parduotuvese.Bent Kaune tikrai yra.Kaina apie 20 litu.

Sportiniu liemeneliu yra pirkti Thomas Philips parduotuvese.Bent Kaune tikrai yra.Kaina apie 20 litu.

QUOTE(jurgita K @ 2007 08 03, 18:38)
Sveikos,

čia juk kaip tik prie BALTŲ sporto klubo netoli, tai eidama gali prigriebti, devintas dangau

Atsiprašau už kvailą klausimą, bet kaip atrodo tos sportinės liemenėlės ir kuo jos ptogesnės nei paprastos?
Ar būna visokių išmierų?
Aš tai rengiuos bet kaip, nesvarbu kokia ten firma, einu sportuot, o ne madų demonstruot
geriau gatvėse pademonstruosiu kai sukūsiu

Aš tai rengiuos bet kaip, nesvarbu kokia ten firma, einu sportuot, o ne madų demonstruot

QUOTE(vetuke @ 2007 08 06, 14:58)
Atsiprašau už kvailą klausimą, bet kaip atrodo tos sportinės liemenėlės ir kuo jos ptogesnės nei paprastos?
Ar būna visokių išmierų?
geriau gatvėse pademonstruosiu kai sukūsiu 

Saunuole,pritariu

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 06, 19:24)
Ir aš

As pritariu del to,kad i sporto kluba einama ne madas demonstruot,o sportuot.na uzsirasiau ir as i sporto kluba,laikykites,nes kai pasokinesiu tai net zeme sudrebes

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 06, 22:52)
As pritariu del to,kad i sporto kluba einama ne madas demonstruot,o sportuot.na uzsirasiau ir as i sporto kluba,laikykites,nes kai pasokinesiu tai net zeme sudrebes 

o tai kada pradedi? ryte lankysi ar po pietų?