Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Aviu PUMA, jau antri metai, labai patogus, minkstuciai ir patvarus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2007 09 04, 21:12)
as turiu ECCO  thumbup.gif , laaabai patenkinta esu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

treti metai Ecco wub.gif nusibodo juodai...ale kad negaliu nudeveti niekaip...zinoma, tai gali reiksti ne tik batu patvaruma, bet ir tai, kad ryskiai per mazai sportuoju.. doh.gif
Atsakyti
turiu dvejas poras tai Reebok ir Nike thumbup.gif jau kokius 3 metus bigsmile.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka tokia apranga thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Man labai patinka Puma gaminiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2007 03 21, 17:49)
Man labai idomu, kokia sportine apranga dazniausiai renkates  g.gif
Tokios fimos kaip Nike, Adidas, Puma ir kt. gamiba is tiesu kokybiska ir grazia apranga, taciau kainos ne visiems prieinamos. Kur ir kokia perkate sportine apranga Jus?  smile.gif

Na dažniausiai apsiperku audime, arba čia garliavoj yra pora taškelių, kur visa garliava sportui apsiperka laugh.gif vienam popigiai nauji treningiukai, aišku, kokybė atitinkama, o kitam tipo originalai puma, nike ir tt, nžn iš kur juos gauna, ne mano reikalas, bet kad gerokai pigiau nei pardėse tai taip. Šiaip perku visokius, vieni susidėvi greičiau, kiti tarnauja ilgiau, bet kadangi nesu firminių drabužėlių vergė, perku tuos, kurie man gražūs tuo metu ir patogūs. Geriausia vienu metu turėti bent pora komplektėlių, aišku maikučių daugiau, nes po kiekvienos treniruotės jas reik skalbti. Kedukai taip pat dažniausiai iš bazės, o man dzin, svarbu patogu sportuot, vienu metu turiu kelias poras, pamainom derinu prie treningiukų, tai ilgiau taip ir tarnauja.
Atsakyti
as ir mano dukra dievinam Nike,tik kad cia Lietuvoje kainos neralios,daug labiau apsimoka kokioje Ispanijoje apsipirkti smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos aš šitoj temoj pirmą kartą kadangi ieškau treningų tai užsukau paskaitinėt nuomonių daug ir įvairių norėčiau paprašyt kur rast pasižiūrėt puma ar nike produkciją
Atsakyti
as spec liemenuko neturiu, bet naudoju man asmeniskai labai gera paprasta thumbup.gif bet kai sportuoju nei jis i virsu kyla nieko... labai patogus... manau svarbausia yra kad butu patogu, kad papukai per laisvi nebutu blush2.gif o ar ji speciali ar ne tai.... maikute naudoju sportine, tai ir ji dar prilaiko siek tiek mirksiukas.gif o apatine dalis tai muviu "apteškes" iki puses blauzdų. labai patogu thumbup.gif ir kedukai thumbup.gif showoff.gif
Atsakyti
man patinka audimo sportiniai liemenukai thumbup.gif
Atsakyti
Pilvo šokiui rengiuosi aptemptas kelnes (kaip timpas tik storesnes) 3/4 ilgio,marškinėliu su tokia kaip liemenėle viduj ir "češkes" thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti su visom savo atradimu rolleyes.gif
Raudau lb saunia sportiniu drabuziu isparduotuve. Ten suveza viska kas lieko po ispardavimu is Audimo, Nike, Sportlando...pasirinkimas tikrai nemazas, bet gal tik su dydiais gali but problemu. Ji yra siaures miestelyje prie norfos smile.gif
Pati sportine atranga perku per ispardavimus...dazniausiai deviu bridzius ir sportine maikute, sportines liemeneles nereikia, nes krutine neperdidziausia tongue.gif
Atsakyti