Aviu PUMA, jau antri metai, labai patogus, minkstuciai ir patvarus

QUOTE(2006 @ 2007 09 04, 21:12)
treti metai Ecco

turiu dvejas poras tai Reebok ir Nike
jau kokius 3 metus

Man labai patinka Puma gaminiai

QUOTE(rainbow @ 2007 03 21, 17:49)
Man labai idomu, kokia sportine apranga dazniausiai renkates
Tokios fimos kaip Nike, Adidas, Puma ir kt. gamiba is tiesu kokybiska ir grazia apranga, taciau kainos ne visiems prieinamos. Kur ir kokia perkate sportine apranga Jus?

Tokios fimos kaip Nike, Adidas, Puma ir kt. gamiba is tiesu kokybiska ir grazia apranga, taciau kainos ne visiems prieinamos. Kur ir kokia perkate sportine apranga Jus?

Na dažniausiai apsiperku audime, arba čia garliavoj yra pora taškelių, kur visa garliava sportui apsiperka

as ir mano dukra dievinam Nike,tik kad cia Lietuvoje kainos neralios,daug labiau apsimoka kokioje Ispanijoje apsipirkti

sveikos merginos aš šitoj temoj pirmą kartą kadangi ieškau treningų tai užsukau paskaitinėt nuomonių daug ir įvairių norėčiau paprašyt kur rast pasižiūrėt puma ar nike produkciją
as spec liemenuko neturiu, bet naudoju man asmeniskai labai gera paprasta
bet kai sportuoju nei jis i virsu kyla nieko... labai patogus... manau svarbausia yra kad butu patogu, kad papukai per laisvi nebutu
o ar ji speciali ar ne tai.... maikute naudoju sportine, tai ir ji dar prilaiko siek tiek
o apatine dalis tai muviu "apteškes" iki puses blauzdų. labai patogu
ir kedukai

man patinka audimo sportiniai liemenukai

Pilvo šokiui rengiuosi aptemptas kelnes (kaip timpas tik storesnes) 3/4 ilgio,marškinėliu su tokia kaip liemenėle viduj ir "češkes"

Noreciau pasidalinti su visom savo atradimu
Raudau lb saunia sportiniu drabuziu isparduotuve. Ten suveza viska kas lieko po ispardavimu is Audimo, Nike, Sportlando...pasirinkimas tikrai nemazas, bet gal tik su dydiais gali but problemu. Ji yra siaures miestelyje prie norfos
Pati sportine atranga perku per ispardavimus...dazniausiai deviu bridzius ir sportine maikute, sportines liemeneles nereikia, nes krutine neperdidziausia

Raudau lb saunia sportiniu drabuziu isparduotuve. Ten suveza viska kas lieko po ispardavimu is Audimo, Nike, Sportlando...pasirinkimas tikrai nemazas, bet gal tik su dydiais gali but problemu. Ji yra siaures miestelyje prie norfos

Pati sportine atranga perku per ispardavimus...dazniausiai deviu bridzius ir sportine maikute, sportines liemeneles nereikia, nes krutine neperdidziausia