Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 06, 21:52)
As pritariu del to,kad i sporto kluba einama ne madas demonstruot,o sportuot.na uzsirasiau ir as i sporto kluba,laikykites,nes kai pasokinesiu tai net zeme sudrebes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sėkmės biggrin.gif Ko gero apseisiu aš be tos liemenėlės irnesakyk.gif
Atsakyti
Nu as eisiu i kuno dizaino ir apatines dalies treniruotes pradziai.Tai sakykit ar ten labai jau strakaliot reikia,kad paprasta liemenele netinka?siaip jei po pirmo menesio sportavimo nuspresiu ir toliau sportuot,tai ieskosiu geros sportines maikutes tada,o pirma menesiuka,manau bus gerai ir paprasta maikute. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 07, 14:01)
Nu as eisiu i kuno dizaino ir apatines dalies treniruotes pradziai.Tai sakykit ar ten labai jau strakaliot reikia,kad paprasta liemenele netinka?siaip jei po pirmo menesio sportavimo nuspresiu ir toliau sportuot,tai ieskosiu geros sportines maikutes tada,o pirma menesiuka,manau bus gerai ir paprasta maikute. rolleyes.gif

aha, drinks_cheers.gif
tavo liniuotė tai atsiranda, tai vėl dingsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 21, 18:36)
Mano kostiumas:

Sportines kelnes Nike. Kelis kartus papigiai pirkau, tai sudevejau labai greit. Tikiuosi sios tarnaus ilgiau.

Kadangi maikutes skalbiu po kiekvienos treniruotes tai jas perku medvilnines (ziuriu, kad "skystos" nebutu) ir pacias pigiausiais. Firma - ne rodiklis.  biggrin.gif

va butent, firma ne rodiklis, ypac kai tenka daznai skalbti maikutes doh.gif
sportinei avalynei tai reikia skirt demesio, ne tik kad kaina ir kokybe butu gera, bet ir patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
dauguma pas mane nike,ir audimo...
Atsakyti
o pas mane sportine apranga tai firmos pavadinimu TURGUS lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mielosios,
turiu man labai ydomu klausimuka.kokius kedukus nesiojat,pagal kokias savybes juos renkates?minkstu padu?ar kietu?kasdienai?ar sportui?ir kokiu firmu geriausi?
Atsakyti
noriu suzinot ka devit kai sportuojat,kalba eina apie kedukus.niekaip neisirenku patvariu.pabunu 1men ir ate..tai kurie kedukai geriausi?minkstu padu ar kietu?
Atsakyti
muviu nike.jau kazkelintas sezonas jiems,nu super biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
scetcher ar kaip ten rasos g.gif mano va i situos panasus

user posted image
Atsakyti
as turiu ECCO thumbup.gif , laaabai patenkinta esu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tai kai einus portuoti deduosi adidas, o jei siaip kur i mista tai lacostes renkuosi. Nors va su lacostes negaliu eiti sportuoti, daug kietesnis padas, nors aisku ir nuo modelio riklauso, bet va adidas kur rinkausi spec fitnesui tai superiniai. kokius trecius metus turbut juos aviu thumbup.gif
Atsakyti