Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Kur surasti sportine liemenele? Dydis 80 D. O taip nemalonu kai ant begimo takelio begi ir paprastas liemenukas nelabai laiko. sad.gif
Kiek skaiciau anksciau kazas pirko Triump parduotuveje.
gal kas dar turite kokiu patarimu? Kur dar galima paieskoti . Gal kas turguje pirkote? Ar apskritai ten buna tokiu dalyku? Na o pinigeliu tai iki 100 lt galeciau sau leisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutka28: 06 vasario 2009 - 14:40
QUOTE(rutka28 @ 2009 02 06, 15:39)
Kur surasti  sportine liemenele? Dydis 80 D. O taip nemalonu kai ant begimo takelio begi ir paprastas liemenukas nelabai laiko. sad.gif
gal kas dar turite kokiu patarimu? Kur dar galima paieskoti . Gal kas turguje pirkote? Ar apskritai ten buna tokiu dalyku? Na o pinigeliu tai iki 100 lt galeciau sau leisti.

gal internetu pabandyk ieskoti blush2.gif arba gal drauge UK gyvenancia turi. as TK maxxe perku uz 7 svarus. man patinka biggrin.gif

o kalbant apie apranga, tai renkuosi nike, adidas prekes. nei karto nenuvyle, sportine avalyne po kelis metus atlaiko, kelnes taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2009 02 06, 15:39)
Kur surasti  sportine liemenele? Dydis 80 D. O taip nemalonu kai ant begimo takelio begi ir paprastas liemenukas nelabai laiko. sad.gif

Sveikute, paieskok sporto prekese, internete, nera cia joks deficitas tikrai rasi biggrin.gif , sekmes
Atsakyti
panos gelbekit turiu maza bedele! g.gif zodziu situacija tokia susidervejo mano sportines kelnes visiskai jau nudremstos baisiai ir kaskaip pasitaike kad sese vaziavo i uzseny keletai dienu sakau parvesk mqan kokiu trenigus grazius vistiek ten kainos pigesnes ir ispardavimu daugiau...na grysta ji su trenigais mano tikejausi bent jau as trenigu...pirmiausia pasakao kad cia dovana nuo jos sumokejo zveriskai daug nes naujausia kolekcija ir taip toliau istrauke ji tuos "trenigus" o pasirodo ten tpkie plonos medziagos per kuria persisviecia kuo puikiausiai mano celiulitas bridzai...grazus bridzai tikrai bet kad pas mane uzpakalis kaip baznycios vartai klubai platus leskos stambuos o ugis 1.58 kojos trumpos klaikei man tie bridzai atrodo...kas blogiausia kad su sese vaikstau sportuot kartu ir ji vis uzklausia kodel jos nauju bridzu nesimaunu dovanotu,nenoriu sakyt jei kad klaikei atrodau su jeis bet devet irgi kaskaip nemalonu labai jau nekaip jauciuos su jeis isryskinu viska ka reiketu prislept doh.gif ka patartumet panos daryt tokioj situacijoj zinau cia gal ne visai i tema bet nesugalvojau kur daugiau gaeciau pasibedavot doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 07, 23:47)
panos gelbekit turiu maza bedele! g.gif zodziu situacija tokia susidervejo mano sportines kelnes visiskai jau nudremstos baisiai ir kaskaip pasitaike kad sese vaziavo i uzseny keletai dienu sakau parvesk mqan kokiu trenigus grazius vistiek ten kainos pigesnes ir ispardavimu daugiau...na grysta ji su trenigais mano tikejausi bent jau as trenigu...pirmiausia pasakao kad cia dovana nuo jos sumokejo zveriskai daug nes naujausia kolekcija ir taip toliau istrauke ji tuos "trenigus" o pasirodo ten tpkie plonos medziagos per kuria persisviecia kuo puikiausiai mano celiulitas bridzai...grazus bridzai tikrai bet kad pas mane uzpakalis kaip baznycios vartai klubai platus leskos stambuos o ugis 1.58 kojos trumpos klaikei man tie bridzai atrodo...kas blogiausia kad su sese vaikstau sportuot kartu ir ji vis uzklausia kodel jos nauju bridzu nesimaunu dovanotu,nenoriu sakyt jei kad klaikei atrodau su jeis bet devet irgi kaskaip nemalonu labai jau nekaip jauciuos su jeis isryskinu viska ka reiketu prislept doh.gif ka patartumet panos daryt tokioj situacijoj zinau cia gal ne visai i tema bet nesugalvojau kur daugiau gaeciau pasibedavot doh.gif  doh.gif  4u.gif

Jetus, tai ir pasakyk tiesą, juk sesuo - supras. O juolab, jei nelabai gražiai atrodo, tai ir pati pritars. Sakyk, kad "pasičėdysi" tom dienom, kai figūrytė pagražės mirksiukas.gif
Atsakyti
kad tame ir beda kad sesutes nuomone jie antt manes gerai atrodo doh.gif lotuliukas.gif nezinau kaip jai cia tas supratims aie grozi pasikeite nes seniau visada pataikydavo man nupirkt kas patinka nors ir yra daug vyresne uz mane...o dabar negana nupirko to ko mano figurai negalima nesiot bet dar ir giria kad gerai atrodo doh.gif danar toks stiprus spaudimas pagrazint figura vienm del to kad pagaliau galeciau apsimaut tuos bridzus ne tik del seses bet ir delto kad adidas ir kokybe puki unsure.gif
Papildyta:
bet aciu naujoke uz patarima bandysiu kaip nors suktis g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, mano sūnelis augina plaukus,bet pardėjo grifka ant akių dėtis(dedu kai pamokas ruošia savo lankelį). Ką vyrukai klubuose dedasi kai sportuoja ? O gal sporto prekėse kokių guminių juostelių yra vietoj mano lankelio, nes jau reikai kažką ir į mokyklą duoti, kad plaukai į akis nelįstų.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 02 08, 10:56)
Labukas, mano sūnelis augina plaukus,bet pardėjo grifka ant akių dėtis(dedu kai pamokas ruošia savo lankelį). Ką vyrukai klubuose dedasi kai sportuoja ? O gal sporto prekėse kokių guminių juostelių yra vietoj mano lankelio, nes jau reikai kažką ir į mokyklą duoti, kad plaukai į akis nelįstų.

Mano nuomone,tai visų pirma reiktų plaukus pakirpti, kad jie netrukdytų. Juk mums ilgi plaukai netrukdo. Į akis plaukai lįsti neturi smile.gif
Atsakyti
kai paaugs ir užsikiš už ausų-nelįs į akis,jau vieną kart pakirpom-dėl mokyklos, šykart pasiryžę išlaukti. matomai reikės pačiai nueiti į sporto parduotuvę
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 02 08, 13:42)
kai paaugs ir užsikiš už ausų-nelįs į akis,jau vieną kart pakirpom-dėl mokyklos, šykart pasiryžę išlaukti. matomai reikės pačiai nueiti į sporto parduotuvę

Ai, tai jei jie dar trumpi, tai žinoma, kad yra juostelių. Aš maniau, kad kokius a la kirpčiukus turi, dėl to sakiau, kad pakirpt reik... Tai o juostelių net nebūtinai sporto prekėse, net maximose juk pilna visokių priemonių plaukų pritvirtinimui, prilaikymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 08, 10:44)
Ai, tai jei jie dar trumpi, tai žinoma, kad yra juostelių. Aš maniau, kad kokius a la kirpčiukus turi, dėl to sakiau, kad pakirpt reik... Tai o juostelių net nebūtinai sporto prekėse, net maximose juk pilna visokių priemonių plaukų pritvirtinimui, prilaikymui  g.gif

maximoj tik mergaitiškos, jau ieškojom, vat sporto prekėse buvau nesumasčiusi pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 02 08, 13:10)
maximoj tik mergaitiškos, jau ieškojom, vat sporto prekėse buvau nesumasčiusi pažiūrėti

ką reiškia mergaitiškos? o negi kokių juodų ar baltų nėra? šiaip jų pilna turguose, galanterijos kioskuose...
Atsakyti