Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(rasras @ 2008 11 29, 15:16)
Įdomu, ar dar yra tokia parduotuvė... g.gif Koks adresas?  ax.gif

Dar yra siaures miestelyje, man atrodo, tas visas kompleksas vadinasi Parkas. Senokai ten nebuvau, bet anksciau nemazi ten pirkau. Dar tame paciame pastate yra Adidas isparduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat, maciau Lindexe Gedimino 9, yra sportiniu kelniu ir maikuciu nukainavimas, kelnes atrodo tik 29 kainuoja, ar 39Lt, nera jos labai ten fainos, tokie bridziukai 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
O as ieskau kur gera liemenuka sportini isigyti. Ka prilaikyti yra.
Seniau buvau pirkus Audime, bet dabar jau sake keli metai nebegamina tokiu platesnem sleikutem sportiniu. Turi tik tokius juokingus saurom siaurom sleikutem. Metosi vienas namie. Is adidas firmos jei neklystu - tai po 150LT daugmaz kainuoja. Siketiek brangoka. Gal kas kur matet kazka panasaus uz priimtinesne kaina ?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2008 12 25, 15:03)
sveikos merginos.
O as ieskau kur gera liemenuka sportini isigyti. Ka prilaikyti yra.
Seniau buvau pirkus Audime, bet dabar jau sake keli metai nebegamina tokiu platesnem sleikutem sportiniu. Turi tik tokius juokingus saurom siaurom sleikutem. Metosi vienas namie. Is adidas firmos jei neklystu - tai po 150LT daugmaz kainuoja. Siketiek brangoka. Gal kas kur matet kazka panasaus uz priimtinesne kaina ?

Savo pirkau Triumpf'e, 70-80Lt - TriAction, panasus i trumpa maikute, laiko thumbup.gif (mano dydis 75C)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau suzinuoti atsiliepimus del sportines aprangos firmos BBSP ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif O gal kuri galit patart, kur įsigyt sportinę liemenėlę Kaune iki 30 litų, nes dar tik pradedanti, tai nenoriu labai brangios pirkt - gal nepatogi pasidarys, gal sportuot nustosiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 27, 11:21)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  O gal kuri galit patart, kur įsigyt sportinę liemenėlę Kaune iki 30 litų, nes dar tik pradedanti, tai nenoriu labai brangios pirkt - gal nepatogi pasidarys, gal sportuot nustosiu  blush2.gif  biggrin.gif

priklausomai nuo dydzio.. siaip pas jus audimo ner? as uz 25lt mazdaug pirkau Vilniuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2009 01 27, 12:32)
priklausomai nuo dydzio.. siaip pas jus audimo ner? as uz 25lt mazdaug pirkau Vilniuj smile.gif

Buvau kaip tik vakar audime. Visą perėjau, tai išpirkta viskas senų kolekcijų. Yra tik naujos kolekcijos liemenėlės po 150 doh.gif
Atsakyti
Gal matėt kur nors panašių šortų? bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš irgi tokių noriu bigsmile.gif
Atsakyti
kaip manot ar reikalinga sportinė liemenėlė šokant pilvo šokį? g.gif krūtinė nėra didelė smile.gif gal žinote kur Kaune geriau pirkti aptempus bridžus sportui? Ir kokios maždaug kainos? Ir gal kur matėte kur češkes parduoda? Kokios maždaug kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 27 sausio 2009 - 18:46
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 27, 19:45)
kaip manot ar reikalinga sportinė liemenėlė šokant pilvo šokį? g.gif krūtinė nėra didelė  smile.gif gal žinote kur Kaune geriau pirkti aptempus bridžus sportui? Ir kokios maždaug kainos? Ir gal kur matėte kur češkes parduoda? Kokios maždaug kainos?

Lankiau pilvo sokius, bet buvo gerai ir be sportines liemeneles. Mums trenere sake, kad sokant pilvo sokius, butu gerai, kad pilvas butu atviras, todel galima nusipirkti sportine maikute-liemenele 4u.gif
Atsakyti