Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

oj kaip jega,o dideliu dydziu buna?o sportiniu bateliu?irgi arklio kanopai ax.gif
Atsakyti
o kur ta norfa yra s. miestelyje blush2.gif
kol kas as atsisiunciau is firminiu adidas ir niko pard.maiktes kelias nes akropolyje ziurejau, baisios kainos doh.gif su siuntimu i Lt ir tai pigiau iseina doh.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti ispudziai apie Audimo naujos kolekcijos kelnes, buvau nusipirkusi (jau grazinau tongue.gif ) rudus bridzus, tik po keliu valandu kalanetikos jie issitampe blink.gif zodziu, atrode kaip maisas, tai ta pati vakara nunesiau i Audimo parduotuve ir grazino pinigelius tongue.gif
Atsakyti
pastebejau,kad pastaruoju metu audimas siulo ne itin geros kokybes rubus ..pati isiginjau vienerias kelnes vasara,sake oi kaip gerai nesiosis...po pirmo uzsidejimo kur trinasi medziaga nuejo rutuliukais doh.gif po to karto nepirkau ten nieko,na bet liemenukai tai geri pas juos
Atsakyti
Gal žinot kas Kaune prekiauja kokybiškais kedais pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2007 09 16, 11:24)
Na dažniausiai apsiperku audime,

mes taip pat drinks_cheers.gif ,o ypatingai siuo metu,kai ispardavimas bigsmile.gif

QUOTE(dzestina @ 2007 09 19, 22:41)
as ir mano dukra dievinam Nike,tik kad cia Lietuvoje kainos neralios,daug labiau apsimoka kokioje Ispanijoje apsipirkti smile.gif

mes nike produkcija pirkom Vokietijoje, tai vyras vien kedus nesioja 4 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 09 23, 17:41)
sveikos merginos aš šitoj temoj pirmą kartą kadangi ieškau treningų tai užsukau paskaitinėt nuomonių daug ir įvairių norėčiau paprašyt kur rast pasižiūrėt puma ar nike produkciją

nu nežinau kur tu jos ieškai, bes aš tai matau pilnas lentynas sporto prekių parduotuvėse biggrin.gif aj nebent apie internetinius puslapius tu, biggrin.gif čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 09 14, 18:43)
ech... ieskau as sportines aprangos sau... nusprendziau i aerobika eit, bet reikia aprangos sportines. nezinojau kur geriau rasyt ar cia, ar prie sporto,bet kadangi klausiu apie drabuzelius, tai rasau cia. kokias zinot geras sportiniu prekiu parduotuves? Nuejau i Sport Line tai uz kelnytes praso 299Lt , truputi per dauG!

o dar vienas klausimas gal zinot kur galima isigyti Puma prekiu? niekur nera, visur adidai ir nike...

zodziu visi komentarai apie sportine apranga ir ju parduotuves cia:

Atsakyti
Aš tai negaliu atsidžiaugti savo adidas sportbačiais. Jiems jau gal 12 metų, nešiojo mano mama, dabar nešioju aš - nei suplyšę kur ypatingai, nei labai nutrinti, kokybė superinė, o ir patogūs labai, galima visą dieną vaikščiot su jais! thumbup.gif Visas keliones atlaikė, šiaip aktyvų gyvenimo būdą, žodžiu - nuostabūs wub.gif
Atsakyti
man kazkaip dideles reiksmes neturi, sportinis apsirengimas, turiu audimo trenigus, su jais sportuoju nuo tos dienos kai pirma karta atejau i sporto sale t.y. pries 8 m., jie man tinka, patinka, graziai atrodo thumbup.gif ir net nenoriu kitu
Atsakyti
mane tai stebina "šalčmiriai" mirksiukas.gif biggrin.gif man asmeniškai tai šilta, aš jei sportuoju su kelnėm, tai būtinai su trumpų rankovių bliuskute, o kiti mėgsta treningus unsure.gif kaip ir nekaršta žmonėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievullka @ 2007 11 02, 11:47)
Noreciau pasidalinti su visom savo atradimu rolleyes.gif
Raudau lb saunia sportiniu drabuziu isparduotuve. Ten suveza viska kas lieko po ispardavimu is Audimo, Nike, Sportlando...pasirinkimas tikrai nemazas, bet gal tik su dydiais gali but problemu. Ji yra siaures miestelyje prie norfos smile.gif
Pati sportine atranga perku per ispardavimus...dazniausiai deviu bridzius ir sportine maikute, sportines liemeneles nereikia, nes krutine neperdidziausia tongue.gif

Įdomu, ar dar yra tokia parduotuvė... g.gif Koks adresas? ax.gif
Atsakyti