Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Aš tai perkdavau rubus Audime, kelnes ilgas ir trumpas, bet paskutini karta nusipirkau sportine "pukuota" apranga ir ilga laika nenesiojau, nes neprireike. Mat buvo vasara, o kostiumas is siltuju. Ir ka jus manote, kai apsimoviau kelnes, pasirodo viena klesne ilgesne uz antraja. Kaip as susinervinau, cekio jau seniai nebera, o ir laikas praejes kai galima preke grazinti. Pati kalta, kad nepastebejau kai matavausi...Vat tau ir Audimas
Atsakyti
Parduodu Triumph Tri action sportinę liemenėlę 70B, juoda spalva. Dėvėta mano paauglės dukros kokį mėnesį - labai greitai išaugo doh.gif
http://public.fotki....tri-action.html
http://public.fotki....140-cm/nug.html
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renxtx: 11 spalio 2009 - 13:48
kadangi mano sportas apsiriboja mano kambariu tai ir išlaidų 0 , vientintelė taisyklė - kuo mažiau, tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žemynėlė* @ 2009 10 10, 18:16)
Aš sportuoju su Audimo drabužėliais, man jie labai patogūs ir skalbiasi gerai  thumbup.gif . O kedukus tai Nike ar Adidas mūviu, žiūrint koks metų laikas ir ką sportuoju  biggrin.gif . Kokybe esu laaabai patenkinta jau -n metų juos turiu, bet nei suplyšo, nei nusidėvėjo, žodžiu super  biggrin.gif .

O nesportuodama tai Kangaroos ir Skechers kedukus mūviu, kai būnu sportiškai apsirengusi.

Šiaip sportuodama mielai dėvėčiau Adidas, Nike, Puma drabužius, bet Lietuvoje jų kainos nerealiai užkeltos, netgi ir išparduotuvėse.

Pažiūrėk Reebok atsidarė "Parke", Vilniuje, Šiaurės miestelyje. Man kainos pasirodė pakenčiamos.
Iš šiaip ten daug visokių sporto prekių išparduotuvių - Adidas, Puma, Vabbi. Paieškojus galima rasti. Visos jos dar kartais daro papildomas nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2004 11 02, 23:19)
Oi pritariu tau, Vilione, tikrai Siauliuose nekas.  Pries pora savaiteliu buvom pas tevus parleke, tai ir "Audima" aplankiau. Daug visko patiko, bet deja, niekas netiko  sad.gif  Per mazi, per dideli, ne ta spalva ir pan. Bet salia, Utenos trikotaze, yra "Audimo skyrelis" ir ten radau, tai kas tiko ir patiko  clap.gif 
Tu su Klaipeda atsargiau. As  pakeliui i aerouosta, Vilniuj centre vienam prekybos centre i "Audimo" skyriu  aki uzmeciau. Ogi kainos uz tuos pacius daiktelius dar didesnes  blink.gif  Gal verta paprasyt kad Siauliuose atsiveztu  g.gif

Labas. Jei turi galimybę, atvažiuok į Vilnių. "Parke" dabar akcija visiems firminiams sportiniams drabužiams jų išparduotuvėse. 4u.gif
http://www.facebook....85847194?ref=ts
Atsakyti
man irgi nike patinka ,visada kaip nueinu i nike parduotuve issirenku sau,dar kartais audime randu
Atsakyti
gal nike zinoves patarsit smile.gif ar nike kedukai dydi atitinka?jei cia nesioju 38,5 -39 koki dydi imti?
Atsakyti
Neseniai nike kedukus nusipirkau naujus, is karto kardio treniruote jie man atkentejo, tai drasiai galiu ir pakomentuot lotuliukas.gif Nors visuomet nesioju 39, tai pirkau 39, bet paskui pagalvojau, kad galetu but 39,5 g.gif Ir pardaveja sake, kad pamazinti jie buna bigsmile.gif
O i tema - apranga sportine tik reebok'o pripazistu, o kedukai tik nike'o thumbup.gif
Atsakyti
anksciau su kedukais tik i sporta. Nusipirkau Lacoste, tokie dailuciai pasirode ir patogus, pripratau ir po lauka trinti ax.gif
Atsakyti
Praeita sezona pirkausi Nike parduotuveje Lietuvoje, bet va vasara Amerikoje tris skirtingus kostiumelius prigriebiau Nike. Ten pusvelciui pardavinejo doh.gif Tai man uz ta pacia kaina ka Lt pirkau, Amerikej trys isejo lotuliukas.gif
Esu visiskai istikima Nike, nuo galvos iki koju ir visos kitos atributikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(scastnaja @ 2009 09 27, 15:00)
man audimo prekes patinka, mielas audinukas ir kainytes prieinamos, ypac per ispardavimus  smile.gif

Audimas Šaunuoliai smile.gif
Aš juos aplankau Vilniuje, PC "Parkas", Žirmūnuose veikia jų išparduotuvė.
Ir kas fainiausia, tai net ir išparduotuvėje yra sezoninių prekių. Dabar striukių, drabužėlių slidinėjimui thumbup.gif
Atsakyti
o as va irjau didelidydi pirkau audimas pagrindineje parduotuveje...Kaune Raudondvario pl 80..

super uz bridzus ir maikute sumokejau 75lt.. dabar akcijos...
Atsakyti