O gal kas turit parduoti krutines apsauga? Lankau kyokushin

man patogiausia avalyne ir apranga - adiddas

man ir adidas vienas mėgstamiausių
nors kedukai tiek adidas, tiek nike
bet vat adidas maikučių nieks negali pralenkt

Aš prieš porą metų nusipirkau nike sportines kelnes, tai jos puikios iki dabar
Parduotuvės pavadinimo kažkaip neatsimenu, bijau sumeluoti
bet parduotuvė ta Europoje.

Parduotuvės pavadinimo kažkaip neatsimenu, bijau sumeluoti

QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 19:01)
man ir adidas vienas mėgstamiausių
nors kedukai tiek adidas, tiek nike
bet vat adidas maikučių nieks negali pralenkt

man nike pralenkia, nes poloskes nevilioja

o geriausi kedai nike shock

QUOTE(soera @ 2010 05 04, 19:57)
yra adidas maikučių ir be paloskių

gal kas pirkot reebok kedus easy tone? tuos stebuklingus kur kudina?

paprasta maike ir sportines kelnes
dazniausiai perku is audimo, tsakant pirk preke lietuviska
idomus ju modeliai ir kainos ne tokios ziaurios kaip uz visokius adidasus ir naikus...uz tuos vien kiek uz varda suploji, kai gaminiai kokybe nesiskiria. o be to labai nemegstu afisuoti logotipu...kzk audimas labai subtiliai deda savo logotipa ant aprangos, jis lyg ir yra, lyg ir nera...
megstu laisvas kelnias su daug kiseniu ir pacia paprasciausia maikute be/su trumpom rankovem. turiu viena labai grazia audimo maikute kur sone susirisa bantelis ir sone tam tikra paprasta grafika nupaisyta su keliais baltais turbut svarovskio kristalais.

megstu laisvas kelnias su daug kiseniu ir pacia paprasciausia maikute be/su trumpom rankovem. turiu viena labai grazia audimo maikute kur sone susirisa bantelis ir sone tam tikra paprasta grafika nupaisyta su keliais baltais turbut svarovskio kristalais.
QUOTE(neiti @ 2010 07 15, 13:12)
dazniausiai perku is audimo, tsakant pirk preke lietuviska
idomus ju modeliai ir kainos ne tokios ziaurios kaip uz visokius adidasus ir naikus...uz tuos vien kiek uz varda suploji, kai gaminiai kokybe nesiskiria. o be to labai nemegstu afisuoti logotipu...kzk audimas labai subtiliai deda savo logotipa ant aprangos, jis lyg ir yra, lyg ir nera...

Audimo anksčiau daugiau ką turėjau, o dabar neberandu ten, kas patiktų. Paskutiniu metu gražiausių rūbelių randu Adidas bei Nike. Tiesa, stengiuosi pirkti išparduotuvėse ar per išpardavimus. Pavyzdžiui, nusipirkau super Nike palaidinukę tenisui, nukainotą nuo kažkur 200 iki 70 Lt.

Žiurėkit, ka radau,
nauja ADIDAS Original kolekcija ruduo-žiema...

nauja ADIDAS Original kolekcija ruduo-žiema...