Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

as is audimo tebenaudoju trumpa bliuskute pirkta pries kokius 7-8 metus ir vis dar juoda ir vis dar gera. kazkaip dabar audime pasigendu naturalesnio pluosto aprangos.
Atsakyti
Sveikos merginos.
nenoriu pasirodyti visiska neismanele ax.gif bet va man toks klausimas iskilo..
va sumaniau nusipirkti sportine liemenele, bet nezinau kaip ju dydziai..ar tokie patys kaip paprastu ar skiriasi?
pasiskambinau i parduotuve artimiausia, tai sake tik 75b turi, o mano 80b..kaip manot ar apsimoka vaziuoti matuotis? nes kai paprastas perku, tai 75b buna per mazos..
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2010 07 19, 12:15)
Sveikos merginos.
nenoriu pasirodyti visiska neismanele  ax.gif  bet va man toks klausimas iskilo..
va sumaniau nusipirkti sportine liemenele, bet nezinau kaip ju dydziai..ar tokie patys kaip paprastu ar skiriasi?
pasiskambinau i parduotuve artimiausia, tai sake tik 75b turi, o mano 80b..kaip manot ar apsimoka vaziuoti matuotis? nes kai paprastas perku, tai 75b buna per mazos..
aciu uz patarimus  4u.gif

mano dydis 80C/D ir nesenei kai pirkau tai imiau 75C. jos tamposi tai dideliu troblemu nebuna...bet as daugiau naudoju tokia trumpa sportine bliuskute vietoj liemeneles, man ji geriau prilaiko krutine kai reiki begioti ar pan, kai seniau pirkau, ja naudojau kaip virsutine, bet dabar kai priaugau svorio ir krutine padidejo, tai deviu ja po maike ir labai gerai su ja (bo labai nemegtu kai daugiau judant ir visa kita daug juda) biggrin.gif
panasus modelis i si: pvz
Atsakyti
kur kaune butu galima isigyti didelio dydzio sportine liemenele?
Atsakyti
sveikos,
planuoju eiti sportuot i joga ar oilates. sportine apranga tapo galvos skausmas. noriu treninginiu laisvu kelniu, kuru apacioje butu "riezinka" arba jos butu surauktos.
gal kuri turit sportines kelens is zaros? kaip kokybe?
kazkur cia forume buvo uzsiminti apie taska garliavoje, kuriame prekiaujama sportine apranga. tam taske esu buvus pries 3 metus. dabar jau nebeatgaminu nei kur, nebeturiu tel tos moters, asta vardas. gal kas zinot? paarsykit i az, aciu:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mačiau temukėj yra sportinės aprangos žinovių, tad klausimėlis: kam skirti džemperiukai su skilutėmis pirštams rankovėse? Ar verta tokį turėti? g.gif
Atsakyti
O as per ku cia www.legea.lt ir sau ir vaikams o vyra baisu ir ileist smile.gif. Nebrangu pas juoso kokybe gera ir stiliukas italiskas. Kas gerai tai kad i sportininkus orientuota, tai daiktai patvarus tokie. Pristate per 1 diena i Vilniu
Atsakyti
pasakykite neismanelei - ar ta sportine liemenele tikrai reikalinga?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 05, 10:55)
pasakykite neismanelei - ar ta sportine liemenele tikrai reikalinga??  blush2.gif

Tikrai ne, bet taip patogiau. Žinoma, dar priklauso ir nuo sporto rūšies, ir kaip ilgai sportuoti norėsi, ir, galų gale, kiek to turto turi biggrin.gif ax.gif Man patogiausia sportinė palaidinė su kartu esančia liemenėle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 05 sausio 2011 - 10:08
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 01 05, 11:05)
Tikrai ne, bet taip patogiau. Žinoma, dar priklauso ir nuo sporto rūšies, ir kaip ilgai sportuoti norėsi, ir, galų gale, kiek to turto turi biggrin.gif  ax.gif Man patogiausia sportinė palaidinė su kartu esančia liemenėle 4u.gif

sportuot prisiruosiau labai ilgai;) dabar net metini abonementa isigyjau blush2.gif nu paziuresiu, palankysiu - ir nuspresiu, ar man jos reikia. tikriausiai, kad reikes ,laikui begant, "equipmenta" dar patobulint 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 05, 10:55)
pasakykite neismanelei - ar ta sportine liemenele tikrai reikalinga??  blush2.gif

Manoma, kad įprastinės liemenėlės ne tik kad nepatogu, bet ir nesaugu( turima mintyje tos su metaliniais lankeliais).darant staigų, intensyvų judesį, lankelis gali išlįsti ir sužeisti unsure.gif Čia teoriškai biggrin.gif
Praktiškai- specialios liemenėlės netik prilaiko ir nevaržo judesių, bet ir išgarina prakaitą, nesijaučiate šlapia, nėra šlapių prakaito dėmių ant maikutės.
Vienu žodžiu, jei pabandytumėte sportuoti su specialia, kokybiška apranga, paprastų rūbų sportui nebenorėtumėte..prie gero labai greit priprantama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 01 05, 12:59)
Manoma, kad įprastinės liemenėlės ne tik kad nepatogu, bet ir nesaugu( turima mintyje tos su metaliniais lankeliais).darant staigų, intensyvų judesį, lankelis gali išlįsti ir sužeisti unsure.gif Čia teoriškai biggrin.gif
Praktiškai- specialios liemenėlės netik prilaiko ir nevaržo judesių, bet ir išgarina prakaitą, nesijaučiate šlapia, nėra šlapių prakaito dėmių ant maikutės.
Vienu žodžiu, jei pabandytumėte sportuoti su specialia, kokybiška apranga, paprastų rūbų sportui nebenorėtumėte..prie gero labai greit priprantama bigsmile.gif

tai rubelius sportuot as turiu, ju kokybe tikrai skiriasi nuo kitokiu rubu, neskirtu sportui. 4u.gif
reiskia siandien reikes prasinest pro sporto prekes rolleyes.gif
Atsakyti