Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

sveikos merginos, gal kas galit patarti ar yra Lt kur galima nusipirkti fitnesui bikiniu ? bigsmile.gif Aciu
Atsakyti
Gaila, kad Lietuvoje nera siu parduotuviu, bet tiek dizainas, tiek patogumas sio brando man labai patinka.
Nusipirkau visa begimo komplekta, esu be galo patenkinta kainos ir kokybes santykiu:
http://www.oysho.com.....1/181022/Gym+
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2012 04 04, 12:53)
Gaila, kad Lietuvoje nera siu parduotuviu, bet tiek dizainas, tiek patogumas sio brando man labai patinka.
Nusipirkau visa begimo komplekta, esu be galo patenkinta kainos ir kokybes santykiu:
http://www.oysho.com.....1/181022/Gym+
thumbup.gif

thumbup.gif Ispanijoj yra bet tik apatiniai rubai, pizamos, chalatai ir pan niekada nemaciau sportiniu aprangu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2012 04 04, 16:30)
thumbup.gif Ispanijoj yra bet tik apatiniai rubai, pizamos, chalatai ir pan niekada nemaciau sportiniu aprangu bigsmile.gif

As pirkau Barselonoj Diagonal prekybos centre. Gal pasikeite ju asortimentas paskutiniu metu parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2012 04 05, 14:31)
As pirkau Barselonoj Diagonal prekybos centre. Gal pasikeite ju asortimentas paskutiniu metu parduotuvese?

aa gali but, nes aksciau tikrai nebuvo g.gif as ajau 6 menesius kaip ne Spain biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2012 02 29, 17:43)
Mergaitės, esu naujokė sportuojant. Pradėjau lankyti aerobiką. Nieko nesuprasdama nusipirkau batus ir negaliu sportuoti. Nežinau, kas čia ne taip. Gal padas storas? Labai koją traukia mėšlungis, tiksliau pėdą. Negaliu lankstyti pėdos. Tai sportuoju su Caro Rūriko sportbačiukais. Sarmata. Nu bet kad su anais nepatogu. Gal patartumėt, ką pirkti? Kokios firmos? Man reikia aerobikai. Ir šiaip, norėčiau ir kelnių patogių, ir maikutės. Ir liemenuko sagtis man trukdo atsigulus. Spaudžia. Padėkite atsirinkti. Ačiū.

Yra kedų, skirtų aerobikai. Jie būna paaukštinti (prilaiko čiurną), amortizuotas kulnas, lengvi. Tokie ir geriausi. Reebok firma labiausiai orientuota į aerobiką.
Pvz.:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2012 02 29, 17:43)
Mergaitės, esu naujokė sportuojant. Pradėjau lankyti aerobiką. Nieko nesuprasdama nusipirkau batus ir negaliu sportuoti. Nežinau, kas čia ne taip. Gal padas storas? Labai koją traukia mėšlungis, tiksliau pėdą. Negaliu lankstyti pėdos. Tai sportuoju su Caro Rūriko sportbačiukais. Sarmata. Nu bet kad su anais nepatogu. Gal patartumėt, ką pirkti? Kokios firmos? Man reikia aerobikai. Ir šiaip, norėčiau ir kelnių patogių, ir maikutės. Ir liemenuko sagtis man trukdo atsigulus. Spaudžia. Padėkite atsirinkti. Ačiū.

Padas gali būti storas, bet turi būti lankstus, turi lengvai susilenkti per pusę.
Ir kaip sandddra nurodė, tikrai nepamaišys paaukštinimas, prilaikantis čiurną.
Geriau kad būtų kuop lengvesni, mano pastebėjimu lengviausi- nike firmos, bet gal kas ir pasiginčys dėl to ax.gif
Atsakyti
Sveikos, susiduriu su amžina bėda - esu aukšto ūgio ir sporto prekių parduotuvėse nerandu sportinių kelnių. Gal kas iš jūsų susiduriate su šia problema ir ją išsprendėte? Gal turite kokią pamėgtą užsienio internetinę parduotuvę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2012 04 12, 09:18)
Sveikos, susiduriu su amžina bėda - esu aukšto ūgio ir sporto prekių parduotuvėse nerandu sportinių kelnių. Gal kas iš jūsų susiduriate su šia problema ir ją išsprendėte? Gal turite kokią pamėgtą užsienio internetinę parduotuvę? smile.gif

As tokios bedos neturiu, bet gal tau tokiu atveju geriau butu ieskotis ne ilgu kelniu, o bridzu? Man asmeniskai su jais labai patogu sportuot ir ne taip karsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2012 04 12, 09:18)

Koks Jūsų ūgis, jei ne paslaptis? Kartais, kai kurie modeliai būna tiesiog ilgesnis ir man tinka, nors aš nemanau, jog esu labai aukšta -180. Bet, iš tikrųjų bridžai yra ir patogu, ir išeitis wink.gif Be to ateina šiltasis sezonas, su ilgom kelnem, nelygu aišku sporto rūšiai, bet jau šiltoka.. wink.gif
Atsakyti
Dėkoju už norą padėti! Mano ūgis truputį didesnis už ką tik paminėtą smile.gif Bridžai - ne išeitis, nes kelnių tikrai reikia kad ir šiuo metų laiku, arba užsiimant aktyviu poilsiu gamtoje, ar kelionėse.. Iš nevilties jau esu pasiruošusi mokėti netaupant kiek reikia, tik, deja, nėra už ką biggrin.gif Taigi, gal kas nors kokia nuorodėle į užsienio parduotuves pasidalins..
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2012 04 13, 08:38)
Dėkoju už norą padėti! Mano ūgis truputį didesnis už ką tik paminėtą smile.gif Bridžai - ne išeitis, nes kelnių tikrai reikia kad ir šiuo metų laiku, arba užsiimant aktyviu poilsiu gamtoje, ar kelionėse.. Iš nevilties jau esu pasiruošusi mokėti netaupant kiek reikia, tik, deja, nėra už ką biggrin.gif Taigi, gal kas nors kokia nuorodėle į užsienio parduotuves pasidalins..

Ilgesnių kelnių būna Reebok firmos, nike ir adidas pagrinde eina standartas, o aukštesnės panos rinkdavosi reebok'o produkciją. wink.gif
Atsakyti