Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Neperku specialios sportines aprangos,priezastis-ji ten visa sintetine,kazkaip nesu dar aptikusi medvilniniu marskineliu... schmoll.gif O kadangi sportuodama vis tik tai prakaituoju-netinka man ta sintetika nei per kur... doh.gif Medvilnines sportines kelnes radau pries pora metu turguj,kokybe,na-kaip turgine,ale tai ka daryt... doh.gif o marskinelius tai jau belekokius medvilninius renkuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 29, 12:17)
Neperku specialios sportines aprangos,priezastis-ji ten visa sintetine,kazkaip nesu dar aptikusi medvilniniu marskineliu... schmoll.gif O kadangi sportuodama vis tik tai prakaituoju-netinka man ta sintetika nei per kur... doh.gif  Medvilnines sportines kelnes radau pries pora metu turguj,kokybe,na-kaip turgine,ale tai ka daryt... doh.gif o marskinelius tai jau belekokius medvilninius renkuosi... doh.gif

Kelnių ir marškinėlių medvilninių tikrai yra Audime.Aišku kainos nemažos,bet kokybė thumbup.gif Aš nemėgstu sintetikos,bet sportuoju su ja,nes medvilnę po kiekvieno suprakaitavimo reik skalbt,nes neišgaruoja prakaitas ir jo kvapas.O seniau sportavau faktiškai kasdien,tai nebūtų spėjus džiūti apranga ir nusiskalbtų galiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 12 29, 18:09)
Kelnių ir marškinėlių medvilninių tikrai yra Audime.Aišku kainos nemažos,bet kokybė  thumbup.gif  Aš nemėgstu sintetikos,bet sportuoju su ja,nes medvilnę po kiekvieno suprakaitavimo reik skalbt,nes neišgaruoja prakaitas ir jo kvapas.O seniau sportavau faktiškai kasdien,tai nebūtų spėjus džiūti apranga ir nusiskalbtų galiausiai.

Reiks paziureti atidziau,buvau uzsukus kazkada,bet neradau ten nieko naturalaus... doh.gif As sintetikos negaliu pernesti,prakaito nesugeria,jei suprakaituoju su ja-visa oda spuogais nueina,pamegink po to uzsigydyti... doh.gif o dar niezejimas...o ir prie kuno labai nemalonu doh.gif Jokiu sintetiniu rubu neturiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 02, 12:43)
Reiks paziureti atidziau,buvau uzsukus kazkada,bet neradau ten nieko naturalaus... doh.gif As sintetikos negaliu pernesti,prakaito nesugeria,jei suprakaituoju su ja-visa oda spuogais nueina,pamegink po to uzsigydyti... doh.gif o dar niezejimas...o ir prie kuno labai nemalonu doh.gif Jokiu sintetiniu rubu neturiu... doh.gif

ar esate bandžiusi sportuoti su kokybiška sportine apranga?
nei su nike, nei su adidas neturiu absoliučiai jokių problemų. Normalus ir tinkantis tai sporto rūšiai rūbas niekada nesukels problemų, susijusių su prakaitavimu. Pasiūti rūbai iš spec. medžiagos su atitinkamose vietose tinkleliais/skylėm/kitais_mandrumais, todel prakaituojama ypač gerai ir lengvai, ir nesimato tamsių šlykščių dėmių pažasčių, nugaros, po_krūtine vietose, kaip kad būna sportuojant su medvilniniais rūbais.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2013 01 02, 12:55)
ar esate bandžiusi sportuoti su kokybiška sportine apranga?
nei su nike, nei su adidas neturiu absoliučiai jokių problemų. Normalus ir tinkantis tai sporto rūšiai rūbas niekada nesukels problemų, susijusių su prakaitavimu. Pasiūti rūbai iš spec. medžiagos su atitinkamose vietose tinkleliais/skylėm/kitais_mandrumais, todel prakaituojama ypač gerai ir lengvai, ir nesimato tamsių šlykščių dėmių pažasčių, nugaros, po_krūtine vietose, kaip kad būna sportuojant su medvilniniais rūbais.

Jei yra problemų su oda, tas problemas provokuos bet kuri sintetika - tiek Made by Adidas, tiek Made by XXX iš Maxima ar Gariūnai, o skalbta nuskalbta (vaikiška ar antialergine skalbimo priemone) medvilninė No Name aprangėlė bus pati mieliausia. Išbandyta praktiškai pasigavus infekcinį odos susirgimą, o kas panašių bėdų turi visada - tikrai jokie Nike su Adidas'ais nepadės, išskyrus profilaktines priemones (tarp jų ir medvilninė apranga) bei gydymą.
Su medvilne galima pasižvalgyti Audime (bus ir "priemaišų"), kartais - Nike, Puma - siūlės kokybiškos (žinoma, sintetinės biggrin.gif ), nusiskalbia kaip ir iš prekybos centrų Made in China. Tiesa, dabar ir Maximoj prekiauja Adidu smile.gif, bet turėjau omeny ne tokio "aukšto" vardo firmas
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2013 01 02, 18:13)
Jei yra problemų su oda, tas problemas provokuos bet kuri sintetika - tiek Made by Adidas, tiek Made by XXX iš Maxima ar Gariūnai, o skalbta nuskalbta (vaikiška ar antialergine skalbimo priemone) medvilninė No Name aprangėlė bus pati mieliausia. Išbandyta praktiškai pasigavus infekcinį odos susirgimą, o kas panašių bėdų turi visada - tikrai jokie Nike su Adidas'ais nepadės, išskyrus profilaktines priemones (tarp jų ir medvilninė apranga) bei gydymą.
Su medvilne galima pasižvalgyti Audime (bus ir "priemaišų"), kartais - Nike, Puma - siūlės kokybiškos (žinoma, sintetinės  biggrin.gif ), nusiskalbia kaip ir iš prekybos centrų Made in China. Tiesa, dabar ir Maximoj prekiauja Adidu smile.gif, bet turėjau omeny ne tokio "aukšto" vardo firmas

drinks_cheers.gif Vat butent...koks skirtumas,kokios kokybes ta sintetika,jei as jos isvis apsivilkti negaliu,nekalbant jau apie sportavima ax.gif Net kaproniniu/nailoniniu kojiniu nenesioju... doh.gif
Atsakyti
Nieko specialaus neperku. TUriu elementarią ant petnešėlių medvilninę maikutę ir medžiaginius paprastus bridžiukus. Sportbačiai kažkokie "papigiai" kangaroo firmos biggrin.gif žinau, kad bent sportbačiai geresni praverstų, bet bet... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 08 sausio 2013 - 00:05
na, kai yra tokio lygio sintetikos netolarevimas, tai nieko nesakau wink.gif
tiesiog atkomentavau į tai, kad sintetika nesugeria prakaito - ji puikiai sugeria.
Bet čia vienas apie batus, kitas apie ratus.
Atsakyti
Jeii kas alergiškas sintetikai, tai patarčiau pasieškoti termo sportinės aprangos, kuri yra besiūlė. Ji leidžia odai kvėpuot, yra lengva, maloni prie kūno.

Aš pati turiu Brubeck firmos sportinius kaprius ir maikutę. Labai gerai laiko, nenusiskalbia, kaip nauji. Be to, su jais oda kvepuoja puikiai, nekaršta, patogu. Kadangi besiūliai, tai jaučiuos kaip nuoga. Pirkau Lietuvoj, tik neatsimenu kur tiksliai. Kažkokioj specializuotoj parduotuvėje Šiauliuose, Bruklyne. Buvo išpardavimai, tai ir kainos nesikandžiojo.

Aišku, atsibosta vis su tais pačiais treningais. Tai sportuoju ir su kitokia apranga.
Pavyzdžiui, Audimo kapriais, Audimo sportine liemenėle ir turiu keletą Nike maikučių. Šitų kokybe irgi labai patenkinta. Pirkau per išpardavimus, tai už maikutes po 29 litus sumokėjau (kai kainavo 150 Lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 04 vasario 2013 - 21:56
O aš adidas parduotuvėje užtaikiau ant batų nuolaidų, įkirtau vienus thumbup.gif tikiuos tarnaus 10 metų, gaila pinigų tokiems dalykams, bet sunku bėgiot su lygiapadžiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sportuojančios 4u.gif Gal pagelbėwsite man savo patarimais. Prieš mėnesį pradėjau lankyti sporto klubą. Įsigijau pigias turgines kelnytes, iš pradžių atrodė, kad bus gerai. bet po mėnesio pastebėjau, kad prakaitas labai įsigeriai ir laaabai matosi, nors kelnės juodos, kartais atrodau kaip vandeniu apipilta biggrin.gif . Kažkaip nesmagu ir nemalonu. Taigi, gal galite patarti, kokios kelnės yra geriausios, ir prakaitas ne taip įsigeria? g.gif
Gal pvz esate pirkusios sportsdirect ir galite pasidalinti nuorodomis? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esat bandžiusi tokią Audimo sportinę liemenėlę http://www.e-audimas...-juoda-75a.html. Neturiu daug patirties su jom, tai suviliojo, kad besiūlė, be jokių sagelių ir kaina nesikandžioja. Daug medvilnės, tai bijau, kad greit neišplertų, bet mano krūtinė nedidelė, tai gal laikys normaliai. Žodžiu noriu patyrusių sportininkių nuomonės.
Ir dar, gal kas bandėt Audimo maikutes su vidine liemenėle, ar prilaiko ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Menula: 10 kovo 2013 - 19:56