Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Juoduke`, šito nežinojau, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šiaip mėgstu Puma sportinė aprangą, bet va kaina didoka, tai dažniausiai prekinamės parduotuvėje Audimas, o dar kai pataikom per išpardavimą, būna thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutės,

Gal esate pirkę aprangos iš www.legea.lt parduotuvės? Gal galit pakomentuoti sportinių kostiumų moterims dydžius? Ar didinti, ar mažinti, ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
tik internetu ir pigiau ir kokybiska:)
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2012 11 28, 16:24)
tik internetu  ir pigiau ir kokybiska:)

o kur konkrečiau?
Atsakyti
pagrinde ebay.co.uk ar ebay.com ...taip pat visu pamegtas sportdirect
Atsakyti
Aš jau kelintą kartą užsisakinėjau iš sportsdirect.com Ten reikia pasekti nuolaidas, tai nerealiai galima sutaupyti. Pvz originali Nike sportinė liemenėlė, net su siuntimu gavosi apie 75 Lt, LT pardėse tokios pat po 150 Lt. Lietuvos sporto prekių pardėse iš tikro viskas labai brangu, užkeltos kainos žiauriai doh.gif
Atsakyti
Mergaites, pati geriausia sportiniu rubu parduotuve EBEJUS, o jei dar pazaidi su aukcionais, tai visai fantastika. As tympkes begimui po 6 baksus "nuroviau" thumbup.gif ir kokybe thumbup.gif, maikutes Niku, reeboku irgi juokingom kainom. Cia kalbu apie naujus daigtus ne devetus ax.gif
Liemeneles sportines irgi tik ebejuj, nes kiek ieskojau LT (mano dydis D) nieko net i ta puse o ten prasom net spalva gali pasirinkt, tik va jau kaina nebe 6 $ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2012 12 05, 16:25)
Mergaites, pati geriausia sportiniu rubu parduotuve EBEJUS, o jei dar pazaidi su aukcionais, tai visai fantastika. As tympkes begimui po 6 baksus "nuroviau"  thumbup.gif ir kokybe  thumbup.gif, maikutes Niku, reeboku irgi juokingom kainom. Cia kalbu apie naujus daigtus ne devetus  ax.gif
Liemeneles sportines irgi tik ebejuj, nes kiek ieskojau LT (mano dydis D) nieko net i ta puse o ten prasom net spalva gali pasirinkt, tik va jau kaina nebe 6 $  cool.gif

Bet čia taip suprantu iš valiutos, ne angliškame randate , o amerikietiškame? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2012 12 05, 21:18)
Bet čia taip suprantu iš valiutos, ne angliškame randate , o amerikietiškame? g.gif

Tikrai taip, mane zavi tik USA ebejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2012 12 06, 15:14)
Tikrai taip, mane zavi tik USA ebejus ax.gif

Supratau..o man pasirodė brangus siuntimas , lyginant su UK g.gif Reiks atidžiau pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2012 12 06, 22:18)
Supratau..o man pasirodė brangus siuntimas , lyginant su UK g.gif Reiks atidžiau pasižiūrėti.

Na kartais jis tikrai brangus, bet as turiu drauge USA kuri man sitoj vietoj pagelbeja ax.gif , bet buna kad ir siuntimas i LT nera brangus. Cia nuo pardavejo priklauso
Atsakyti