Šiaip mėgstu Puma sportinė aprangą, bet va kaina didoka, tai dažniausiai prekinamės parduotuvėje Audimas, o dar kai pataikom per išpardavimą, būna
.

Sveikutės,
Gal esate pirkę aprangos iš www.legea.lt parduotuvės? Gal galit pakomentuoti sportinių kostiumų moterims dydžius? Ar didinti, ar mažinti, ar atitinka?
Gal esate pirkę aprangos iš www.legea.lt parduotuvės? Gal galit pakomentuoti sportinių kostiumų moterims dydžius? Ar didinti, ar mažinti, ar atitinka?

QUOTE(zodiake @ 2012 11 28, 16:24)
tik internetu ir pigiau ir kokybiska:)
o kur konkrečiau?
Aš jau kelintą kartą užsisakinėjau iš sportsdirect.com Ten reikia pasekti nuolaidas, tai nerealiai galima sutaupyti. Pvz originali Nike sportinė liemenėlė, net su siuntimu gavosi apie 75 Lt, LT pardėse tokios pat po 150 Lt. Lietuvos sporto prekių pardėse iš tikro viskas labai brangu, užkeltos kainos žiauriai

Mergaites, pati geriausia sportiniu rubu parduotuve EBEJUS, o jei dar pazaidi su aukcionais, tai visai fantastika. As tympkes begimui po 6 baksus "nuroviau"
ir kokybe
, maikutes Niku, reeboku irgi juokingom kainom. Cia kalbu apie naujus daigtus ne devetus
Liemeneles sportines irgi tik ebejuj, nes kiek ieskojau LT (mano dydis D) nieko net i ta puse o ten prasom net spalva gali pasirinkt, tik va jau kaina nebe 6 $

Liemeneles sportines irgi tik ebejuj, nes kiek ieskojau LT (mano dydis D) nieko net i ta puse o ten prasom net spalva gali pasirinkt, tik va jau kaina nebe 6 $

QUOTE(Sinderela @ 2012 12 05, 16:25)
Mergaites, pati geriausia sportiniu rubu parduotuve EBEJUS, o jei dar pazaidi su aukcionais, tai visai fantastika. As tympkes begimui po 6 baksus "nuroviau"
ir kokybe
, maikutes Niku, reeboku irgi juokingom kainom. Cia kalbu apie naujus daigtus ne devetus

Bet čia taip suprantu iš valiutos, ne angliškame randate , o amerikietiškame?

QUOTE(Hopeidea @ 2012 12 05, 21:18)
Tikrai taip, mane zavi tik USA ebejus

QUOTE(Sinderela @ 2012 12 06, 15:14)
Supratau..o man pasirodė brangus siuntimas , lyginant su UK

QUOTE(Hopeidea @ 2012 12 06, 22:18)
Supratau..o man pasirodė brangus siuntimas , lyginant su UK
Reiks atidžiau pasižiūrėti.

Na kartais jis tikrai brangus, bet as turiu drauge USA kuri man sitoj vietoj pagelbeja