Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

labutis 4u.gif

As taip pat noriu pradeti sportuoti - risnoti rytais:) ir eiti
i treniruotes... tikrai siusiuos is JAV nes ten pigiau nei pirkti pas mus... Bet nesu profe, patarkite kokie kedukai tinka begiojimui ir kokie i sale, i ka atkreipti demesi renkantis?
Atsakyti
Aš iš adidas pirkau žiemą. Kol kas laiko gerai. Buvo akcija, kainavo 400, bet nusipirkau už 250. Prieš tai buvau sportlande ir siūlė pirkti treniruočių batelius, ale universalūs ir tiks viskam. Bet kaina buvo per didelė, konsultantė nelabai suprantanti kažką, ir neįtin patogūs. Tai gretimai nuėjau į adidas, man ten daug papasakojo ir padėjo išsirinkti. Sakė, kad bėgimo bateliai yra labai gerai pritaikyti pėdai ir jie tinka viskam. Ir iš tiesų, aš su jais ir į salę einu, labai patogu pritūpimus daryt thumbup.gif ir su dviračiu važiuojant pedalai neslįsta, ir bėgant labai gerai amortizuoja ir nieko neskauda, kaip kad skauda su paprastais pabėgus ilgėliau. smile.gif tik va minusas lauke pabuvus su jais paskui labai sunku iš padų žemes iškrapštyt prieš einant į salę, bet juk tai smulkmena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 06 16, 22:14)
tik va minusas lauke pabuvus su jais paskui labai sunku iš padų žemes iškrapštyt prieš einant į salę, bet juk tai smulkmena  lotuliukas.gif

Neinu į salę su batais, kuriuos aviu lauke - ir nuoširdžiai nemėgstų tų, kurios su žemėtais batais salėse pritrepsi, nors daug kur klubuose net skelbimai kabo, kad su lauko avalyne į sales eiti draudžiama.
Na bet čia jau kultūros klausimas, o ne aprangos.

Aš apsiperku Parko išparduotuvėje, neseniai dvejus Adidas kaprius papirkau už labai normalią kainą, kedai salei iš Parko irgi, Reebok. Maikėms mažiausiai skiriu dėmesio, svarbu kad be rankovių, o liemenėles siunčiuosi iš ebay, nes LT labai jau kainos užkeltos.
Dviratiniai kedukai man plonu padu turi būti, damušinėju senus Puma, dairausi naujų.
Atsakyti
Aš galvoju įsigyti Asics batelius, bėgioju apie 20-30km per savaite, nežinau ar verta pirkti tokius brangius bet profesionalus bėgimo batelius?

Kad vieni kėdai tinka viskam - nelabai tikiu :-) Dažniausiai tokie kėdai netinka niekam.

Nike, adidas, reebok kažkaip nekelia pasitikėjimo, geras marketingas, bet profesionalai kažkodėl nebėgioja su šios firmos avalyne.

Dar esu girdėjusi labai gerus atsiliepimus apie Salomon, gal kas turite ir galėtumėte pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
As esu nusipirkus nike batelius , jie skirti treniravimuisi , bet puikiai tinka ir begimui . lengvuciai .
Kadangi nebegioju baisiai daug , buvo gaila moketi 80-90 svaru uz begimo batelius .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 16, 23:06)
Neinu į salę su batais, kuriuos aviu lauke - ir nuoširdžiai nemėgstų tų, kurios su žemėtais batais salėse pritrepsi, nors daug kur klubuose net skelbimai kabo, kad su lauko avalyne į sales eiti draudžiama.

drinks_cheers.gif vis tiek viskas iš jų neišsikrato ir salėj pribyra

Bėgioju su specialiais adidas bėgimo bateliais. 20 km per savaitę nesusidaro.

Dviračiui man bėgimo bateliai netinka, per storas padas, nepatogu. Turiu tam atskirus laisvalaikio kedus.
QUOTE(mindek. @ 2013 06 16, 23:30)
Aš galvoju įsigyti Asics batelius, bėgioju apie 20-30km per savaite, nežinau ar verta pirkti tokius brangius bet profesionalus bėgimo batelius?imus apie Salomon, gal kas turite ir galėtumėte pakomentuoti?  ax.gif

Paskaitykite dar čia http://www.reikiabeg...-batus-brandai/ smile.gif
Atsakyti
isigijau ''nike free run3'' na negaliu atsidziaugti pradedant svoriais ir baigent prasitampimais,minsti,begalo lankstus.zodziu tai ko noderejau.siuo metu nebebegioju butent todel kad prasibegau desimt kilometru su paprasciausiais laisvalaikio bateliais,po to jauciau tempima o ryte jau nubudau su istiluse kulksnim..vargau tris savaites,vaiksciojau sluba.dabar jau praejo daugiau nei menesiukas po traumos,pradesiu risnoti po truputeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 16, 23:06)

Aš apsiperku Parko išparduotuvėje, neseniai dvejus Adidas kaprius papirkau už labai normalią kainą, kedai salei iš Parko irgi, Reebok. Maikėms mažiausiai skiriu dėmesio, svarbu kad be rankovių, o liemenėles siunčiuosi iš ebay, nes LT labai jau kainos užkeltos.
Dviratiniai kedukai man plonu padu turi būti, damušinėju senus Puma, dairausi naujų.

Kaip jums gerai, kai jūs turit pinigų ir galit sau batams išleisti 500+, kad vienus turėt lauke bėgiot, o kitus eit į salę. Deja, aš negaliu sau to leisti. Todėl kruopščiai nuplaunu batų padus su dantų šepetuku prieš einant į salę.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 06 17, 13:40)
Kaip jums gerai, kai jūs turit pinigų ir galit sau batams išleisti 500+, kad vienus turėt lauke bėgiot, o kitus eit į salę. Deja, aš negaliu sau to leisti. Todėl kruopščiai nuplaunu batų padus su dantų šepetuku prieš einant į salę.

Kodėl 500+? Mano adidas bateliai su nuolaida kainavo 130 lt. Pirkau gal prieš 4 metus winner sport parduotuvėje. Manau, salei batelius galima gauti dar pigiau. Ypač perkant iš kokio sportsdirect. Konkrečiai tau nesiūlau nieko pirkti, čia tik komentaras dėl kainos, kad nebūtinai pusę tūkstančio kainuoja 4u.gif

Jei su dantų šepetuku plauni, tai gal ir neprineši žemių. Aš sykį mėginau su šepečiu plauti, bet vis tiek paskui kažkiek byrėjo, padariau išvadą, kad paprasčiau turėti atskirą indoor porą.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 06 17, 14:40)

biggrin.gif
Mano salės batai kainavo 109 Lt PC Parko išparduotuvėje - naujos kolekcijos man neaktualu, reikėjo patogių sportinių batų, ir kadangi jie dėvimi TIK salėje, nešioju jau penkti metai.
Dviratiniai - laukiniai Puma pirkti per skelbimą, gal 50 Lt mokėjau, o gal ir mažiau wink.gif
Atsakyti
Na va kaip jums gerai thumbup.gif o kadangi aš nepatingiu išsiplauti tai ir žemių neprinešu. Užtat ir daviau pastebėjimą, kad sunku išplauti biggrin.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, bet mano manymu, čia ne aprangos, o kultūros klausimas. Ir tikrai abejoju, ar taip jau ir išsiplauna viskas iš padų. O jei jau įperkam sportklubio abonementą, tai siūlyčiau atgailėt ir šimtuką batams į salę - juk neinat vienais apatiniais, graudžiai argumentuodama, kad aprangai 500 lt neturit?
Nieko nesakyčiau, jei nematyčiau salėje tokių sportininkių nešvariais batais, o iš vieno klubo pirmiausia dėl to ir pabėgau, nes visur purvas, o jo prineša tik lankytojos cool.gif
Atsakyti