Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(Menula @ 2013 03 10, 19:55)
Gal kuri esat bandžiusi tokią Audimo sportinę liemenėlę http://www.e-audimas...-juoda-75a.html. Neturiu daug patirties su jom, tai suviliojo, kad besiūlė, be jokių sagelių ir kaina nesikandžioja. Daug medvilnės, tai bijau, kad greit neišplertų, bet mano krūtinė nedidelė, tai gal laikys normaliai. Žodžiu noriu patyrusių sportininkių nuomonės.
Ir dar, gal kas bandėt Audimo maikutes su vidine liemenėle, ar prilaiko ji?

Bent jau man nelaikė ši liemenėlė nieko,nei dabar,kai krūtinė D,nei tada,kai pirkau ir buvo B.Vidinės įsiūtos liemenėlės sportinėse palaidinukėse ir tai tvirčiau laiko doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2013 03 10, 20:55)
Gal kuri esat bandžiusi tokią Audimo sportinę liemenėlę http://www.e-audimas...-juoda-75a.html. Neturiu daug patirties su jom, tai suviliojo, kad besiūlė, be jokių sagelių ir kaina nesikandžioja. Daug medvilnės, tai bijau, kad greit neišplertų, bet mano krūtinė nedidelė, tai gal laikys normaliai. Žodžiu noriu patyrusių sportininkių nuomonės.
Ir dar, gal kas bandėt Audimo maikutes su vidine liemenėle, ar prilaiko ji?

Menula, prekiauju šiomis liemenėlėmis jau penkti metai.Jos labiau skirtos laisvalaikiui( po namus), miegui, nėščiosioms ir maitinančioms mamytėms. Nežinau, kodėl audimas jas prisitato , kaip sportines. Nei sudėtis, nei medžiagos stabilumas-tamprumas tam tikrai nėra tinkamiausias.
Tiesa, mergaitės, ir moterys (dažniausiai , kurios negimdžiusios) su nedidele krūtine puikiai naudoja jas ir sportui. Bet sportas sportui nelygu. Kalanetika, joga, pilatesas yra be šuoliukų , o kikboksas, stepai, bėgimas ir pan. reikalauja didesnio krūtinės palaikymo, todėl net mažai krūtinei ši liemenėlė nebus tinkamiausia.
Jei sportuojate kasdien, ši liemenėlė susidėvės greičiau, nei specialūs , 100proc.sintetiniai, sportui pritaikyti topukai. Jie brangesni, bet bus patogesni, tvirčiau palaikys krūtinę ir tarnaus ilgiau .Kiekviena , sporiniais rūbais prekiaujanti firma turi jų savo asortimente.
Mano , kaip sportuojančios patarimas- rinktis ne specialią liemenėlę, bet taip vadinamą topuką, kurį galima dėvėti ir kaip viršutinį ir kaip apatinį rūbą.
Tiesa, jei krūtinė labai didelė, tuomet gali prireikti abiejų : ir liemenėlės ,ir topuko( ar maikutės su palaikymu), bet ši, Brubeck medvilninė tikrai tokiu atveju netiks.

Atsakyti
as pirkau sportsdirecte smile.gif uz reebok kedukus sumokejau 90 Lt, maikutes turiu USA Pro ir La Gear, irgi po 30 Lt, kaprius ir ilgas kelnes pirkau, taip pat apie 30 Lt isejo. Siaip sportui geriausia sintetika, greiciau isgaruoja prakaitas bet ziuriu kad butu daugiau elastano, kad neissitampytu. Sunkiausia neprasauti su dydziais doh.gif
taip pat emiau sportine liemene, bet su kauseliais, tai mano B krutine puikiai prilaiko thumbup.gif
http://www.sportsdir...p-ladies-423004
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 kovo 2013 - 22:32
merginos, kas turite reebok sportine avalyne? ar atitinka? jeigu jav nesioju 8 dydi, tai 8 reebok ir imti?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 28, 18:26)
merginos, kas turite reebok sportine avalyne? ar atitinka? jeigu jav nesioju 8 dydi, tai 8 reebok ir imti?

Turiu trejus Reebok, su 39 d, usa 8,5 .
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 28, 20:27)
Turiu trejus  Reebok, su 39 d, usa 8,5 .

aciu 4u.gif o koki dydi perkate usa pvz guess, ralph lauren? mastau, jeigu nesioju guess 8, tai gal ir reebok pirkti 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 28, 20:54)
aciu 4u.gif  o koki dydi perkate usa pvz guess, ralph lauren? mastau, jeigu nesioju guess 8, tai gal ir reebok pirkti 8 g.gif

Neturiu siu. blush2.gif

Mano peda 25, 5 cm.
Atsakyti
Dairausi sporto aprangos SD. Gal kuri galite pasidalinti įspūdžiais apie karrimor rūbus?

Šiaip dėviu s-m, 8-10, esu liekna, bet aukšta, pečiai ne siauri. Kažin, 8 ar 10 dydžio maikutes imti reikėtų g.gif

Taip pat domina muddyfox kokybė 4u.gif
Atsakyti
as su klausimeliu..kaip ir i tema kaip ir ne,na ka jus darot su prakaituojanciu tarpupapiu (jau atsiprasau uz isireiskima doh.gif .. as keliu svorius,prakaitukas smagiai zliaugia,bet ir krutine ir tarpelis tarp ju kaip reikalas varva..
as pati stengiuosi rinktis maikutes su iskirpte ir be liemeneles,su pakietinimais pacioje maikuteje,siek tiek lengviau.nes jai leimenele,ant virsaus maikute tai viskas..slaputuke ir aisku paskui ir pabere.. vat tas paberimas,ir aisku niezejimas permirkus labiausiai ir erzina.kas kaip vaduojates?

NERA-ar atsakote i klausimus az?
Atsakyti
Gal yra pirkusių nike free run kedukus iš mano drabužių ar tarp mergaičių? Gražūs man jie, nėra labai brangūs (ko gero neoriginalūs), bet ar patogūs? g.gif Man sportui verkiant reikia naujų sportbatukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 07, 13:16)
Gal yra pirkusių nike free run kedukus iš mano drabužių ar tarp mergaičių? Gražūs man jie, nėra labai brangūs (ko gero neoriginalūs), bet ar patogūs? g.gif Man sportui verkiant reikia naujų sportbatukų blush2.gif

ciupinejau,bet dar nepirkau,kad jei ir pas mus nepigus unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2013 05 07, 19:06)
ciupinejau,bet dar nepirkau,kad jei ir pas mus nepigus  unsure.gif ...

Aš net nečiupinėjus, bet vis žiūriu nuotraukas ir man jie tokie gražūs biggrin.gif kažkodėl gražūs iš karto asocijuojasi su patogūs biggrin.gif
Gal matavotės? 4u.gif
Atsakyti