Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Gražūs ir turbūt patogūs rupūžės, aš irgi nooooriu blush2.gif Iš užsienio pard. turėtų būti pigiau, tik Lietuvoje išsimatuok, kad tinkamus atsisiųstum. Dar nepakenktų ir pėdos tyrimą pasidaryti, tik jau dabar nebežinau, ar Vilniuj kur daro nemokamai, anksčiau cup'o Sportlande buvo.
Atsakyti
pas mus puse sales su tokiais,as sakiau savaitgali pasimatuosiu..i ranka paemus nieko nesveria..tokie patogus atrodo,o dar vasara isviso smagus ir i bet koki tasiuka sukist galima.
Atsakyti
Mano mažo miestuko sportlande nėra nieko panašaus. Greitu laiku lėksiu į Vilnių, reiks ten paieškoti pasimatavimui smile.gif
Galvojau rasti SD juos, bet nėra - yra panašių, bet ne tokie biggrin.gif gal dar kokių parduotuvių yra, iš kur galima parsisiųsti? Juk tos, kurios pardavinėja juos iš kažkur siunčia.
Mačiau MD kainos svyruoja nuo 120 iki 160 maždaug. Vis svarstau, ar verta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 07, 21:13)
Mačiau MD kainos svyruoja nuo 120 iki 160 maždaug. Vis svarstau, ar verta blush2.gif

Nebijot, kad MD bus kinietiškos kopijos, kurios išoriškai gal ir atkartoja, bet ortopediškai toli gražu netraukia iki originalų?
Ką jau ką, bet bėgimo batus reiktų tikrai kokybiškus išsirinkti, kad neprisidaryti paskui bėdų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 07, 21:29)
Nebijot, kad MD bus kinietiškos kopijos, kurios išoriškai gal ir atkartoja, bet ortopediškai toli gražu netraukia iki originalų?
Ką jau ką, bet bėgimo batus reiktų tikrai kokybiškus išsirinkti, kad neprisidaryti paskui bėdų  4u.gif

Va dėl to vis pažiūriu, pažiūriu ir į sportą einu su savo senučiukais ax.gif bet įdomu, gal yra pirkusių tuos pigesnius variantus, kokie atsiliepimai.
Arba galbūt gali patarti, iš kur parsisiųsti originalus pigiau šiek tiek nei sportlando kainomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 07, 21:34)
Va dėl to vis pažiūriu, pažiūriu ir į sportą einu su savo senučiukais ax.gif bet įdomu, gal yra pirkusių tuos pigesnius variantus, kokie atsiliepimai.
Arba galbūt gali patarti, iš kur parsisiųsti originalus pigiau šiek tiek nei sportlando kainomis blush2.gif

Turėjau sportland kuponą nike bėgimo kolekcijai 100 lt/30% nuolaidos, gaila, gegužės 1 baigėsi galiojimas, būčiau galėjus padovanot. Juos dalino per bėgimo treniruotes. Gal dar kada dalins. Būna masinių nuolaidų, kaip jamam ir pan. Gal apsimokėtų palaukti. Nepirkčiau bėgiojimui kinietiškų kedų g.gif
Atsakyti
Galit užeit į Ogmią, išparduotuvės ten, aš adidas pirkau. Aišku, ten su pasirinkimais nelabai jau kažkas, bet jeigu norisi pigiau. smile.gif Net ir pigesnius nusipirkus bėgiojant skirtumas akivaizdus.
Atsakyti
Man ne bėgiojimui, į sporto salę, bet vis tiek tie naikai gražūs, iki negaliu doh.gif
Aišku, analogų pirkti rankos nekyla. Pakalbėjau čia ir ramiau pasidarė, kad vis gi nereikia biggrin.gif 4u.gif
Va SD visai fainą kedukų variantą radau:
http://www.sportsdir...ng-shoes-271166
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 07, 21:52)
Man ne bėgiojimui, į sporto salę, bet vis tiek tie naikai gražūs, iki negaliu doh.gif
Aišku, analogų pirkti rankos nekyla. Pakalbėjau čia ir ramiau pasidarė, kad vis gi nereikia biggrin.gif  4u.gif
Va SD visai fainą kedukų variantą radau:
http://www.sportsdir...ng-shoes-271166

Jei į sporto salę, tai žiūrėkit, kad neslystų padas, nes mano nike (laisvalaikiniai), su kuriais į salę einu slidūs doh.gif Plank pratimą darant kojos atgal važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 07, 22:55)
Jei į sporto salę, tai žiūrėkit, kad neslystų padas, nes mano nike (laisvalaikiniai), su kuriais į salę einu slidūs  doh.gif Plank pratimą darant kojos atgal važiuoja.

Pasispjaudyk padus prieš darant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 07, 21:56)
Pasispjaudyk padus prieš darant  lotuliukas.gif

Jo. Tuo pačiu ir vietos aplink padaugės, kaimynės išsibėgios turbūt tokias manieras išvydę biggrin.gif Šiaip džiaugiuosi, kad slysta, nes jau norėčiau jais nusikratyt, bet va trūko preteksto. O dabar yra.
Atsakyti
Sveiki visi,

Lietuvoje bėgimo kultūra dar tik
formuojasi, todėl bėgiojama su krepšinio bateliais, į šonus išlankstytais teniso bateliais, salės futbolo bateliais, moterys ypač mėgsta lengvus gimnastikos batelius, o dažniausiai bėgioja su paprastais kėdais arba net crocsais :-)

Labai įdomu būtų sužinoti kokiais bateliais bėgate Jūs, kaip juos pasirenkate, kokius brandus mėgstate gal yra mėgstamiausias modelis? Pasidalinkite prašau
Atsakyti