O su kokia apranga į jogą eiti, kad būtu patogu.
QUOTE(Kozete @ 2006 02 07, 17:02)
O su kokia apranga į jogą eiti, kad būtu patogu.
Man jogoje buvo svarbiausia, kad rūbai nevaržytų judesių. Eidavau su laisvomis minkšto audinio kelnėmis, bliuzele ilgomis rankovėmis (nes jogoje nesukaisdavau, o kol įsibėgėdavom - man buvo per šalta), būtinai sportine liemenėle arba visai be jos, nes su paprasta labai nepatogu. Sportuodavome basi, tai apavui reikėjo tik šlepečių - ateiti iki salės.

Aš tai Adidas sportinės aprangos fanė
O ir kainos visai normalios per išpardavimus būna
Be to, Adidas išparduotuvėje ir ne išpardavimų metu galima gražių drabužėlių pasirankioti

Man Audimas kazkaip nelabai., jau vien del to, kad vos ne kas antra vaiksto vienodai apsirenge. Turiu ilgas "Champion" kelnes. Minkstutes ir nerealiai atrodo apsirengus, tik jau ziuriu keliai lyg truputi pasideveje. Pirkau "Gap" maikute. Nereali, su tokiu "liemenuku" ir ant kaklo susirisa, siaip labai patogi. Daznai renkuosi ne specialiai sortui pritaikytas medvilnines maikutes
O ka jus po maikute rengiates? Na, kai buna specialus "liemenukas" prisiutas, tai nera problemos, bet kai jo nera?
O ka jus po maikute rengiates? Na, kai buna specialus "liemenukas" prisiutas, tai nera problemos, bet kai jo nera?

Sveikos, kokios firmos ir kur Kaune rekomenduotumet pirkti sportines pirstines? Vaikstau i treniruokliu sale, rankos jau kencia, reikia ieskotis. Senukuose ziurejau kazkokias papigiaiskas, tai labai jau "lievos" pasirode...
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 09, 10:19)

Po maikute - tik specialią, "sportinę" liemenėlę - tokią per galvą apsivelkamą, neužsegamą, elastingą. Su paprasta sportuoti galiu nebent treniruokliuose, nerizikuodama, kad energingai judant, atsisegs ar užlips aukštyn

QUOTE(simre @ 2006 02 09, 14:24)
Sveikos, kokios firmos ir kur Kaune rekomenduotumet pirkti sportines pirstines? Vaikstau i treniruokliu sale, rankos jau kencia, reikia ieskotis. Senukuose ziurejau kazkokias papigiaiskas, tai labai jau "lievos" pasirode...
Ir man buvo panasi problema del pirstiniu. Senukuose ar maksimoj tai visiskai "lievos". Ta problema issprendziau paprastai. Per ispardavimus nuvariau i Sport line'a ir ten uz puse kainos nusipirkau Nike nerealias pirstines. Uz jas mokejau 45 lt. Kazkur apie metus laiko as jas turiu ir kuo puikiausiai issilaike, nors naudoji kiekviena karta sportuodama. Be to, ir savo dydzio radau, nes ranka tikrai nedidele.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2006 02 09, 15:49)
Po maikute - tik specialią, "sportinę" liemenėlę - tokią per galvą apsivelkamą, neužsegamą, elastingą. Su paprasta sportuoti galiu nebent treniruokliuose, nerizikuodama, kad energingai judant, atsisegs ar užlips aukštyn 

O kokia turi ir kiek mokejai? Kazkada ieskojau, tai kainos buvo ganetinai nemazos, tad kaip alternatyva nusipirkau tokia paprasta is maksimos.Bet labai noreciau sportines. Uztat ir idomu, kokios dabar ju kainos

QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 09, 16:17)
Ir man buvo panasi problema del pirstiniu. Senukuose ar maksimoj tai visiskai "lievos". Ta problema issprendziau paprastai. Per ispardavimus nuvariau i Sport line'a ir ten uz puse kainos nusipirkau Nike nerealias pirstines. Uz jas mokejau 45 lt. Kazkur apie metus laiko as jas turiu ir kuo puikiausiai issilaike, nors naudoji kiekviena karta sportuodama. Be to, ir savo dydzio radau, nes ranka tikrai nedidele.
Aciu uz patarima

As intensyviai sportuoju, todel vieno aprangos komplektuko tikrai nepakanka. Siaip renkuosi 'Audima', nes ten kainos ne tokios zveriskos, bet turiu ir kitokiu firmu bliuskuciu, pvz. adidas, taciau ta ar ta firma, vis tiek kerta per kisene. Taciau praita savaite kai ka pigaus atradau ir man patiko. Akropolio maximoje isigijau dvi sportines bliuskutes: viena- uz 9,99lt trikotazine pilka, bet uzraso ant priekio galetu nebuti.., taciau patogi ir ant sleikuciu, be to, prakaita gerai sugerianti.; kita- uz 13,99lt ryskiai raudona is sintetinio pluosto, bet dailiai apgula kuna. Kiek jos man laikys nezinau, bet smagu, kai gali dazniau keisti bent jau virsutine aprangos dali, ne taip nuobodu.
as tai eisiu nnuo kovo pirmos ir galvojau su sortukais aptemptais iki puses slaunu eiti.o bliuskyte ant sleikuciu bet firmos nzn..klausimas tik ka su liemenele daryti..kol kas negalesiu nusipirk geros tad nepirksiu jokios, bet ar treniruokliu salej bus patogu su paprasta?ir pirtsines yra butinos?kitas klausimas treniruokliu salej del batu turiu tuos papigiai su guma prieki bet turbut keduku reikia.
Jei sportuosi tik treniruokliu salej, o ne kokioj aerobikoj kur srikinet reikia, tai ir paprasta bet patogi liemenele bus gerai. Del pirstiniu, tai jos tik privalumas, o ne butinumas. As labai seniai sportuoju, bet pirstiniu nesidedu. Jos tam, kad mozoliai nepasidaryti ir svarmenys is tavo dailiu delniuku neslystu ir pan. O del avalynes tai irgi nematau problemu. Treniruokliuose juk nedarai suoliu ir pan, todel atatrankos dideles nera. Zinoma, patogiau su kedukais, bet as treniruokliu salej daznai matau moteris su paprastais sportbatukais ar net slepetem. Svarbiausia, kad sportuosi
, SEKMES.

Sveikos merginos labai noreciau patarimo del aprangos. Nuo kovo 1d. pradesiu sportuoti, bet niekada nesu buvusi sporto klubuose (vakar pirma karta) ir neturiu aprangos, patarkit kur galima isigyti sportine apranga Vilniuje ir liemeneliu kur ieskoti, nes turiu didele krutine (75E)
Kaip tik zadu rytoj eit apsipirkineti tai nezinau net i kuria puse traukti
kur yra kokios isparduotuves?