Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, pakeitusi mano gyvenimą

Ošo "Gyvenimas. Meilė. Juokas" apvertė visą mano gyvenimą aukštyn kojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 02 28, 17:39)
Ošo "Gyvenimas. Meilė. Juokas" apvertė visą mano gyvenimą aukštyn kojom biggrin.gif

Labai idomu, apie ka si knyga?
as kol kas neskaiciau tokios knygos, kuri apverstu mano gyvenima, bet skaiciau viena, kuri padejo suprasti save ir savo antraja puse 4u.gif tai " Kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorentuoja zemelapiuose", labai lengvai parasyta, man patiko,as ir savo MB perpasakojau sia knyga, tai jis ir mane kartais vienu ar kitu atveju pateisina, nes atseit pries gamta nepasokinesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 12, 03:11)
skaiciau viena, kuri padejo suprasti save ir savo antraja puse  4u.gif  tai " Kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorentuoja zemelapiuose", labai lengvai parasyta, man patiko,as ir savo MB perpasakojau sia knyga, tai jis ir mane kartais vienu ar kitu atveju pateisina, nes atseit pries gamta nepasokinesi smile.gif

Skaičiau ir aš šią knygą, ir dar kelias panašaus pobūdžio, bet ištikrųjų man naudos iš tokių knygų nelabai daug, užverčiu paskutinį puslapį ir visiškai pamirštu kas ten buvo rašoma.
Atsakyti
Mazmoziu dievas. Del dideliausio itraukimo ir nerealios estetikos.
Atsakyti
Man tai buvo Utės Ehrhardt "Geroms Mergaitėms Dangus - Blogoms Viskas".
Nesakau, kad buvau ypač gera mergaitė, bet perskaičius truputį pasikeičiau.
Mano kolegos tai pastebėjo. ax.gif
Dabar nesileidžiu išnaudojama ypač artimų draugų ir kolegų. Šią privilegiją palikau tik artimiesiems.
Nesakau, kad ją reikia perskaityti visoms, bet... blush2.gif

P. S. Keistos kai kurios temos dalyvės. Net temos neperskaito, o rašo beleką.
Juk tema "Knyga, pakeitusi gyvenimą", o ne be reikalo išleisti pinigai. doh.gif
Atsakyti
Ir as esu perskaicius keleta idomiu knygeliu-kol skaitai pyksti -nes lyg butu apie tave aprasyta,paskui prisipazisti sau....Susitaikai,kazka sau pritaikai 4u.gif Kiekviena kart skaitydama ta pacia knyga,ta pacia eilute-vis suprantama kitaip,tuo metu mums rupimu klausimu-ieskome sau atsakymu... 4u.gif Po kiek laiko prisiminus ka perskaitei ar situacijai iskilus - pasielgi kitaip,kiek musu riboms leidziama... smile.gif
Atsakyti
2001 metais būnant JAV į rankas papuole "The Complete idiot's Guide to Zen Living",autoriai: Gary R.McClain, Eve Adamson.

Knyga apie tai, kodėl verta mokytis ir išmokti gyventi "čia ir dabar".

Iš pirmo žvilgsnio- nieko rimta, tačiau prirasyta 343 puslpiai, apie visus gyvenimo atvejus, susijusi su meditacija, ir ši knyga iš tikrųjų apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom. Tai- mano gyvenimo biblija, moto, filosofija, kelrodys ir kaip bepavadinsi. Dėl bet kokios gyvenimo problemos,kai nežinau ką daryti,kai būna liūdna ar sunku, joje visada randu atsakyma,patarima, nusiraminimą,paguodą... Rekomenduoju, deja lietuviško vertimo matyti man neteko....
Atsakyti
S.Lazarev "Karmos diagnostika"
Atsakyti
Isabeles Allende "Dvasiu namai"(ir visos kitos jos knygos), nes pradejau maniakiskai dometis cile, kitomis pietu amerikos valstybemis, ju istorija, kultura ir tttt. ax.gif
"Prancuzaite" - skaitau, kai noriu verkti biggrin.gif
Atsakyti
Skirtingais laikotarpiais vis kitos. Gyvenimo gal ir nepakeicia, bet buvo ir yra man labai svarbios.

Pacios pirmosios, bunant kokiu 12 metu - Velskopf-Heinrich serija apie Harka.

16 - Remarko "Vakaru fronte nieko naujo" ir "Juodasis obeliskas".

20 - Hemingvejaus "Kam skambina varpai".

35 - Tolkieno "Ziedu valdovas" rolleyes.gif

... paskutiniu metu, kadangi esu nestuke.gif , i rankas atistiktinai pateko Kate Long knyga "Blogos mamos vadovas". Ne, tai ne vadovelis su banaliais patarimais, o grozine knyga. Patiko, radau sau artimu minciu.

...o tos visos Karnegio ir kitu parasytos nzn... nedaug skaiciau ir man tikusios neradau... gal isskyrus Merfio desniu rinkini, kuris man yra parankine knyga ax.gif

Atsakyti
Neapvertė gyvenimo schmoll.gif , bet iki šiol jos pamiršti negaliu - taip įstrigo: Mary Roach "Negyvėliai". Va, čia aprašas ir komentarai keli:
http://www.knyguklub...negyveliai/5716
Atsakyti
Pamenu, paauglystej padare dideli ispudi Žorž Sand "Konsuelo" - mano galveleje susikure tokio tobulo vaikino paveikslas, o pati apsisprendziau but tokia pat dovovinga kaip pagrindine heroje biggrin.gif Tuo metu gal tai ir gerai buvo, na o veliau, kai meginau dar karta si knyga skaityti, net nebeidomu buvo, taip naivuoliska...

O dar Martinas Idenas D. Londono - geras pavyzdys, kad vardan tikslo galima pakeist savo gyvenima. Gaila, kad jam viskas taip liudnai baigesi. (Mano vienas buves draugas paskatintas sios knygos kai ka irgi megino pakeist savo gyvenime, paskui deja ryzto pristigo).
Atsakyti