Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

Labutis mamytes,
kaip gyvenimas,as vakar diena praleidau tai ne labai kaip,isvaziavom i ligonine anksti ryte ir gryzom tik vakare...
Pirmiause tai del Mariaus,sulaukem visgi mes botox injakciju,ir dabar jau ligtais viskas i gera puse pakrypo,nori jis tu gipsu ir itvaru,net keista,kad vakar pora kartu paklause,mamyte ar nuimsi juos,sakau ne,nes tau reikia visa laika buti su jais,ir viskas,nuo to laiko,nieko is vis neklause,kas kaip.
Nori su jais buti,gal tai i nauda,nes visgi 6 savaites reikes jam buti su jais,ir 22 val buti su itvarais per para,turim tik 2 val,padaryti manksta ir siaip pailsinti kojytes,nes turi buti pastovei istiestos.
nestuke.gif Na po del manes,vakar dare visgi Kraujo perpilima,biausri procedura,bbbrrr,aisku nera labai skaudi,bet panasi i ta kur ima vaisiaus vandevys,dure su tokia ilga adata,is kudikio istrauke
kraujo ir ipyle mano,tad po savaites vel tas pats,buciau dar savaite laukusi ir nieko jai nebutu dare,buciau praradusi mazyli vel,tiesa,laukiuosi antro sunelio... thumbup.gif
Tai va naujienos tokios.
iki
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 21, 21:20)
Labutis mamytes,
kaip gyvenimas,as vakar diena praleidau tai ne labai kaip,isvaziavom i ligonine anksti ryte ir gryzom tik vakare...
Pirmiause tai del Mariaus,sulaukem visgi mes botox injakciju,ir dabar jau ligtais viskas i gera puse pakrypo,nori jis tu gipsu ir itvaru,net keista,kad vakar pora kartu paklause,mamyte ar nuimsi juos,sakau ne,nes tau reikia visa laika buti su jais,ir viskas,nuo to laiko,nieko is vis neklause,kas kaip.
Nori su jais buti,gal tai i nauda,nes visgi 6 savaites reikes jam buti su jais,ir 22 val buti su itvarais per para,turim tik 2 val,padaryti manksta ir siaip pailsinti kojytes,nes turi buti pastovei istiestos.
nestuke.gif Na po del manes,vakar dare visgi Kraujo perpilima,biausri procedura,bbbrrr,aisku nera labai skaudi,bet panasi i ta kur ima vaisiaus vandevys,dure su tokia ilga adata,is kudikio istrauke
kraujo ir ipyle mano,tad po savaites vel tas pats,buciau dar savaite laukusi ir nieko jai nebutu dare,buciau praradusi mazyli vel,tiesa,laukiuosi antro sunelio... thumbup.gif
Tai va naujienos tokios.
iki

Na tai puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau mirksiukas.gif sekmes jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 21, 21:20)
Labutis mamytes,
Tai va naujienos tokios.
iki

ir toliau taip thumbup.gif svarbu kad visos proceduros padeda 4u.gif sveikinu ,kad bus antras sunelis thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
Pokalbis neverda is vis...
Kas cia dedasi dabar?
Kur mamytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 24, 17:32)
Labas,
Kas cia dedasi dabar?
Kur mamytes? g.gif

mes RC lankom,tai ner kada sedet prie kompo. gryztu ir ilsiuosi thumbup.gif
na kaip tau sekasi? ar padejo kraujo perpilimas?
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 24, 17:32)
Labas,
Kas cia dedasi dabar?
Kur mamytes? g.gif

Kodel neverda? unsure.gif tiesiog sitoj temoj retai snekam,paziurek kitose ten kasdien plepam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 24, 16:57)
mes RC lankom,tai ner kada sedet prie kompo. gryztu ir ilsiuosi thumbup.gif
na kaip tau sekasi? ar padejo kraujo perpilimas?

Labutis,
Po pirmo perpilimo,pakilo hemoglobinas,iki 10,5 balu,bet sake kad per savaite nukris iki 6 kazkur balu,tad ketvirtadieni reikia vaziuoti vel,o paskui darys gal kas 2 savaites,kol pakels iki reikiamo balo,tai man atrodo norma yra apie 12 balu.
Parasysiu po sekancio karto.
Iki
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 25, 19:32)
Labutis,
Po pirmo perpilimo,pakilo hemoglobinas,iki 10,5 balu,bet sake kad per savaite nukris iki 6 kazkur balu,tad ketvirtadieni reikia vaziuoti vel,o paskui darys gal kas 2 savaites,kol pakels iki reikiamo balo,tai man atrodo norma yra apie 12 balu.
Parasysiu po sekancio karto.
Iki

sveikute,
oi kiek daug dar laukia taves. o as jau tikejausi jog su siuo nestumu tau bus viskas gerai. laikykis mamka thumbup.gif tai tave gali taip badyti iki gimdymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 26, 06:05)
sveikute,
oi kiek daug dar laukia taves.  o as jau tikejausi jog su siuo nestumu tau bus viskas gerai. laikykis mamka thumbup.gif  tai tave gali taip badyti iki gimdymo? ax.gif

Labutis,
Jo tikriausei,taip ir badys mane,bet va sia savaite pasiseke,nereikejo perpilti kraujo,nes hemoglobinas buvo aukstam bale,tai buvau labai biggrin.gif ,nes jie net patys nustebo,(daktarai),nes tikejosi,kad nukris tikrai iki pat 6 balu,o se tau kad nori,ir nenukrito,tai va tikiuosi,kad iki kitos savaites taip irgi bus,labai noreciau,kad ko maziau butu tu perpilimu,bbbrrr thumbup.gif
iki
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 09 29, 12:20)
Labutis,
Jo tikriausei,taip ir badys mane,bet va sia savaite pasiseke,nereikejo perpilti kraujo,nes hemoglobinas buvo aukstam bale,tai buvau labai  biggrin.gif ,nes jie net patys nustebo,(daktarai),nes tikejosi,kad nukris tikrai iki pat 6 balu,o se tau kad nori,ir nenukrito,tai va tikiuosi,kad iki kitos savaites taip irgi bus,labai noreciau,kad ko maziau butu tu perpilimu,bbbrrr thumbup.gif
iki

as ir tau to linkiu. kad tik mazutis gimtu sveikutis. thumbup.gif o tai tu ne lietuvelej dabar?
Atsakyti
sveikos mamos...štai ir mes į jūsų būrį...
grįžom iš ligoninės su dukra ir turim naują diagnozę - VCP - ataksinė atoninė forma...ar yra tokių vaikų dagiau?radau, kad pakankamai retas variantas, daugaiu spastinių formų yra?
Atsakyti
Sveikos,Ruste su Brigita! 4u.gif

Geriau jau pas mus butumet neuzsukusios,bet..toks gyvenimas..ar likimas..ar nezinia kas..kad musu vaikeliai turi sias bjaurias ligas.. verysad.gif

Kiek zinau,cia esanciu vaiku situacijas-tai,man atrodo,tik Airidas turi sia paralyziaus forma ir Domiceles dukra..
Atsakyti