Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(dzeuse @ 2007 09 29, 22:11)
Sveikos,Ruste su Brigita!  4u.gif

Geriau jau pas mus butumet neuzsukusios,bet..toks gyvenimas..ar likimas..ar nezinia kas..kad musu vaikeliai turi sias bjaurias ligas..  verysad.gif

Kiek zinau,cia esanciu vaiku situacijas-tai,man atrodo,tik Airidas turi sia paralyziaus forma ir Domiceles dukra..

JulieTos Atėnė irgi turi šitą pačią...va žiūrėk, dalis epilepsiukų ir čia susirinko verysad.gif .
kaip supratau, mum tas VCP yra dėl epilepsijos padarinių smegenims.

bet aš kažkaip nepergyvenu, diagnozė vaiko nepagydys, bus ji ar ne...yra kaip yra,gyvenam toliau, tikimės geriausio 4u.gif
Atsakyti
Siaip vien del epilepsijos paprastai tokie dalykai nebuna..yra dar kazkokia priezastis,kodel apskritai ta epilepsija atsirado..
Pvz; Airidas ir be epilepsijos nebutu sveikas..
Jeigu vaikai neturi rimtesniu smegenu sutrikimu,kad ir serga epilepsija,raida gana neblogai eina..
O Airidui visos problemos del to,kad neissivyste smegenu vingiai..
Atsakyti
ir mums tas VCP galiu pasakyt maziausia problema,svarbiausia kad dalis smegenu neissivyscius verysad.gif
Atsakyti
kiek daryta smegenų tyrimų, tai pas Brigita viskas gerai, ir kompiuterinę tomografiją darė ir magnetinį rezonansą.na matytųsi gi gal kažkas mastau.gif

ale kai ta Epi neaišku iš kur tai ir nežinai ar VCP nuo Epi, ar Epi nuo VCP, ar dar biesas žino, nuo ko doh.gif
Atsakyti
RUSTE,o ka gydytojai sako,ar be epilepsijos Brigita butu buvus sveika..?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 09 30, 10:44)
RUSTE,o ka gydytojai sako,ar be epilepsijos Brigita butu buvus sveika..?

nesakė, kad būtų nesveika.šiaip visi tvirtina, kad būtų labai tvirta buvus ir mažai sirgus, nes labai gerai dabar organizmas toleruoja vaistus, jokių pakitimų kepenyse, inkstuose, kraujas superinis.
pagal jos ligos būklę tai labai dar ji stipri, sakė turėtų išvis nieko nedaryti.
tai va...nežinau net kaip ten būtų jeigu būtų...
Atsakyti
RUSTE,o kaip tavo mergina naktimis miega..?
Mano Airidas pastoviai apsisapnuoja,rekauja..kaip prie mazo leliuko kasnakt reikia kelinetis..
Atsakyti
Dzeuse,
rasei, kad ruosiates i sanatorija. as jokiu budu nenoriu pirst savo nuomones, bet tik noriu perspet, kad gerai pagalvotumet ar verta. cia as is savo patirties, nes mano vaikis (3m) bjauriai susirgo ten ir puse to laiko teko apseit be proceduru ir sunkiai kapstytis is ligu, beje as jo tikrai nepersaldziau. o kai as pamaciau koki padekla vaistu seseles ruosia kiekviena vakara ligoniukams-man akis ant kaktos issoko - kiek serganciu. ir apskritai anot ju ten vaikai is visos lietuvos virusus suveza ir apserga vos ne 90 % , o ypac tai liecia mazuosius ir silpnuosius.
dar norejau taves paprasyt, kad atsakytum man i az kas jums nustate raumenu atrofija ir kokiais tyrimais. labai lauksiu.
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

skaičiau, skaičiau jūsų pasakojimus, išgyvenimus ir supratau kokia aš turiu jaustis laiminga, kad auginu du sveikus sūnus.
Šaunuolės esate, kad dalinatės patarimais, guodžiate ir palaikote viena kitą.
Norėčiau jūsų paprašyti pagalbos. Ruošiam laidą apie vaikus, sergančius cerebriniu paralyžium, taip pat spalį ir lapkritį Kaune vyks du labdaringi renginiai, kurių metu surinktos lėšos bus skirtos vaikams su šia negalia. Kadangi esu tik laidos vedėja, bet ne prodiuserė ar renginių organizatorė, negaliu tiksliai pasakyt ką man teks laidos metu kalbint. Renginius organizuoja Lietuvos kultūrizmo ir fitneso Asociacija.
O mano prašymas būtų toks - būkit geros ir papasakokit kokios labiausia paramos trūksta šeimoms, auginančioms vaikučius, sergančius cerebriniu paralyžium, į ką reiktų atkreipti visuomenės dėmesį.
Taip pat jei būtų tokių mamyčių, kurios sutiktų laidoje papasakot kaip ir kuo gyvena jų vaikai, jos pačios, parašykit man į a.ž., jei reikės laidai herojų - susisieksim.
Sėkmės jums, mielosios, ir didžiulės kantrybės!!!
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 09 30, 20:32)
RUSTE,o kaip tavo mergina naktimis miega..?
Mano Airidas pastoviai apsisapnuoja,rekauja..kaip prie mazo leliuko kasnakt reikia kelinetis..

mano pana puikiai miega, gerai ir viską valgo, tik gerti nelabai mėgsta, ale ir čia randu išeitį.

šiaip ji geras, neverkiantis , nepsichuojantis vaikas...auksas ta mano Brigitėlė, va tik, kad nesirgtų tai išvis šauni mergytė būtų.
Atsakyti
Sveikos merginos,pirmadieni guluos su savo mazium i Vilniaus raidos centra smile.gif .Noreciau,kad papasakotumet kuri ten gulejus ka ten veztis ar viska ta pati kaip ir i sanatorija ar ten kazkas yra?...Tarkim virdulys,radija,vaiko kedute....Keliese guli kambariuose,nes maniskis lb neramiai miega naktim...? wub.gif Ar galima vezima laikyti kambaryje?,nes maniskis miega vezimuke? g.gif 4u.gif 4u.gif Busiu dekinga uz info... 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norejau paklausineti kaip jus atpazinot vcp? vakar lankemes pas neurologus tai baisiausiai isgazdino - vienos mergyckos galvos echo rode kazkokius tarpelius, o kai lapelyje diagnoze irase - prenataline hipoksine isemine encefalopatija, tai isvis is veziu ismuse unsure.gif sako raumenu tonusai pas abi padidinti, linkusios i desine puse. kai uzklausiau apie blogiausia, tepasake - desines puses paralyzius blink.gif o dabar tipo nieko tokio nemato, bet reiktu pagerti tanakan vaistusd, kraujotakai gerinti ir pasirodyt po menesio.
Zodziu esyu siaubingai pasimetusi, gal ka patarti galit ar savo patyrimais pasidalinti 4u.gif
Atsakyti