QUOTE(Marvel85 @ 2010 11 02, 17:20)
Sveikos mamytės, po kelių dienų vesių savo mažylį į Traukinuką, labai pergyvenu jam tik tai 1,6 metų ir šiandien sužinojau kad jis vaiksčios į grupę nuo 2 iki 3 metų, t.y bus pats jauniausias..gal kas nors vedė ar ves panašaus amžiaus mažylius į tą darželį?..Ir dar šiandien su vyru ėjom link to darželio, kaip tik vaikai buvo lauke..atkreipiau demėsį- vienas vaikas laiže tvorą, kitas nusieme kepurę ir vaiksčiojo be jos, trečias užlipo labai aukštai...ir auklėtoja kuri buvo su jais netgi nežiurėjo į tai!!!Dabar labai bijau kad mano vaikas irgi bus visai neprižiurėtas... 

Gal per daug vienoj vietoj pamatėt, kol manasis nėjo, tai irgi prie visko kabinėdavaus ir pergyvendavau. Traukinuke mane ypač baugino metalinės karstyklės, bet mano vaikas pasakoja, kad auklėtoja jiems neleidžia ten lipt, tai gal ten iš dičkių grupės vaikas laipiojo...kasdien praeinu pro Svirpliuką, tai vienas vaikas irgi pamėgęs ten tvoros kramtymą, vaikų pilna, o auklėtojos visų nesužiūri, taip jau yra visur...realiai, kai pagalvoji būna ir tėvai kartais vieno nesugeba sužiūrėt, tai užsigauna kur ar paima kas neleistina, tai aš labai ant auklėtojų nepykstu, nes darbas ne iš lengvųjų. Jei jau matysit, kad jūsų vaikas nesužiūrėtas, tiesiog ir sakykit kas nepatinka. Mums pvz šiemet jau buvo, kad vaikas be pėdkelnių išvestas į lauką, bet irgi gal pats vaikas apsimovė kelnes ir batus, nesutikrinsi visų

Sėkmės jums, tikėkimės, kad bus tik pliusas, kad jis pats mažiausias ir labiau prižiūrimas