Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris kariuomenėje

sveikos
tokiso temeles nebuvau radus.....
ka jus manote apie tokias moteris kurios suspeja visur ir Tevyne gun_smilie.gif ginti ir vaikus auginti

assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 17 vasario 2007 - 22:57
QUOTE(Rasa22 @ 2007 02 15, 10:03)
sveikos
ka jus manote apie tokias moteris kurios suspeja visur ir Tevyne  gun_smilie.gif  ginti ir vaikus auginti

assa.gif

Pasakyciau saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa22 @ 2007 02 15, 10:03)
sveikos
ka jus manote apie tokias moteris kurios suspeja visur ir Tevyne  gun_smilie.gif  ginti ir vaikus auginti

assa.gif

Gal ir pati tokia esi biggrin.gif
Na apie tokias moteris sakoma "baba dyzel" bet manau kad jos saunuoles tik nereikia per daug i tai isitraukti
Atsakyti
taip... pati tarnauju kariuomeneje.....
idomu ka apie tai mano kitos mamos.... vyras tai sunkiai su tuo susitaike bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa22 @ 2007 02 15, 10:37)
taip... pati tarnauju kariuomeneje.....
idomu ka apie tai mano kitos mamos.... vyras tai sunkiai su tuo susitaike bash.gif

O kaip paciai sekasi suderinti tarnyba ir vaiko auginima? Na vyrams visada sunku suprast mus moteris
Atsakyti
dabar tai kaip ir motinystes atostogose,o pries tai -tai suderint savaime gaunasi.... labai sis hobis sugunde...
reiks po metu sugristi... tai nezinau kaip cia bus.... atpratau nuo sporto, uzsisedejau tai vaje vaje... ph34r.gif
Papildyta:
gal atsiras mamyciu kurios ir panasia veikla uzsiima.... gossip.gif
Atsakyti
Saunuole tu wink.gif
kazkada ir as galvojau apie karo tarnyba, bet taip ir neapsisprendziau o tiksliau pasakius mane atkalbejo ax.gif
kai dar mokyklos laikais sakydavau kad stosiu i karo akademija tai visi sakydavo kaip tu budama mergina gali. Be pries kuri laika tai visai buvo neiprasta. dabar zinau kad daugiau yra priimama merginu o seniau t.y pries 10 metu merginu budavo vienetai
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 15, 14:48)
Saunuole tu wink.gif
kazkada ir as galvojau apie karo tarnyba, bet taip ir neapsisprendziau o tiksliau pasakius mane atkalbejo ax.gif
kai dar mokyklos laikais sakydavau kad stosiu i karo akademija tai visi sakydavo kaip tu budama mergina gali. Be pries kuri laika tai visai buvo neiprasta. dabar zinau kad daugiau yra priimama merginu o seniau t.y pries 10 metu merginu budavo vienetai

as ir bandziau stoti i karo akademija, bet pabuvus dvi dienas atrankoj, nors nepatekau, susigundziau, tai ir nuejau i KASP....Trakuose buvau viena panele, ai super gerai priieme...tai ir likau iki siol cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa22: 15 vasario 2007 - 15:23
QUOTE(Rasa22 @ 2007 02 15, 02:03)
sveikos

assa.gif

Nu tikrai super moteros tokios thumbup.gif
As saves neisivaizduoju ax.gif Perdaug skystalas esu blush2.gif Vistiek reikia dau sveikatos kaip saka
Atsakyti
QUOTE(Rasa22 @ 2007 02 15, 16:22)
as ir bandziau stoti i karo akademija, bet pabuvus dvi dienas atrankoj, nors nepatekau, susigundziau, tai ir nuejau i KASP....Trakuose buvau viena panele, ai super gerai priieme...tai ir likau iki siol cool.gif

kaip fainai wub.gif as noreciau, bet MB per daug pavydus... jauciu neatlaikytu mano tokio pasirinkimo schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkada paauglystej pasvajodavau, bet supratau, kad ne mano sveikatai ir ne mano charakteriui verysad.gif
Atsakyti
Na, is tikruju tam dalykui reikia ir sveikatos, ir atitinkamo charakterio. Baigiau karo akademija pries nepilnus 2 metus, bet jau mokslu metu susivariau koju sanarius per pratybas miskuose verysad.gif
Atsakyti