merginos, siandien tokia grazi diena, nezinau, kaip pas jus, bet cia saule sviecia nuo pat ryto
jau minejau, kad mane uzplido antra savaite labai geri ir svelnus jausmai, jauciuosi labai gerai

, o dar toks oras siandien... Isejau pasivaiksciot, tie jausmai ir energija dar pasipilde, nezinojau, ka daryt, kur juos det. Uzsukau i banka, nes reikejo ataskaitos del saskaitos pasiimt, o ten visi issipuose (siandien, Vokietijoj ypatinga diena moterims, sia diena oficialiai jos gali flirtuoti ir pacios issirinkti vyrus, kuriu nori ir niekas ju uz tai nesmerks. Jei moteriai kuris nors vyras patinka, ji nukerpa jam kaklaraisti ir vyrui negalima ant jos pykti, nesvarbu kiek kaklaraistis kainavo

). jau pries ieinant i banka masciau, ka daryt su savo jausmais, norejau gatvej sustot ir ka nors apkabint, bet buciau nesveika palaikyta, o kadangi banke kai kuriuos pazinojau, tai isidrasinau ir paklausiau ar galiu... Jie is pradziu mane, kad juokauju ir sutiko, tad priejau ir kiekviena apkabinau. taip susijaudinau, kad rankos pradejo drebet. Padekodami uz tuos jausmus ipyle man dar sampo. Pasikalbejom dar, pajuokavom, iseidama gavau dar sokolado is TO banko. Jauciausi, kaip patekus i televizija, bet man palengvejo
Zinau, pavarau as, bet jau tokia esu. manau, kai turi daug geros energijos, kitam ji irgi nepakenks. Tikiuosi, kai kurioms praskaidrinau nuotaika