Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(heide @ 2007 02 15, 16:19)
biggrin.gif  šiaip jau aš galvoju, kad čia kažko pradžia... rolleyes.gif

O tas kažkas tai mano proto nučiuožimas doh.gif
ne, merginos. gavau dar vieną ledinį dušą...mano protingasis draugas man išaiškino, kad anas genys visai nenorėjo su mani matytis, bet į akis negalėjo to pasakyti, nes norėjo išlikti geras ir nekaltas. kaip santykių nutraukimo priežastį pasirinko mano vyrą ir vsio doh.gif aš kalta, durnelė neapsisprendžianti, o jis gerietis svetimų santykių neardantis....geras ledinis dušas doh.gif siaubas kažkoks...ir kažkodėl aš galvoju, kad tas mano draugas teisus....va taip dar nėra buvę vaiciukei doh.gif galvą visai prisitrankysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matomama @ 2007 02 15, 15:33)
(...) nereikia prisigalvoti to ko nera, jeigu jus vyras tikrai myli padarys viska kad butume drauge  mirksiukas.gif ir nelkaltinkite saves ar aplinkybiu. Jeigu nieko nedaro , tai tiek jam jusu ir tereikia  cool.gif (...)

Jau suzinojom mes ta tiesa, kas is patarimu, kas perskaite knygele "Ne taip jau jam ir patinki". Bet zinot, kai as ja pradejau skaityt, man daug klausimu iskilo. Tada dar taip iklimpus nebuvau i savo ilgesi. Kazkuria popiete tinginiavom prie darbu, kazka juokavom ir as jo paklausiau, teisingiau pasakiau, kad "viskas juk taip paprasta, juk jeigu rupi vyrui, jis tikrai viska padarys, kad butu salia, tikrai netyles..". Ilgesys tik akis pavarte ir sako, tikrai ne visada tikrai! unsure.gif
Del to nebesinori taip vienareiksmiskais vertint elgesio. Juk zmogus zmogui nelygu. Vienas iprates visada gyvenime viska imt ir dar noret. O kitas mato priesais save lobi, bet bijosi, kad nera to vertas, ar dar kokios baimes..
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 15, 16:32)
Jau suzinojom mes ta tiesa, kas is patarimu, kas perskaite knygele "Ne taip jau jam ir patinki". Bet zinot, kai as ja pradejau skaityt, man daug klausimu iskilo. Tada dar taip iklimpus nebuvau i savo ilgesi. Kazkuria popiete tinginiavom prie darbu, kazka juokavom ir as jo paklausiau, teisingiau pasakiau, kad "viskas juk taip paprasta, juk jeigu rupi vyrui, jis tikrai viska padarys, kad butu salia, tikrai netyles..". Ilgesys tik akis pavarte ir sako, tikrai ne visada tikrai! unsure.gif
Del to nebesinori taip vienareiksmiskais vertint elgesio. Juk zmogus zmogui nelygu. Vienas iprates visada gyvenime viska imt ir dar noret. O kitas mato priesais save lobi, bet bijosi, kad nera to vertas, ar dar kokios baimes..

visiškai pritariu Tavo mintims 4u.gif mūsų lietuviškuose forumuose praktiškai nėra vyrų istorijų tokiomis temomis , bet kai lankausi rusiškuose, tai ten vyrai drąsiai rašo, kaip ilgisi, dvejoja, kompleksuoja ir nieko nesiima, o taip pat forumuose guodžiasi ir prašo patarimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 15, 16:32)

Vat tas pats su tuo mano draugu, kur pasakojau, kad vėlai vakare jis nevažiuodavo pas mylimą merginą, nes kelionė per ilgai trunka. o jis ją tikrai labai mylėjo. tai gal iš tikrųjų nereikėtų visko taip vienareikšmiškai vertinti...
Atsakyti
Nesinori man buti kategoriskai, tik kalbu is savo ir savo draugu patirties. Pas mane irgi buvo painiu santykiu, bet visada stengiausi atskirtri tikrove ir savo norus, svajones blush2.gif .
As esu tikrai kad jeigu vyras nori moters, jis kovoja del jos ir taskas, bet nevynioja kazko i vata ir nesako kad as tave myliu, bet dabar negaliu palikti kitos wacko.gif . Aisku gal ir ne ta pacia minute, be tikrai nelaukciau pora metu ax.gif . Toliau dziaugciausi gyvenimu...Man labai patinka pasakymas "kas lemta tas ivyks", kol kas man pasiteisino 100% bigsmile.gif .
Linkiu neprarasti visoms optimizmo, nes paskui kai gims vaikuciai (nuo dabartiniu ar nauju meiliu), nebutu gaila laiko kai galejote dukti iki valios 4u.gif , paskui jau kitos problemos... doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(matomama @ 2007 02 15, 16:55)
Nesinori man buti kategoriskai, tik kalbu is savo ir savo draugu patirties. Pas mane irgi buvo painiu santykiu, bet visada stengiausi atskirtri tikrove ir savo norus, svajones  blush2.gif .
As esu tikrai kad jeigu vyras nori moters, jis kovoja del jos ir taskas, bet nevynioja kazko i vata ir nesako kad as tave myliu, bet dabar negaliu palikti kitos  wacko.gif . Aisku gal ir ne ta pacia minute, be tikrai nelaukciau pora metu ax.gif . Toliau dziaugciausi gyvenimu...Man labai patinka pasakymas "kas lemta tas ivyks", kol kas man pasiteisino 100%  bigsmile.gif .
Linkiu neprarasti visoms optimizmo, nes paskui kai gims vaikuciai (nuo dabartiniu ar nauju meiliu), nebutu gaila laiko kai galejote dukti iki valios 4u.gif , paskui jau kitos problemos... doh.gif  biggrin.gif .

Kadangi, nuskambėjo replika apie porą metų, tai turbūt skirta man... biggrin.gif
Pas mane nebuvo painių santykių mirksiukas.gif Buvo jausmai ir labai aiškūs. buvo santykiai tiesiog skaidrūs - dalykiniai ax.gif
Kaip jūs įsivaizduojat - ilgesį ? Sėdi prie langelio, žiūri į kelelį, kol atjos bernelis ??? blink.gif
Aš tuos metus gyvenau ir džiaugiausi gyvenimu ax.gif
Tik džiaugiuosi, kad atsikračiau to ilgesio, kuris iš tikrųjų vargina biggrin.gif pirmiausia todėl. kad pati žinau " kas lemta. tas įvyks " mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, siandien tokia grazi diena, nezinau, kaip pas jus, bet cia saule sviecia nuo pat ryto smile.gif
jau minejau, kad mane uzplido antra savaite labai geri ir svelnus jausmai, jauciuosi labai gerai smile.gif , o dar toks oras siandien... Isejau pasivaiksciot, tie jausmai ir energija dar pasipilde, nezinojau, ka daryt, kur juos det. Uzsukau i banka, nes reikejo ataskaitos del saskaitos pasiimt, o ten visi issipuose (siandien, Vokietijoj ypatinga diena moterims, sia diena oficialiai jos gali flirtuoti ir pacios issirinkti vyrus, kuriu nori ir niekas ju uz tai nesmerks. Jei moteriai kuris nors vyras patinka, ji nukerpa jam kaklaraisti ir vyrui negalima ant jos pykti, nesvarbu kiek kaklaraistis kainavo biggrin.gif ). jau pries ieinant i banka masciau, ka daryt su savo jausmais, norejau gatvej sustot ir ka nors apkabint, bet buciau nesveika palaikyta, o kadangi banke kai kuriuos pazinojau, tai isidrasinau ir paklausiau ar galiu... Jie is pradziu mane, kad juokauju ir sutiko, tad priejau ir kiekviena apkabinau. taip susijaudinau, kad rankos pradejo drebet. Padekodami uz tuos jausmus ipyle man dar sampo. Pasikalbejom dar, pajuokavom, iseidama gavau dar sokolado is TO banko. Jauciausi, kaip patekus i televizija, bet man palengvejo biggrin.gif
Zinau, pavarau as, bet jau tokia esu. manau, kai turi daug geros energijos, kitam ji irgi nepakenks. Tikiuosi, kai kurioms praskaidrinau nuotaika biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matomama @ 2007 02 15, 16:55)
As esu tikrai kad jeigu vyras nori moters, jis kovoja del jos ir taskas, bet nevynioja kazko i vata ir nesako kad as tave myliu, bet dabar negaliu palikti kitos  wacko.gif .

Na tai mano situacija dabar. Mane myli, bet negali kitos palikti. Nu nežinau. Keista tai, kad kiekvieną kartą, kai aš kažkiek atsitraukiu, kokią savaitę nežliumbiu jam, kaip man jo reikia, tai jis nusprendžia, kad jau viskas, man jis nereikalingas ir klimpsta į santykius su savo drauge. Po to vėl viskas prasideda nuo pradžių. Sako, kad ją paliks, tik nežino kada, nes taip iš karto negali. Bet kai pagalvoju, tai ji vistiek nežino, ką jis galvoja, jai nebus lengviau nuo to, kad jis tyliai galvos metus ir po to ją paliks, ar jis galvos vieną dieną ir ją paliks. Tai iš tikro nesuprantu nieko. O mes su juo buvom kartu keturis metus. Jis vis dar sako, kad nori su manim šeimos, vaikų ir t.t. Bet tai kam tada būt su ja? Žinočiau, kad jis tikrai planuoja ją palikt, tai palengvinčiau viską, pasakyčiau jai pati, kad viskas, mes tave metam biggrin.gif Beje, ji neseniai čia užsiregistravo, tai negaliu pakęst savęs, nes vis skaitau ką ji rašo ir nuo to man tik blogiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 15, 16:30)
Kadangi, nuskambėjo replika apie porą metų, tai turbūt skirta man... biggrin.gif
Pas mane nebuvo painių santykių  mirksiukas.gif  Buvo jausmai ir labai aiškūs. buvo santykiai tiesiog skaidrūs - dalykiniai  ax.gif
Kaip jūs įsivaizduojat - ilgesį ? Sėdi prie langelio, žiūri į kelelį, kol atjos bernelis ???  blink.gif
Aš tuos metus gyvenau ir džiaugiausi gyvenimu  ax.gif 
Tik džiaugiuosi, kad atsikračiau to ilgesio, kuris iš tikrųjų vargina  biggrin.gif  pirmiausia todėl. kad pati žinau " kas lemta. tas įvyks "  mirksiukas.gif

Ne, neturejau taves omeny, nes dar nelabai pamenu kurios kuri istorija blush2.gif .
Man gaila tu merginu, kurioms ilgesys trukdo uzmegsti naujus santykius ir istisai persekioja, neleidzia matyti gyvenimo tokio koks jis yra, visus lygina su savo didziaja meile (o jeigu ji yra tik sukurta svajonese tai tada visai gaila doh.gif tongue.gif ).
Cia gal ne i tema bet turiu drauge labai grazia, protinga (bet tik moksluose ir darbuose), bet visikai kvaila santykiuose su vyrais, nors ir nera labai jauna...Ji isimyli labai greitai, o jeigu dar be atsako, tai jai pats tas, tada ji verkia, pergyvena, kol nesusiranda kito kuris vel i ja demesio nekreipia doh.gif . O tuo tarpu vaikinai kurie jai rodo demesi ir visaip kitaip bando uzkariauti jai neidomus labai greitai pasidaro. Kas tai? Nesubrendimas? g.gif Arba noras gyvent pastoviai kazkokiose svajonese. Ir kas baisiausia ji pradeda pati tiems vyrams skambinti ir t.t, tada jie bega nebeatsigrezdami, nors is pradziu gal ir jaute simpatija. Uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte4 @ 2007 02 15, 18:43)
Na tai mano situacija dabar. Mane myli, bet negali kitos palikti. Nu nežinau. Keista tai, kad kiekvieną kartą, kai aš kažkiek atsitraukiu, kokią savaitę nežliumbiu jam, kaip man jo reikia, tai jis nusprendžia, kad jau viskas, man jis nereikalingas ir klimpsta į santykius su savo drauge. Po to vėl viskas prasideda nuo pradžių. Sako, kad ją paliks, tik nežino kada, nes taip iš karto negali. Bet kai pagalvoju, tai ji vistiek nežino, ką jis galvoja, jai nebus lengviau nuo to, kad jis tyliai galvos metus ir po to ją paliks, ar jis galvos vieną dieną ir ją paliks. Tai iš tikro nesuprantu nieko. O mes su juo buvom kartu keturis metus. Jis vis dar sako, kad nori su manim šeimos, vaikų ir t.t. Bet tai kam tada būt su ja? Žinočiau, kad jis tikrai planuoja ją palikt, tai palengvinčiau viską, pasakyčiau jai pati, kad viskas, mes tave metam biggrin.gif Beje, ji neseniai čia užsiregistravo, tai negaliu pakęst savęs, nes vis skaitau ką ji rašo ir nuo to man tik blogiau sad.gif

Vadinasi, lauki, kada jis apsispres...
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 15, 16:30)
pirmiausia todėl. kad pati žinau " kas lemta. tas įvyks "  mirksiukas.gif

o man pasakyta buvo kad ne nuo atsitiktinumo o nuo ryztingumo priklausys ar as pagausiu laimes paukste ar ja paleisiu verysad.gif ....siaip as tikiu tuom kad kas lemta bus anksciau ar veliau....bet tai ir lengviausias kelias blush2.gif nieko nedaryt...eh...as padaryciau viska,bet siuo atveju mano rankos suristos...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 15, 19:14)
o man pasakyta buvo kad ne nuo atsitiktinumo o nuo ryztingumo priklausys ar as pagausiu laimes paukste ar ja paleisiu verysad.gif ....siaip as tikiu tuom kad kas lemta bus anksciau ar veliau....bet tai ir lengviausias kelias blush2.gif nieko nedaryt...eh...as padaryciau viska,bet siuo atveju mano rankos suristos...

As irgi esu ryztinga, bet kiek gi galima ryztis, jei vis tiek nesulauki atsakymo, kurio tikiesi? Ne, nenoriu paleisti laimes paukstes, bet, jei ji nenori pas mane uzsibuti, paleisiu ja, tebunie...
Atsakyti