Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(Afroditte @ 2007 02 15, 18:14)
o man pasakyta buvo kad ne nuo atsitiktinumo o nuo ryztingumo priklausys ar as pagausiu laimes paukste ar ja paleisiu verysad.gif ....siaip as tikiu tuom kad kas lemta bus anksciau ar veliau....bet tai ir lengviausias kelias blush2.gif nieko nedaryt...eh...as padaryciau viska,bet siuo atveju mano rankos suristos...

Ar Tu čia kalbi apie astrologinę prognozę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 15, 17:21)
Ar Tu čia kalbi apie astrologinę prognozę  mirksiukas.gif

panasiai... ax.gif
as tik zinau viena..laimes paukste tik karta nutupia ant tavo peties verysad.gif paskui nebeprisauksi...o ar tu suprasi kad tai ji-tavo reikalas...nesuprasi dabar-suprasi veliau....is kur tie posakiai "..o kad as buciau zinojus/es...."??? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 15, 18:27)
panasiai... ax.gif
as tik zinau viena..laimes paukste tik karta nutupia ant tavo peties verysad.gif paskui nebeprisauksi...o ar tu suprasi kad tai ji-tavo reikalas...nesuprasi dabar-suprasi veliau....is kur tie posakiai "..o kad as buciau zinojus/es...."??? verysad.gif

Na, jeigu iš astrologinės pusės, tai mano " laimės paukštė " - piniguose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Santykiuose ir partnerystėje - vyrams tikras iššūkis ir amžini kompromisai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai, jo, viską mes suprasim ir žinosim ... kada nors ,vėliau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
a man nusibodo viska paciai ryztis ir daryti...vat nedarysiu nieko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 15, 17:40)
mūsų lietuviškuose forumuose praktiškai nėra vyrų istorijų tokiomis temomis , bet kai lankausi rusiškuose, tai ten vyrai drąsiai rašo, kaip ilgisi, dvejoja, kompleksuoja ir nieko nesiima, o taip pat forumuose guodžiasi ir prašo patarimų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Jei aš būčiau laukusi, kada mano vyras parodys iniciatyvą, turbūt iki šiol laukčiau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(matomama @ 2007 02 15, 13:55)
Nesinori man buti kategoriskai, tik kalbu is savo ir savo draugu patirties. Pas mane irgi buvo painiu santykiu, bet visada stengiausi atskirtri tikrove ir savo norus, svajones  blush2.gif .
As esu tikrai kad jeigu vyras nori moters, jis kovoja del jos ir taskas, bet nevynioja kazko i vata ir nesako kad as tave myliu, bet dabar negaliu palikti kitos  wacko.gif . Aisku gal ir ne ta pacia minute, be tikrai nelaukciau pora metu ax.gif . Toliau dziaugciausi gyvenimu...Man labai patinka pasakymas "kas lemta tas ivyks", kol kas man pasiteisino 100%  bigsmile.gif .
Linkiu neprarasti visoms optimizmo, nes paskui kai gims vaikuciai (nuo dabartiniu ar nauju meiliu), nebutu gaila laiko kai galejote dukti iki valios 4u.gif , paskui jau kitos problemos... doh.gif  biggrin.gif .

O jeigu moteris nori vyro,jei reikia sedeti ir laukti kol jis kovos g.gif O aplamai kas yra ta kova g.gif Ka vadini vyro rystingumu...vienam pasakyti komplimenta ir labai nedrasu,o kitam pasipirsti yra menkniekis .... Ir atiduoti viska likimui,nu negalima sitaip...Bet matai kokie mes visi esame skirtingi unsure.gif Kiekvienam savo skausmas skaudziausias ,kiekvienam savo tiesa tiesiause...
Teoriskai visas galima iskvailinti kad jos tusciai ILGISI,bet viena diena tas Ilgesys tave meta prie zemes ir tu vos gali atsistoti,o kita diena tu skraidai padebeseis...O vat praktikoje ir neina nieko padaryti...Juk neisjunksi jo paspaudes myktuka... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas! dar miega visos? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Jau seniai nemiegu ir net keletą kvailysčių spėjau iškrėsti. Prisiminiau Jį ir.. dingo kažkur visos mano nuostatos ir principai... Parašiau jam sms... kad pasiilgau.. O Jis... tyli, kaip visada..
Taip. Lengva kitoms patarti save gerbti, likti orioms.. O pačiai...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 02 16, 14:26)
Labas rytas  smile.gif  Jau seniai nemiegu ir net keletą kvailysčių spėjau iškrėsti. Prisiminiau Jį ir.. dingo kažkur visos mano nuostatos ir principai... Parašiau jam sms... kad pasiilgau.. O Jis... tyli, kaip visada..
blush2.gif

Bijojai cia apie tai parasyti, nes kitos gali pasijuokt ar pirstu pagrasint del tavo poelgio?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
koks oras koks oras yahoo.gif pasisveikinu ir lekiu prie juros pasivaikscioti wub.gif
nesedekit namie,grazuoles oro_buckis.gif
Atsakyti
Ne, keistai jaučiuosi ir tiek. Protas sako pamiršt visa tai, o aš niekaip negaliu. Pati sau kvailai iš šalies atrodau. Naudojuosi SM kaip gera drauge.. kuriai galima pasakyti, ką jauti, ir tikėtis, kad tave supras.. Ir kad nepriekaištaus tau "sulaukus tiek metų"... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieve: 16 vasario 2007 - 12:53
QUOTE(Pieve @ 2007 02 16, 13:26)
Labas rytas  smile.gif  Jau seniai nemiegu ir net keletą kvailysčių spėjau iškrėsti. Prisiminiau Jį ir.. dingo kažkur visos mano nuostatos ir principai... Parašiau jam sms... kad pasiilgau.. O Jis... tyli, kaip visada..
blush2.gif

Nelengva patikek nelengva... Man ir paciai kyla vis minciu parasyti kazkokia sms ar laiskiuka, bet zinau, kad man nieko neatrasys, o jei ir atrasys tai ne tai, ko noretusi man lotuliukas.gif Todel geriau susilaikau, nors tai labai sunku blink.gif
Atsakyti