QUOTE(matomama @ 2007 02 15, 13:55)
Nesinori man buti kategoriskai, tik kalbu is savo ir savo draugu patirties. Pas mane irgi buvo painiu santykiu, bet visada stengiausi atskirtri tikrove ir savo norus, svajones

.
As esu tikrai kad
jeigu vyras nori moters, jis kovoja del jos ir taskas, bet nevynioja kazko i vata ir nesako kad as tave myliu, bet dabar negaliu palikti kitos

. Aisku gal ir ne ta pacia minute, be tikrai nelaukciau pora metu

. Toliau dziaugciausi gyvenimu...Man labai patinka pasakymas "kas lemta tas ivyks", kol kas man pasiteisino 100%

.
Linkiu neprarasti visoms optimizmo, nes paskui kai gims vaikuciai (nuo dabartiniu ar nauju meiliu), nebutu gaila laiko kai galejote dukti iki valios

, paskui jau kitos problemos...

.
O jeigu moteris nori vyro,jei reikia sedeti ir laukti kol jis kovos

O aplamai kas yra ta kova

Ka vadini vyro rystingumu...vienam pasakyti komplimenta ir labai nedrasu,o kitam pasipirsti yra menkniekis .... Ir atiduoti viska likimui,nu negalima sitaip...Bet matai kokie mes visi esame skirtingi

Kiekvienam savo skausmas skaudziausias ,kiekvienam savo tiesa tiesiause...
Teoriskai visas galima iskvailinti kad jos tusciai ILGISI,bet viena diena tas Ilgesys tave meta prie zemes ir tu vos gali atsistoti,o kita diena tu skraidai padebeseis...O vat praktikoje ir neina nieko padaryti...Juk neisjunksi jo paspaudes myktuka...
ヅ O mano gyvenimas skanus !