Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

Iskart atsiprasau sitame forume pasirodziusiu berniuku...
Bet nezinau... pradejau cia nejaukiai jaustis jiems atsiradus...
Kazkaip manau, kad cia visdelto- tarp musu mergaiciu... Issikalbam, issipasakojame, kas skauda, kitas paguodziam, ispiriam kai reikia, mums ispiria...
O dabar man kazkas panasaus i "paplepejimai" ziuriu jau gaunasi...
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
gerai gerai irnesakyk.gif jei jau taip tai nejaukiai jauciates tegul bus kaip jus norit bye1.gif rasim kur prisiglaust verysad.gif
Atsakyti
Man tai jie kazkaip nemaiso, kaip ir isdomu paskaityt ka masto, jaucia ne tik motersika bet ir vyriska puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 02 27, 16:35)
Ne nu nesuprantu ar cia koks septintas pasaulio stebuklas  g.gif  argi tik moterys gali buti jautrios sielos ir patikt eiles  doh.gif

Na man tai tolygu stebuklui,nes neteko tokio vyro sutikt ir bendraut ax.gif
Bet labai malonu,kad dar yra tokių vyrų mirksiukas.gif
Atsakyti
tai yrasykit i raudonaja knyga hihihi.gif kaip nykstanti rusis mirksiukas.gif gal tada maziau stebesites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 02 27, 19:56)
tai yrasykit i raudonaja knyga  hihihi.gif kaip nykstanti rusis  mirksiukas.gif  gal tada maziau stebesites  mirksiukas.gif

Taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
..nereikia tu raudonu knygu...apseisim... smile.gif
Tiesiog bukim savimi ir bandykim vienu ar kitu atveju rasti kompromisa...kam tie diskriminaciniai puolimai....na sunku tam ir esam cia, kad ishsikalbet, o kad del musu ar manes merginoms, mamytems nejauku, na tiesiog reikia paziuret is kitos puses, niekas geriau nepazysta vyru geriau nei patys vyrai...ir analogiskai su moteriska puse...Taigi tiesiog vienas kito supratimas ir isklausimas leidzia mums priimti atitinkamus sprendimus...Na jeigu lb jau yra didelis pageidavimas is sitos forumo dalies pasitraukti - pasitrauksiu (-sim)....Kas liecia mane, as cia radau kas mane supranta ir bando padeti...nes vyriskosios puses pozicijos butu vienareiskmes,t.y. palik, turek savigarbos ir tt... Na gal cia ir yra akivaizdi tiesa del sio apsilankymo toje forumo skiltyje....

Pagarbiai,
SpideR
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 28, 09:26)
...Na jeigu lb jau yra didelis pageidavimas is sitos forumo dalies pasitraukti - pasitrauksiu (-sim)....

neturiu nieko pries tave, tiesiog pasakiau savo pastabele...
man dabar tiesiog taip atrodo. ax.gif
Atsakyti
....gerai nieko baisaus...visiems sekmes....aciu uz palaikyma iki...
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 28, 09:45)
....gerai nieko baisaus...visiems sekmes....aciu uz palaikyma iki...

Spider,nepabėk, kalbėk apie savo jausmus ir skauduliukus... 4u.gif
Tiesiog, moterys pripras, kad čia esi, nustos berti Tau komplimentus ir grįš prie temos 4u.gif Beja, skaičiau Tavo temą, nelabai ten sulaukei supratimo ir palaikymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 28 vasario 2007 - 08:59
...aha.. kai nesulauki tai ir ieshkai....cia kazka radau artimo savo sirdziai...todel ir cia...

...nereikia komplimentu...tiesiog noriu kad mane suprastu ir tarkim skaitydami, kad ir eiles ne tik postus rastu visi sau tinkama zodi...

Tiesiog man po truputi legviau ...
Atsakyti
Taip, per retai čia lankausi. Bet įdomiai gaunasi, kad aplanko šitą temą vyrukai ir visad po du. Anksčiau Pasiilgau su Mediniu diskutavo, abu dingo kažkur g.gif
Na , o aš nespėju su jumis, kai ateinu jau būnat pabėgusios kokius 10 puslapių į priekį doh.gif
Bet pati žinau, kad per dažnai lankausi savo elektroninio pašto dėžutėje, kurioj nieko gero nerandu. Kažkaip reikia susiimti į rankas ir ten nebeiti. Reikia isikalti sau į galvą, kad aš jam neturiu ką parašytį, nežinau ką jam pasakyti, nors tai ir netiesa. Ilgiausiai buvau ištvėrus dvi savaites, kai jam nerašiau. Reikia užsiimti kažkuo kitu. Jau žinau, nuo šiandien vietoj to, kad lysčiau į tą bjaurų paštą aš geriau pasimokysiu anglų kalbos, gal padės. unsure.gif
Atsakyti