Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

....idomus pastebejimas...Vredna....Mes gi neverkiam, nesigailim ir tt...Bet mylim taip pat kaip ir jus - moterys... Tiesiog daugelis bijo ishsipasakoti, nes mano, kad tai parodys ju silpnuma.... Na taip zinoma, kvailumui ribu nera...., bet jeigu toks nuosirdumas ir atvirumas butu kiekvieno vyro sirdyje...posakis vyrai kiaules manyciau nebebutu taikomas....
Bet cia neesme ... esme ka jauti ir uz ka kovoji....

P.S. Ne visi mes tokie baisus ....
Atsakyti
Nu miela malonu su tokiu vyruku bendraut 4u.gif Ką čia ir be pridursi
Atsakyti
smile.gif

Malonu buti suprastam...

Tiesiog taip greiciau ishspresi susikaupusias problemas ir nuvalysi susikaupuses dulkes....

Papildyta:
Vredna, aciu tau uz silta zodi... tiesiog matau, kad ne vienas skestu ir vis bandau ropstis i kranta. Na taip, sunki dabar akimirka sirdyje... tiesiog reikia daugiau sielos tvirtumo ir palaikymo...
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 14:25)
smile.gif

Malonu buti suprastam...

Tiesiog taip greiciau ishspresi susikaupusias problemas ir nuvalysi susikaupuses dulkes....
Papildyta:
Vredna, aciu tau uz silta zodi... tiesiog matau, kad ne vienas skestu ir vis bandau ropstis i kranta. Na taip, sunki dabar akimirka sirdyje... tiesiog reikia daugiau sielos tvirtumo ir palaikymo...

Pirm kartą forume matau tokį nuoširdų vyrą..skaitai ir lengviau... : smile.gif
Atsakyti
Hm, na nejaugi viskas turi buti juoda.... As kaip ir visi.... tik gal sieloj paprastesnis ir santuresnis...
Tiesiog skausmas nesvetimas ir man...

ah....
Papildyta:
P.S. Merginos, merginos - jeigu galeciau pagebeciau....
Atsakyti
Ka tik gavau SMS iš brangiausiojo, kaip jis mane myli ir vis kažkaip lengviau gyvent pasidaro wub.gif Ech ta meilė seilė... heart.gif
Atsakyti
thumbup.gif

Menkutes staigmenos glosto sirdi....

Grazu....

Parasysiu eiles, kurios gal siektiek liudnos, bet is kart lengviau...

Atsakyti
P.S.

smile.gif

Ta asara man primena tave,
Kuri tyloj kalbejo su manim…
Ta sypsena lyg vel diena,
Kuri gaivino naktyje…

Istiesk rankas I zydra dangu…
Paliesk zvaigzdes ir svajones,
Tegul sirdis ir vel prabyla….
Nes skausmas duria viduje,

Tikek manim ir tom svajonem,
Kurias patirti nori tu….
Tegul zaizda, kuri dejuoja,
Atranda zodi: - myli, tu…

As vel liudziu ir vel kvepuoju,
Noreciau but salia taves…
Paliesk zvaigzdes ir ta svajone,
Kuria sukureme abu…
Atsakyti
Viespatie aukstielnikas, vyras skaito eiles. Pagarba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2007 02 27, 16:05)
Viespatie aukstielnikas, vyras skaito eiles. Pagarba  thumbup.gif

Na čia tai tikrai kažkas nerealaus thumbup.gif
Nežinojau,kad tokiu vyru dar yra ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ogogo! komentarų nebus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 27, 12:23)
Na tures priimti sprendima, su kuo nori buti..nes ji ir pati drasko toks gyvenimas, nezinojimas, ko nori ir su kuo nori buti..su tuom, kas nauja ar su tuom, kas iki skausmo pazistama ir vis dar jam manes reikia..bet ir jos...ex...kartais ir as jauciuosi tokia stipri ir neverkiu..atrodo nebera is ko..bet imi ir veeee, net vaziuojant automobilyje, o dar kokia daina, prekybos centre ar kur nors uzgroja...tai is vis... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bandau suprasti tavo mintis: tu dabar lauki jo sprendimo (kuris nulems viska...)
Kaip anksciau rasiau-kaip issigelbejimo.... Bet jau tiki, kad jis bus ne tavo naudai...
Bandai teisinti ji- kad ir jam sunku, kad ir jam skauda neapsisprendziant...

Man liudna del to.... verysad.gif
Papildyta:
Na, tai Spider jau visai turetu jaustis pagerbtas tarp moteru... yahoo.gif
Atsakyti