QUOTE(Mantuska @ 2007 03 06, 14:06)
515 kcal
vat taip suvalgysiu visas blogas mintis! gal dar kuri per daug turit.. siandien geras apetitas pas mane
Giedreja, o nori jam paskambint, kad kazka pasakyt, ar kad kazka isgirst?
Va va, suvalgyk ir blogas mintis, ir sokolada, kad saldziau butu

Dar svarstai del to sokolado, as jau seniai visa buciau suvalgius ir net nemirktelejus
Na kaip laikotes mergaites ka? As va neseniai parsiradau is darbuko, vis dar ytuzus po savaitgalio.. Niekaip nurimti negaliu

Matyt teks pasiimti siandien tuscia popieriaus lapa, ir parasyti pikta laiska jam

O kai pasijausiu geriau, ismesiu jy kaip niekur nieko

Tiesiog vis dar negaliu nurimti ne del to, kad jis matai nores pas mane gryzt, bet del to, kad aplamai turi yzulumo (arba durnumo) manyti, kad priimsiu jy atgal..

Zinokit, protas neisnesa.. Aisku jis skaito mane be ambiciju, galvoja, kad kaip visada verkiu del jo ir laukiu.. Bet tik ne sy karta

Ne velnio! As kapstaus, bandau kurti ir tvarkyti savo gyvenima ir niekas to nesugriaus..
Papildyta:
QUOTE(RVB @ 2007 03 06, 17:37)
O tu ta savo stiprybe jam nori irodyt ar sau? Silpnumas kartais gerai, nes zinai, kad dar esi zmogus, kuris turi jausmus. Trink jo numeri, kai prisirpsi tam ir tu tuo niekam neirodysi, kad esi silpna ar pan., greiciau jau pagalvotu, kad jis neuzima vietos tavo gyvenime, o ne, kad esi silpna. Jei tave labai stipriai paveiks emocijos ( kuri laika tai dariau, kai uzeidavo staigiai mintys, kuriu veliau gailedavausi), pries tai darant pradedavau mastyt, pvz., paskambint noriu (irgi mintinai zinau nr), ka jam pasakysi, kai atsilieps? Pasiilgau... Jis nieko neatsakys is mandagumo, bet nenores nei priimt, nei isvaryt, ateit irgi ne, nes "uzsiemes", kaip visada, pavarges...Gerai, nueisi pas ji, kaip abu jausites vienas salia kito, ka kalbesit? Nieko isskyrus banalybes, nuo kuriu ir taip bloga. Paskui noresi iseit, bet nezinosi, kaip jam tai pasakyt, nes liksi dar maziau suprasta, tipo pasiilgo, bet iseina

( gal jam ir palengvetu, bet kaip butu tau?.. Labai sunku... Sunkiau nei pries jam paskambinant ar ne?

)
As daznai tokius siuzetus sau issigalvodavau, kol mano rankos pacios jau nebekildavo rinkti jo numerio, paskui dziaugdavaus. Taciau ne visada gali save perkalbet, nes kartais nenorom imi ir perkalbi save i "kita puse", teigiamesne, kad jis galbut apsidziaugtu ir t.t., bet tai retas atvejis...
Stiprybes... ir geros dienos
Visu pirma, sveika prisijungusi prie musu Giedreje

Nepatikesi, bet kai as draugavau dar su saviskiu, jau pora menesiu skaitydavau sia tema, buvau pasyvi stebetoja siu mergaiciu skausmo ir gijimo, nes zinojau, jauciau, kad viena diena papildysiu ju gretas

Ir nera to blogo, kas neiseitu y gera - nesulaukiau palaikymo is savo draugu, bet jauciuos taip, lyg buciau susiradus visa bury nauju

Nes visada atsiranda, kas pataria, privercia susimastyt, ir tai palengvina musu skausma. Pabandysim palengvint ir tavajy, tik nebijok rasyti, nebijok islieti to, kas ant sirdeles
O del tu rasymu.. Tai cia kaip RVB sake-pats geriausias budas nerasyti, tai ysivaizduoti, kas bus jei parasysi. Ne tai, kas noretum, kad butu, bet tai kas bus.. Jis atrasys ne ta, ko tu tikies, ir tu dar blogiau pasijausi. Jei suklupai, tau nepades atsitiesti tas zmogus, kuris tave ir suklupde, kad ir kaip bebutu skaudu..Labiau pasitikek savimi, savo valios stiprybe ir pamatysi, kad tikrai gali jam nerasyti
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2007 03 06, 09:37)
labas rytas,
Egliukasz, tai, ką tu jam davei yra labai gerai, bet per daug...įsivaizduoju, kaip yra sunku tau dabar, kai jis viską pamynė po kojomis....Bet tu stipri, pradėk gyventi sau
Mergaitės, neatiduokit savęs savo mylimiesiems, pasilikit vietos sau, pabūkit sau, mylėkit ir save. Negalima mesti mokslų dėl mylimo žmogaus, negalima mesti darbo ar draugų dėl kito žmogaus. Reikia kovoti ir už savo vietą pasulyje. Pasižiūrėkit, kiek nelaimingų moterų dėl vyrų išsižadėjusių išsilavinimo, gero darbo ar dar kažko. Pirmiausia turim galvoti apie save, užsitikrinti sau ateitį, nes to, dėl kurio viską paaukosit, gali ir nebelikti. O tada liks tik skausmas.
Na vaiciuke, cia man skaudi gyvenimo pamoka buvo

Kad negalima atiduoti visko, nepasiliekant sau nieko, nes po to kai to visko neteksi, gali ir pati jausti nieko verta

Visu pirma - reikia myleti save. Ir gerbti. Ir saugoti. O tada jau galima galvoti ir apie kita zmogu. Isimtys - tai seima, kuriai viskas bet kada ir bet kur

Bet kaip sakant kuo stipresny spyry gausi, tuo daugiau ambiciju ir sukils. As mintyse jau deliojuos savo ateities vizijas, ir matuojuos kostiumelius, tinkancias prie busimu pareigu

Aisku, jei labai daug dirbsiu, mokysiuos, tai daug ir pasieksiu. Ir tai dabar pagrindinis mano gyvenimo tikslas. Jokiu meiliu seiliu, jokiu vaikinu. Aciu, atsikandau