Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

Ačiū Vaičiuke rolleyes.gif kol kas dar nesu laiminga, nes dar labai atvira žaizda, dar labai nedaug laiko praėjo... aš va irgi galvoju, kad gal nedrįsta, nežino ką sakyt ir pan. vis bandau jį kažkaip pateisint, nors gerai žinau, kad neverta, kiek tų pateisinimų buvo ir vis tiek jie privedė prie to kas anksčiau ar vėliau būtų įvykę... aš pirma žengiau žingsnį, bet tikėjausi, kad jis mane sustabdys, kad paims mane į glėbį ir laikys ir nenorės paleist, bet jis to nepadarė, tik kaip visada tylėdamas išėjo, ech ašaros kaupiasi net rašant verysad.gif
Na bet aš stipri, kaip visada išgyvensiu, tik šį kartą jausmai buvo ir yra labai stiprūs, patys stipriausi kokius esu jautųsi
Greičiau pražįstų gėlės wub.gif
Papildyta:
Net nežinau ką sakyčiau paskambinus, matyt tik balsą noriu išgirst... o man su apetitu prastai, antrą dieną net į maistą negaliu pažiūrėt, sakau į naudą - pasikūdisnsiu, bet, kad nelabai reikia g.gif
Atsakyti
Giedreja, tu net nežinai, ką pasakytum, tai kokio velnio skambintum doh.gif Nea, jokiais būdais neskambink schmoll.gif Negalima. Kuo greičiausia trini jo telefono numerį iš savo telefono, net jei ir mintinai moki, nesvarbu schmoll.gif Juo labiau jis tau telefone nereikalingas, nes tik vietą užima irnesakyk.gif
Kad skauda, tai ir skaudės, juk pati sakai, kad nedaug laiko praėjo. O kas gi tave privertė žengti pirmą žingsnį, dėl kurio dabar kaip ir gailiesi g.gif Jei jau žengei tokį žingsnį, vadinasi reikėjo, vadinasi nebuvo viskas taip jau rožėmis klota g.gif
Dėl svorio...Kai man jausmai su žemėm maišėsi, aš irgi buvau numetusi, dabar vėl atsistatė viskas biggrin.gif nors galėjo dar biški pakristi...tiek to, išgyvensim.
laikykis ir neleisk sau išskysti. nėra jam pateisinimų, nėra. norėtų, paskambintų. viskas, taškas
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 03 06, 14:55)
Kuo greičiausia trini jo telefono numerį iš savo telefono, net jei ir mintinai moki, nesvarbu  schmoll.gif

Oi kiek kartu esu trynus taip lotuliukas.gif Bet kai geras noras uzeina paskambint prisimeni numeri kai didele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 06, 15:05)
Oi kiek kartu esu trynus taip  lotuliukas.gif  Bet kai geras noras uzeina paskambint prisimeni numeri kai didele  lotuliukas.gif

Gerai, kad aš jo nemoku...nes negarantuoju, kad noras paskambinti neužeitų unsure.gif nors žinau daugybę šaltinių, iš kur galėčiau numerį gauti, bet kažkaip nesusigundau. o velniam? kodėl turiu žemintis, kodėl turiu skambinti, kodėl turiu jį kalbinti, jei jis to NENORI? vat šitai aš supratau JIS NENORI, tai kodėl man tai turėtų būti svarbu. Aišku, aš tą supratau ne iš karto. Pamenu, kiek merginos mane čia auklėjo biggrin.gif Ačiū jums visoms, nes kitaip vilktųsi vis dar tas šleifas...Reikia susitarti su savim ir viskas, kitaip nieko nebus
Atsakyti
telefono istrynimas nepades - moku mintinai ir zinau kur lengvai galiu gauti, reikia bandyt su savim kovot, nes jei istrinsiu tik paciai sau irodysiu savo silpnuma unsure.gif
kelias buvo rozem klotas, tik, kad tarp tu roziu tiek daug spygliu buvo ir taip sunku buvo eiti, jog galu gale teko rinktis kita kelia, nes nebegalejai zengt zingsnio nei pirmyn nei atgal...
Atsakyti
QUOTE(Giedreja @ 2007 03 06, 18:21)
telefono istrynimas nepades - moku mintinai ir zinau kur lengvai galiu gauti, reikia bandyt su savim kovot, nes jei istrinsiu tik paciai sau irodysiu savo silpnuma unsure.gif
kelias buvo rozem klotas, tik, kad tarp tu roziu tiek daug spygliu buvo ir taip sunku buvo eiti, jog galu gale teko rinktis kita kelia, nes nebegalejai zengt zingsnio nei pirmyn nei atgal...

O tu ta savo stiprybe jam nori irodyt ar sau? Silpnumas kartais gerai, nes zinai, kad dar esi zmogus, kuris turi jausmus. Trink jo numeri, kai prisirpsi tam ir tu tuo niekam neirodysi, kad esi silpna ar pan., greiciau jau pagalvotu, kad jis neuzima vietos tavo gyvenime, o ne, kad esi silpna. Jei tave labai stipriai paveiks emocijos ( kuri laika tai dariau, kai uzeidavo staigiai mintys, kuriu veliau gailedavausi), pries tai darant pradedavau mastyt, pvz., paskambint noriu (irgi mintinai zinau nr), ka jam pasakysi, kai atsilieps? Pasiilgau... Jis nieko neatsakys is mandagumo, bet nenores nei priimt, nei isvaryt, ateit irgi ne, nes "uzsiemes", kaip visada, pavarges...Gerai, nueisi pas ji, kaip abu jausites vienas salia kito, ka kalbesit? Nieko isskyrus banalybes, nuo kuriu ir taip bloga. Paskui noresi iseit, bet nezinosi, kaip jam tai pasakyt, nes liksi dar maziau suprasta, tipo pasiilgo, bet iseina blink.gif ( gal jam ir palengvetu, bet kaip butu tau?.. Labai sunku... Sunkiau nei pries jam paskambinant ar ne? g.gif )
As daznai tokius siuzetus sau issigalvodavau, kol mano rankos pacios jau nebekildavo rinkti jo numerio, paskui dziaugdavaus. Taciau ne visada gali save perkalbet, nes kartais nenorom imi ir perkalbi save i "kita puse", teigiamesne, kad jis galbut apsidziaugtu ir t.t., bet tai retas atvejis...
Stiprybes... ir geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 06, 14:06)
515 kcal thumbup.gif  cool.gif
vat taip suvalgysiu visas blogas mintis! gal dar kuri per daug turit.. siandien geras apetitas pas mane bigsmile.gif

Giedreja, o nori jam paskambint, kad kazka pasakyt, ar kad kazka isgirst? g.gif

Va va, suvalgyk ir blogas mintis, ir sokolada, kad saldziau butu drinks_cheers.gif thumbup.gif Dar svarstai del to sokolado, as jau seniai visa buciau suvalgius ir net nemirktelejus rolleyes.gif
Na kaip laikotes mergaites ka? As va neseniai parsiradau is darbuko, vis dar ytuzus po savaitgalio.. Niekaip nurimti negaliu blink.gif Matyt teks pasiimti siandien tuscia popieriaus lapa, ir parasyti pikta laiska jam doh.gif O kai pasijausiu geriau, ismesiu jy kaip niekur nieko thumbup.gif blush2.gif Tiesiog vis dar negaliu nurimti ne del to, kad jis matai nores pas mane gryzt, bet del to, kad aplamai turi yzulumo (arba durnumo) manyti, kad priimsiu jy atgal.. schmoll.gif doh.gif Zinokit, protas neisnesa.. Aisku jis skaito mane be ambiciju, galvoja, kad kaip visada verkiu del jo ir laukiu.. Bet tik ne sy karta schmoll.gif Ne velnio! As kapstaus, bandau kurti ir tvarkyti savo gyvenima ir niekas to nesugriaus.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(RVB @ 2007 03 06, 17:37)
O tu ta savo stiprybe jam nori irodyt ar sau? Silpnumas kartais gerai, nes zinai, kad dar esi zmogus, kuris turi jausmus. Trink jo numeri, kai prisirpsi tam ir tu tuo niekam neirodysi, kad esi silpna ar pan., greiciau jau pagalvotu, kad jis neuzima vietos tavo gyvenime, o ne, kad esi silpna. Jei tave labai stipriai paveiks emocijos ( kuri laika tai dariau, kai uzeidavo staigiai mintys, kuriu veliau gailedavausi), pries tai darant pradedavau mastyt, pvz., paskambint noriu (irgi mintinai zinau nr), ka jam pasakysi, kai atsilieps? Pasiilgau... Jis nieko neatsakys is mandagumo, bet nenores nei priimt, nei isvaryt, ateit irgi ne, nes "uzsiemes", kaip visada, pavarges...Gerai, nueisi pas ji, kaip abu jausites vienas salia kito, ka kalbesit? Nieko isskyrus banalybes, nuo kuriu ir taip bloga. Paskui noresi iseit, bet nezinosi, kaip jam tai pasakyt, nes liksi dar maziau suprasta, tipo pasiilgo, bet iseina  blink.gif ( gal jam ir palengvetu, bet kaip butu tau?.. Labai sunku... Sunkiau nei pries jam paskambinant ar ne?  g.gif )
As daznai tokius siuzetus sau issigalvodavau, kol mano rankos pacios jau nebekildavo rinkti jo numerio, paskui dziaugdavaus. Taciau ne visada gali save perkalbet, nes kartais nenorom imi ir perkalbi save i "kita puse", teigiamesne, kad jis galbut apsidziaugtu ir t.t., bet tai retas atvejis...
Stiprybes... ir geros dienos

Visu pirma, sveika prisijungusi prie musu Giedreje 4u.gif Nepatikesi, bet kai as draugavau dar su saviskiu, jau pora menesiu skaitydavau sia tema, buvau pasyvi stebetoja siu mergaiciu skausmo ir gijimo, nes zinojau, jauciau, kad viena diena papildysiu ju gretas mirksiukas.gif Ir nera to blogo, kas neiseitu y gera - nesulaukiau palaikymo is savo draugu, bet jauciuos taip, lyg buciau susiradus visa bury nauju 4u.gif Nes visada atsiranda, kas pataria, privercia susimastyt, ir tai palengvina musu skausma. Pabandysim palengvint ir tavajy, tik nebijok rasyti, nebijok islieti to, kas ant sirdeles 4u.gif
O del tu rasymu.. Tai cia kaip RVB sake-pats geriausias budas nerasyti, tai ysivaizduoti, kas bus jei parasysi. Ne tai, kas noretum, kad butu, bet tai kas bus.. Jis atrasys ne ta, ko tu tikies, ir tu dar blogiau pasijausi. Jei suklupai, tau nepades atsitiesti tas zmogus, kuris tave ir suklupde, kad ir kaip bebutu skaudu..Labiau pasitikek savimi, savo valios stiprybe ir pamatysi, kad tikrai gali jam nerasyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2007 03 06, 09:37)
labas rytas,
Egliukasz, tai, ką tu jam davei yra labai gerai, bet per daug...įsivaizduoju, kaip yra sunku tau dabar, kai jis viską pamynė po kojomis....Bet tu stipri, pradėk gyventi sau  4u.gif
Mergaitės, neatiduokit savęs savo mylimiesiems, pasilikit vietos sau, pabūkit sau, mylėkit ir save. Negalima mesti mokslų dėl mylimo žmogaus, negalima mesti darbo ar draugų dėl kito žmogaus. Reikia kovoti ir už savo vietą pasulyje. Pasižiūrėkit, kiek nelaimingų moterų dėl vyrų išsižadėjusių išsilavinimo, gero darbo ar dar kažko. Pirmiausia turim galvoti apie save, užsitikrinti sau ateitį, nes to, dėl kurio viską paaukosit, gali ir nebelikti. O tada liks tik skausmas.

Na vaiciuke, cia man skaudi gyvenimo pamoka buvo mirksiukas.gif Kad negalima atiduoti visko, nepasiliekant sau nieko, nes po to kai to visko neteksi, gali ir pati jausti nieko verta doh.gif Visu pirma - reikia myleti save. Ir gerbti. Ir saugoti. O tada jau galima galvoti ir apie kita zmogu. Isimtys - tai seima, kuriai viskas bet kada ir bet kur mirksiukas.gif 4u.gif Bet kaip sakant kuo stipresny spyry gausi, tuo daugiau ambiciju ir sukils. As mintyse jau deliojuos savo ateities vizijas, ir matuojuos kostiumelius, tinkancias prie busimu pareigu lotuliukas.gif Aisku, jei labai daug dirbsiu, mokysiuos, tai daug ir pasieksiu. Ir tai dabar pagrindinis mano gyvenimo tikslas. Jokiu meiliu seiliu, jokiu vaikinu. Aciu, atsikandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 03 05, 16:34)
Kaip lauksi, taip ir bus. Jei bijosi, kad viskas bus tik i bloga, tai patikek, taip ir bus, ar tu to paskui noresi, ar ne.Tad tikekis tik gero ir nusiramink, tik turi apmastyt, ak savo draugui pasakysi, jei gausis taip, kaip nori  verysad.gif

Kai atsitiks tada ir galvosim irnesakyk.gif O dabar nesuku galvos,juk ji ir taip uzimta svelniais dalykais wub.gif
Atsakyti
Egliuk, aisku kad suvalgiau.. ir sazine negrauze thumbup.gif

O tas patarimas del isivaizdavimo neigiamu dalyku turetu neblogai suveikt ekstra atveju, niekad taip nedariau, bet butinai pameginsiu, kai praskysiu. Geriau vienai pakentet tai isivaizduojant, negu dar pries ji parodyt savo silpnuma, ir jaust ta uzuojauta schmoll.gif

O as visai rimtai pradejau svarstyt del darbo pakeitimo. Ir ta mintis mane vercia nerimaut. Kazkaip kalta jauciuosi del dabartiniu darbdaviu. Zinau, kad netinkamos salygos ir ne tai kas buvo zadeta pradzioj ir kad krauna darbu uz tris, bet vis tiek jauciu, kad nuvilsiu zmones.. reikes kito zmogelio ieskot, kuris gal net nesileis taip apkraunamas. Ir dar kaip tycia radau, kad imone, kurioj visada norejau dirbt iesko zmogaus. Pareigos truputi zemesnes nei dabar turiu, bet man tai kaip zenklas. Pabandysiu cv nusiust siandien vakare, nes ryt paskutine diena kai priima.

Egliuk, o kokios pareigos tavo tikslas? tikiuosi kitos mergaites nesupyks, kad nukreipiu truputi tema. Vis tik juk ne visas musu gyvenimas vien jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 06, 21:47)
Egliuk, aisku kad suvalgiau.. ir sazine negrauze thumbup.gif

O tas patarimas del isivaizdavimo neigiamu dalyku turetu neblogai suveikt ekstra atveju, niekad taip nedariau, bet butinai pameginsiu, kai praskysiu. Geriau vienai pakentet tai isivaizduojant, negu dar pries ji parodyt savo silpnuma, ir jaust ta uzuojauta schmoll.gif

O as visai rimtai pradejau svarstyt del darbo pakeitimo. Ir ta mintis mane vercia nerimaut. Kazkaip kalta jauciuosi del dabartiniu darbdaviu. Zinau, kad netinkamos salygos ir ne tai kas buvo zadeta pradzioj ir kad krauna darbu uz tris, bet vis tiek jauciu, kad nuvilsiu zmones.. reikes kito zmogelio ieskot, kuris gal net nesileis taip apkraunamas. Ir dar kaip tycia radau, kad imone, kurioj visada norejau dirbt iesko zmogaus. Pareigos truputi zemesnes nei dabar turiu, bet man tai kaip zenklas. Pabandysiu cv nusiust siandien vakare, nes ryt paskutine diena kai priima.

Egliuk, o kokios pareigos tavo tikslas? tikiuosi kitos mergaites nesupyks, kad nukreipiu truputi tema. Vis tik juk ne visas musu gyvenimas vien jie ax.gif

Gal mano pavyzdys privers tave susimastyt apie tavo dabartiny darba, taigi.. 9 menesius dirbau vienoje firmoje administratore. Uz 700lt dirbau savo, buhalteres ir siaip pasiuntinukes darba. Tai yra, kas ko nepadarydavo, viska uzbaigdavau as, nes nepakenciu netvarkos. Kol buvo senas direktorius tai tylejau, nesiskundziau. Nes patiko darbas, ir mokejo jis man 900lt, negailejo pinigu, ir darbu buvo maziau. O va pasikeite valdzia, pamate turbut, kad nekvaila esu ir moku skaiciuoti tai ir prasidejo.. Gal gali padaryt ta ana, kol nesuskaiciuosi to, negausit visos algos ir panasiai.. Man nusibosdavo gincytis iki melynumo, ir siaip esu seslus zmogus, todel stengiaus is paskutiniuju, tylejau, dirbau, pareidavau namo issunkta ir pikta. O finalas toks - firma likvidavo ir jie liko man skolingi daug pinigu, dvi algas ir iseitine, nepanaudotos atostogos ir panasiai. Vietoj to, kad sumoketu, jie dar apkaltino mane didele vagyste, ant kurios pasirase mano koleges, tad gali ysivaizduoti ka teko patirti ta pacia savaite - netekau darbo, vaikino.. doh.gif
Jei randi kazka geresnio, tai ir bek is ten, nes niekas tau nepadekos, nepagirs ir atlyginimo nepadidins, jei to nepadare iki siol. Suprantu, tai reikia ir uzsitarnauti, bet Lietuvoje toks altruizmas nevertinamas doh.gif Rimtai apmastyk visus pliusiukus ir minusiukus 4u.gif
Mano svajoniu pareigos? Vadovaujamos pareigos, nuosavas versliukas arba kazkokio tai turto bendrasavininke. Darbas man didziausia aistra, jei tik galiu ten kazka pasiekti. Jei man sudarytos galimybes tobulet, kilt, as galiu kad ir apsigyventi darbe. Mano zodiako zenklo zmones darboholikai doh.gif blush2.gif Net ir maniskis sakydavo, jei galetum dar ir pasimylet su tuo darbu, isvis nereiktu tau jokio vaikino lotuliukas.gif blush2.gif blink.gif Na bet tokia jau esu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš vėl jį šiąnakt sapnavau mega_shok.gif Gulėjom vienoj lovoj ir kalbėjomės....Ir vėl toks tikras pokalbis. Gal tai todėl, kad vis laiks nuo laiko jį prisimenu, kaip kalbėdavom, bendravom ir tt. Matyt, todėl ir neatstoja nuo manęs sapnuose biggrin.gif Bet nuotaika nuo to neblogėja, o tai svarbiausia ax.gif Pamenat praeitą savaitę rašiau, kad susapnavus jį matyt susitiksiu....Va taip ir įvyko. Ar susitiksim dabar, nežinau, nes savaitgaliui išvažiuojam pas uošvius, bet kažkaip įtariu, kad kažkokios žinios iš tos pusės sulauksiu unsure.gif Bet šiaip tai nesvarbu irnesakyk.gif Labai laukiu kelionės, noriu pailsėti, pakeisti aplinką, pasigerėti pavasarišku oru. O tas genys tegul sau gyvena, bet gerai būtų, kad ir mano sapnus paliktų g.gif
Mergaitės, nebijokit rizikuoti dėl darbų. Aš prieš metus turėdama nuolatinį darbą išėjau į laikiną, iš kurio galėjo atleisti po pusės metų, bet va praėjo metai ir buvau priimta nuolat dirbti. O tada buvo baisu, nors visi ragino eiti, nebijoti. Dėkinga dabar tiems žmonėms, kad pastūmė mane.
Mantuska, tu dėl savęs ar dėl savo darbdavių gyveni? g.gif Kai išėjau iš to nuolatinio darbo, buvo irgi labai nepatogu prieš darbdavius, nes tame darbe buvau pradirbusi tik 4 menėsius, mane atrinko iš daugelio pretendentų, tik pasidžiaugė, kad jau suformuotas kolektyvas ir aš taip bac doh.gif ir atnešu prašymą atleisti. Buvo labai baisu, bet dabar tuo džiaugiuosi. Tik pirmyn į šviesesnę ateitį mirksiukas.gif
Nu ir prirašiau aš čia šiandien unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 03 07, 09:23)

Nu ir prirašiau aš čia šiandien  unsure.gif

Kaip visada, nekukliai smile.gif Labas rytas visom 4u.gif As kaupiuosi karui, maniskis vakar prisigert sugebejo, taaaaip supykau mad.gif Pasedet net ramiai negali, ir ten prisilupa doh.gif zodziu shiandien sviecia draka bash.gif
Atsakyti