Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(vredna @ 2007 03 07, 10:14)
Kaip visada, nekukliai  smile.gif  Labas rytas visom  4u.gif  As kaupiuosi karui, maniskis vakar prisigert sugebejo, taaaaip supykau  mad.gif  Pasedet net ramiai negali, ir ten prisilupa  doh.gif  zodziu shiandien sviecia draka  bash.gif

tikrai visada rašau daug unsure.gif blush2.gif Ir kabu gyvenime daug ax.gif
Ko tu pergyveni, taigi ne šalia prisigėrė, o kažkur bigsmile.gif Čia juodas jumoras aišku, nesupyk 4u.gif O kaip tu jį mušti pasiruošusi?
Atsakyti
As mušuosi tik morališkai biggrin.gif Arba tylejimo dienas padarau, nu čia žiūrint kokio laipsnio pyktis. Visada rytasi "atsižymi" o šiandien nepaskambino, žino kad nieko gero neišgirs box.gif Uhhhh negaliu kaip nervina su savo cirkais
Atsakyti
Sveikos,

nu ir dienele.. vakar paskaiciau jusu zinutes ir apsisprendziau nusiust ten cv, bet tada pastebejau, kad darbas tik puse dienos doh.gif visai nerimta... galvoju, na ka, tai susiimsiu is paskutiniuju ir pasistengsiu viska pasidaryt dabartiniam darbe. Atejau anksciau, dar pradzioj kazkiek pasidariau, o paskui pradejo visi rinktis, su prasymais, dauguma darbu tik dedu i kruva piestuku pasizymejus ka reikia padaryt ir iki kada. Planuotis neimanoma..

Galvoju nesimetysiu, darysiu paeiliui ir niekas manes neismus is veziu, bet tie skambuciai, nurodymai, klausimai, gal diena kazkokia dar negera. Paskambinau jam, kad padetu susirokuot kur ieskot sutarciu del vieno objekto gaisro nuostoliu kompensavimo. Ir pratrukau.. kaip mazas vaikas verkiau. Taip pavargau cia. Betvarke didziausia.. vadovas sugebejo ateit tik puse vienuolikos. Ir dar juokauja kazka.. blink.gif

Zodziu issizliumbiau ir toliau prie darbu. Niekur nedingsiu..

Man tragiska nuotaika, rankos svyra. Visi vadovai, tik dirbanciu nera. Kaip noriu normalaus darbo, noriu normalaus gyvenimo. Kaip nuo visko pavargau, kokia as silpna vis tik.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 07, 12:48)
noriu normalaus gyvenimo. Kaip nuo visko pavargau, kokia as silpna vis tik.. unsure.gif

Nu nuovargis dar tikrai ne silpnumo požymis... Laikina "mini panika", kad viskas blogai ir tiek.
Atsakyti
Mantuska, čia tik nuovargio pasėkmės. O kuo tau nepatinka pusė darbo dienos? nebent nuo to kenčia atlyginimas, bet už tą patį atlyginimą aš mielai dirbčiau pusę dienos ax.gif
Tai kad jam paskambinai, nieko blogo, jei išklausė ir nuramino, viskas ok. Nesileisk, kad liptų tau ant galvos. Kaip ir rašai, dėk viską į krūvą ir daryk viską iš eilės. Aš irgi iš pradžių puldavau prie vieno, prie kito. Bet kadangi darbams nėra galo, tai sudedu visus popierius pagal datas ir darau viską iš eilės. Tegul tik pabando kas nors papriekaištauti aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 07 kovo 2007 - 13:23
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 07, 13:48)

Labas, visoms buna tokiu dienu, kai is nevilties verkt norisi. Jei nori naujo geresnio darbo, svajok apie nauja, isivaizduok, kur ir ka noretum dirbti, kaip tau ten gera ir panasiai, bent jau atsijungt galesi smile.gif Gal ims ir atsiras kas nors neujo ir geresnio.
Siuo metu apie viska svajoju, ko noriu ir gaunu kol kas smile.gif tik tam reikia kantrybes. Man pradejo sektis... ax.gif To linkiu ir jums visoms smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma. Zinau, kad nors ir praskydau vis tiek stengsiuos is paskutiniuju padaryt kas nuo manes priklauso. Gana cia mano blogu emociju.. geriau papasakokit kaip jums sekasi 4u.gif
RVB papasakok daugiau apie savo pasisekimus, teigiami pavyzdiai ikvepia. Pasidziaugsim kartu.. thumbup.gif
Egliuk, o tavo istorija tai blink.gif na ir pakliuvai.. nors visur kiekviena diena sutinku zmoniu su kaukem. Bet kad su tokiom.. kaip galima sitaip? juk kazkada gyvenime dar ta zmogu gali buti kad sutiksi. O jei dar situacija tokia kur pagalbos reikes.. na nemasto jie nemasto, o ir zmogiskumo ner. Tu bet kuriam darbdaviui turetum but tikras lobis.. thumbup.gif
Atsakyti
Mantuska, na tokie darbai karti ir gera patirtis ateiciai, uzgrudina kaip kad mane mirksiukas.gif Aisku nervu daug kainavo, bet uz save ismokau pakovot blink.gif Nebijok ir tu permainu, nieko juk neprarasi tiesiog nusiuntusi CV ir nuejusi i pokalby del darbo, juk neliepia niekas iskart darbintis blush2.gif Bandyk 4u.gif O gal tiks, bus geriau mirksiukas.gif Ir jeigu nori pabuti silpna kartais, tai tokia ir pabuk. Verk jei skauda sirdele, jei gyvenimas pasidaro nemielas. Asaros nuplaus tavo skausma, ir vel viskas atrodys nebe taip blogai 4u.gif Tik tada vel rasi jegu pakilti y musy su skausmu. Su gyvenimu. Su nesekmemis. Su pacia savim 4u.gif Ir tik tada rasi jegu laimeti, bet ykvepti ir mus savo pavyzdziu mirksiukas.gif

Ka tik gryzau is darbelio. Man tai kaip narkotikas: kol visa diena rausiausi tarp popieriu net negalvojau apie jy blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras... Prašau patarimo ir pagalbos.
Išsiskyriau su Juo.. Tiksliau - jis išėjo... Normaliai nuoširdžiai nekalbėjome jau penki mėnesiai (jis - misijoje Irake). Jis prašė kantrybės ir sakė, kad myli bei nori sugrįžti. Prieš tris dienas pastebėjau, kad iš jo profilio (bendraujame per Skype) išnyko mano vardas... Žinau - kvaila kažko tikėtis.. Bet gal???Ar verta jo paklausti, kas atsitiko? Prieš tai to klausiau savo e-laiškuose, sms.. Be atsako.. Ar verta kažko tikėtis, ar tai yra galutinis jo atsakas ir daugiau žemint savęs jau negalima...
Dievuliau.. Kaip sunku ant tos širdelės ir ašaros rieda, vos matau, ka rašau...

P.S. Anksčiau - lapkritį žadėjo, kad į jo draugo vestuves kartu važiuosim, prašė man suderinti savo darbo atostogas... Atostogas suderinau.. Jis išnyko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieve: 07 kovo 2007 - 23:40
Pieve, ar gerai supratau, kad jis neatsakė į tavo laiškus ir sms'us? Tada geriau nereikia. Bent jau pagal savo patirtį galiu pasakyti, kad negavus atsako skauda dar labiau. O jam nieko tikrai neatsitiko? čia aš apie tai, kad jis Irake tarnauja...
Užjaučiu tave labai. Jei jūsų santykiai buvo nuoširdūs anksčiau, ilgai buvot kartu, tai manau, galėtum jį atakuoti sms, laiškais ir pan, bet jei ne...Tada geriau paleisk. Na, išlauk dar kokią savaitėlę, o paskui matysi...Galėsi ir parašyti, išlieti savo skausmą ir pan. Net nežinau....Aš tavo vietoje rašyčiau, nors žinau, kad taip negerai, bet susilaikyti yra labai sunku verysad.gif Laikykis
Atsakyti
Pieve, net jauciasi is zinutes kokia esi susigraudinus, gal todel truputi sunku suprasti pilnai situacija unsure.gif o kur ten tas vardas jo profilyje buvo? kaip suprantu bendravimas nutruko tik dabar? tu tik nusiramink ir ramiai papasakok. Nusiramink butinai.. 4u.gif

Egliuk, zinai, be asaru as ir neapsieinu, nors paskui ir grauziuosiu, gedijuosi to, bet savy visko laikyt per ilgai negaliu.. Vistiek kazkada pratrukstu. Nenoreciau patapt tokiu zmogum kuris viska tik savy laiko ir sprendzia vienas savo bedas. Liudna butu.. lygiai taip pat nenoreciau, kad mano aplinkos zmones nedristu parodyt savo jausmu, pasidalunt savo skausmeliais. Juk tam ir esam zmones, kad palaikytume vieni kitus, kad kartu butu lengviau. O ka tu dabar dirbi?
Atsakyti
Visas merginas ir moteris noriu pasveikint su kovo 8-ąja!!!!
Šiandien mūsų diena,tad neliūdėkim ir būkim linksmos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti