labas rytas, merginos
jaučiuosi truputį pasveikusi, nors paskutines dvi dienas tik ir tegirdėjau jo vardą. jis padarė tą, jis yra ten, jis pasakė tą ir aną

na, kompanija tokia buvo, nieko čia nepadarysi.
bet vakar tai buvau dar sykį galbūt netgi maloniai priblokšta. vežu aš savo "gerbėjo" draugelį, su kuriuo prisidirbom kažkada

, namo (kadangi nevartojau alkoholio, darbavausi taksiste

), klausiu, kaip į jo kiemą įvažiuoti, o jis man sako, kad jau turėčiau žinoti, juk ne kartą esu buvusi

net žagtelėjau...tai kad sakau vieną kartą buvau ir tai su taxi važiavom, o jis man į tai "labai abejoju..." vat man ir klausimas iškilo, kokios kažin tarp jų ten kalbos sklando (primenu, kad tas draugelis su mano gerbėju kartu butą nuomojasi)...bet čia dar ne viskas...nuvežu aš jį, išleidžiu, grįžtu atgal, ateina sms....nuo jo (draugelio ta prasme) "kai labai neturėsi ką veikti, gali užsukti pas mane"

žinokit, visokių minčių turėjau: ir kad numerius supainiojo, ir kad kažką kitaip norėjo parašyti. žodžiu, sėdėjau keletą minučių bukai į ekraną žiūrėdama ir niekaip negalėjau suprasti, ar jis čia rimtai...ir kodėl...atrodo, buvau teisi, kad tarp "gerbėjo" ir jo draugo verda arši konkurencinė kova, o jie pasitelkia visas priemones, kad ją laimėtų. vienas meluoja, kad kažin ką su manim darė, kitas meluoja, kad aš dažnai pas juos namuose būdavau irgi neaišku, ką veikiau

. o aš kaip koks kozeris sėdžiu ir laukiu nugalėtojo

juokauju aišku

visai neblogai, kai tau rodo dėmesį, tik labai keista. ir kažkaip man atrodo, kad kažkas dar labai rimto įvyks ateity. neįsivaizduoju kas, bet kažkas dar bus...bo tas draugelis jau seniai turėjo pamiršti mane (juk su mano vyru kiekvieną savaitgalį susitinka, bendrauja), nebuvo jokių slaptų susitikimų, skambučių, sms ar dar kokio velnio, iš ko galima būtų spręsti, kad jis neabejingas, o čia štai bac
ačiū, kad perskaitėt

labai jau išsilieti reikėjo
gero jums likusio savaitgalio. važiuoju sveikinti bendradarbės vestuvių proga ir turbūt šiaušim su vyru kur pasivaikščioti, juk tokia puiki saulė už lango ir širdyje