Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(Gytarė @ 2007 02 16, 20:56)

Tikėkimės, kad ši būsena tęsis dar ilgai. wub.gif  wub.gif

fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 16, 19:22)

O kas tau dabar nutiko,is kur toks isgastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 16, 20:44)
Sveikutes  bigsmile.gif  o as pagaliau sendien gavau taip lauktos knygos,ir taip rekomenduotos perskaityti  smile.gif

Kokia cia knyga?
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 16, 21:32)
O kas tau dabar nutiko,is kur toks isgastis  g.gif

nenoriu kad tas jausmas testusi ilgai blush2.gif jei negaliu jo tureti-jausmu nereik schmoll.gif
ka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 16, 20:21)
Kokia cia knyga?

"Ne taip jau jam ir patinki" Greg Behrendt ir Liz Tuccillo
Daug kas ja perskaite is temos Ilgesys merginu,beveik visos pajuto pagerejima bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, grizau tik dabar is darbo. Nuotaika prislegta, tai gal eisiu kur nors prasiblaskyt. Labanakt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms!
Sėkmingos dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 02 17, 01:37)
Sveikos, grizau tik dabar is darbo. Nuotaika prislegta, tai gal eisiu kur nors prasiblaskyt. Labanakt  smile.gif

Ei, kas cia per nuotaikele?Kas nutiko? verysad.gif Prasiblaskymas labai labai gerai bigsmile.gif Tik aisku ne per daug - nes as blaskausi nuo Valentino dienos ir man jau nusibodo blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 17, 09:52)
Labas rytas visoms!
Sėkmingos dienos. 4u.gif

Laba rytely 4u.gif O tau grazios dieneles, kad saule sviestu ne tik uz lango, bet ir tavo sirdeleje, ir ja sildytu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, merginos 4u.gif
jaučiuosi truputį pasveikusi, nors paskutines dvi dienas tik ir tegirdėjau jo vardą. jis padarė tą, jis yra ten, jis pasakė tą ir aną doh.gif na, kompanija tokia buvo, nieko čia nepadarysi.
bet vakar tai buvau dar sykį galbūt netgi maloniai priblokšta. vežu aš savo "gerbėjo" draugelį, su kuriuo prisidirbom kažkada blush2.gif , namo (kadangi nevartojau alkoholio, darbavausi taksiste biggrin.gif ), klausiu, kaip į jo kiemą įvažiuoti, o jis man sako, kad jau turėčiau žinoti, juk ne kartą esu buvusi blink.gif net žagtelėjau...tai kad sakau vieną kartą buvau ir tai su taxi važiavom, o jis man į tai "labai abejoju..." vat man ir klausimas iškilo, kokios kažin tarp jų ten kalbos sklando (primenu, kad tas draugelis su mano gerbėju kartu butą nuomojasi)...bet čia dar ne viskas...nuvežu aš jį, išleidžiu, grįžtu atgal, ateina sms....nuo jo (draugelio ta prasme) "kai labai neturėsi ką veikti, gali užsukti pas mane" blink.gif žinokit, visokių minčių turėjau: ir kad numerius supainiojo, ir kad kažką kitaip norėjo parašyti. žodžiu, sėdėjau keletą minučių bukai į ekraną žiūrėdama ir niekaip negalėjau suprasti, ar jis čia rimtai...ir kodėl...atrodo, buvau teisi, kad tarp "gerbėjo" ir jo draugo verda arši konkurencinė kova, o jie pasitelkia visas priemones, kad ją laimėtų. vienas meluoja, kad kažin ką su manim darė, kitas meluoja, kad aš dažnai pas juos namuose būdavau irgi neaišku, ką veikiau unsure.gif . o aš kaip koks kozeris sėdžiu ir laukiu nugalėtojo blink.gif juokauju aišku biggrin.gif visai neblogai, kai tau rodo dėmesį, tik labai keista. ir kažkaip man atrodo, kad kažkas dar labai rimto įvyks ateity. neįsivaizduoju kas, bet kažkas dar bus...bo tas draugelis jau seniai turėjo pamiršti mane (juk su mano vyru kiekvieną savaitgalį susitinka, bendrauja), nebuvo jokių slaptų susitikimų, skambučių, sms ar dar kokio velnio, iš ko galima būtų spręsti, kad jis neabejingas, o čia štai bac doh.gif
ačiū, kad perskaitėt 4u.gif labai jau išsilieti reikėjo ax.gif
gero jums likusio savaitgalio. važiuoju sveikinti bendradarbės vestuvių proga ir turbūt šiaušim su vyru kur pasivaikščioti, juk tokia puiki saulė už lango ir širdyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 17, 12:15)
labas rytas, merginos  4u.gif
jaučiuosi truputį pasveikusi, nors paskutines dvi dienas tik ir tegirdėjau jo vardą. jis padarė tą, jis yra ten, jis pasakė tą ir aną  doh.gif na, kompanija tokia buvo, nieko čia nepadarysi.
bet vakar tai buvau dar sykį galbūt netgi maloniai priblokšta. vežu aš savo "gerbėjo" draugelį, su kuriuo prisidirbom kažkada  blush2.gif , namo (kadangi nevartojau alkoholio, darbavausi taksiste  biggrin.gif ), klausiu, kaip į jo kiemą įvažiuoti, o jis man sako, kad jau turėčiau žinoti, juk ne kartą esu buvusi  blink.gif net žagtelėjau...tai kad sakau vieną kartą buvau ir tai su taxi važiavom, o jis man į tai "labai abejoju..." vat man ir klausimas iškilo, kokios kažin tarp jų ten kalbos sklando (primenu, kad tas draugelis su mano gerbėju kartu butą nuomojasi)...bet čia dar ne viskas...nuvežu aš jį, išleidžiu, grįžtu atgal, ateina sms....nuo jo (draugelio ta prasme) "kai labai neturėsi ką veikti, gali užsukti pas mane"  blink.gif žinokit, visokių minčių turėjau: ir kad numerius supainiojo, ir kad kažką kitaip norėjo parašyti. žodžiu, sėdėjau keletą minučių bukai į ekraną žiūrėdama ir niekaip negalėjau suprasti, ar jis čia rimtai...ir kodėl...atrodo, buvau teisi, kad tarp
ačiū, kad perskaitėt  4u.gif labai jau išsilieti reikėjo  ax.gif
gero jums likusio savaitgalio. važiuoju sveikinti bendradarbės vestuvių proga ir turbūt šiaušim su vyru kur pasivaikščioti, juk tokia puiki saulė už lango ir širdyje  wub.gif

Nemaloni istorija, bet tokie jau tie vyrai.. doh.gif Man dabar panasiai buvo, suzinojau, kad vienas mano ex pazystamas norejo kviesti mane susitikti, o numerio paprase kaip tik to ex, tai kazka kai pasake nebereikejo nei pasimatymu, nei mano nr blink.gif lotuliukas.gif Jie visada tokie, laiko motery uz nuosavybe ir kai urviniai tokiais primityviais budais varzosi, nekreipk demesio ir tiek schmoll.gif O jei dar pasiulys, sakyk gerai su vyru kada uzvaziuosim kai nebus ka veikt, bet labai abejoju ir bus ramu lotuliukas.gif
O kad sveiksti labai dziaugiuosi, geras jausmas drinks_cheers.gif thumbup.gif Linkiu gero ir meilaus savaitgalio su vyru 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 17, 12:44)
Nemaloni istorija, bet tokie jau tie vyrai.. doh.gif  Man dabar panasiai buvo, suzinojau, kad vienas mano ex pazystamas norejo kviesti mane susitikti, o numerio paprase kaip tik to ex, tai kazka kai pasake nebereikejo nei pasimatymu, nei mano nr blink.gif  lotuliukas.gif  Jie visada tokie, laiko motery uz nuosavybe ir kai urviniai tokiais primityviais budais varzosi, nekreipk demesio ir tiek schmoll.gif  O jei dar pasiulys, sakyk gerai su vyru kada uzvaziuosim kai nebus ka veikt, bet labai abejoju ir bus ramu lotuliukas.gif
O kad sveiksti labai dziaugiuosi, geras jausmas drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Linkiu gero ir meilaus savaitgalio su vyru 4u.gif  wub.gif

o man kažkodėl visai linksma nuo jų tokio varžymosi biggrin.gif
įdomu kuo visa tai pasibaigs g.gif
o anas draugelis tai mano vyro bijo...už tai jam prie akių labai geras, o va kai vyras dingsta iš akiračio, tai ir prasideda doh.gif gal tiesą sako, kad jauniems vaikinams patinka vyresnės g.gif gal jis įsivaizduoja ką nors stebuklingo manyje biggrin.gif žodžiu, linksmina mane ir tiek. nemalonu tik viena, kad šneka bile ką. to jau galėtų ir nebūti. nors per savo trumpą gyvenimėlį jau pripratau nuolat girdėti kokias nors "įdomias" šnekas apie save, taip kad nebesistebiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 17, 13:02)
Ei, kas cia per nuotaikele?Kas nutiko? verysad.gif  Prasiblaskymas labai labai gerai bigsmile.gif  Tik aisku ne per daug - nes as blaskausi nuo Valentino dienos ir man jau nusibodo blink.gif  lotuliukas.gif

Sveikos visos! Pas mus irgi grazus oras, jau trecia diena, mano nuotaika irgi gera, nesvarbu, kad laiskas issiustas ir padejau taska. Susitvarkysiu su viskuo smile.gif Vakar buvau tik trumpam isejus, neislaikiau ten ilgiau uzsibuti, nes nuotaika vis tik netiko, palauksiu, kai bus geresne.Vis kartoju sau, kai jauciuosi prislegta, kad viskas bus gerai ir aprimstu kuriam laikui, juk nieko blogo nesu padarius, norejau tik aiskuma tarp musu nustatyti, o ne tampytis visa gyvenima.
Nieko, merginos, viskas bus tikrai gerai, nuo siol man tik seksis visur biggrin.gif . Jei jis nores, sugris visam laikui ir man nereikes ne pirsto judint, jei ne, tai ne smile.gif Bet neverta del to labai sielotis.
Tuoj vel bus pirmadienis, pasidarysiu grozio diena (sikart kosmetologiniame, o paskui eisiu i karnavala, cia bus "Roziu pirmadienis", panasiai, kaip uzgavenes, tik siek tiek kitaip).Jei nori kas placiau apie "Roziu pirmadieni" paskaityt, rasit cia http://ru.wikipedia.... su paveiksliukais ir istorija yra ir kitokiom kalbom, bet idejau jums rusu kalboj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 17 vasario 2007 - 13:04