Pasiskaiciusi paskutini posta, tai issigandau. siaubas ,ka tokiam kleckui reikejo iskenteti, nors zinau, kad tevams tada dar baisiau buna, atrodo, pats persiplestum...Imeskit man i az kas nors to Bagdzeviciaus koordinates, kur jo ieskot? aciukas.
Paskaiciau kelis postus ir galiu parasyt savo patirti. Mamytems, kuriu maziuku viduriukai kieti ir jus maitinat pieno misinuku, tai pabandykit pakeist ji kitu. Mano dukrytei kietejo viduriukai nuo NAN, tai keiciau HIPP, po to -Aptamil. kai pakeiciau misini, viskas susitvarke. Manau tai pirmiausiai reiktu padaryt, o tik po to pulti ieskot visokiu vaistuku.
Mazylei visada viskas normaliai buvo su tustinimusi, o dabar jau nebe.Niekas nepramusa - nei slyvos, nei morku sultys, nei vynuoges...Duodu Forlax, staciau cia kada net klizmute...Siaubas, kiek asaru buvo, verkem su vyru kartu. O gastrologu poziuris - maistas kaltas.Kaip tai kaltas?juk valgo viska, ka ir mes, bet mum normaliai, o jai - ne. O del dufalaco...Patys daktarai juokiasi is jo ir liepia duoti dideles dozes, tai kam tada tas dozatorius? Niu man tikrai baisu duoti vakui kokius 15 ml, kai pgl amziu jam nurodyta tik 2,5 ml....
Stiprybes visoms. Einu razinu mazylei ieskot, gal pades....
Papildyta:
I rdar, del skysciu....Specialiai pasiziurejua, kiek isgeria vandens, tai viena diena isgere beveik 1,5 l vandens (vanduo pagrindinis gerimas pas mus), pieno gal kokius 200ml, smilgeles truputi, actimelio buteliuka - ir nieko