Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(suntea @ 2007 03 13, 18:20)
Šaltute, kaip, tai yra į kurią pusę jis tave už tos nosies veda? Ar girdėjai jo pažadą: baigsis žiema, ateis pavasaris, tada mes būsim kartu amžinai? Ar jis kada nors yra pasakęs, kad viskas, pareiškimai skyryboms nunešti, aš būsiu laisvas ir nepriklausomas kanalas? Nugi ne, viskas, ką jis yra padaręs, tai tik kad nesislepia per labiausiai nuo savo draugų. Bet tau niekada nemelavo, kad turi šeimą ir vaikiuką.

Santea tavo komentarai kaip visada thumbup.gif nu čia tai gryna tiesa . Jis man nieko nežadėjo . Jis tiesiai šviesiai pasakė , kad bent jau dabar skirtis tikrai nesiruošia . Kad aš jam reikalinga . Iš tiesų tai tik man spręst būt su juo ar nebūt . Nemelavo ir dėl žmonos bei vaiko .
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 13, 18:27)
Santea tavo komentarai kaip visada thumbup.gif nu čia tai gryna tiesa . Jis man nieko nežadėjo . Jis tiesiai šviesiai pasakė , kad bent jau dabar skirtis tikrai nesiruošia . Kad aš jam reikalinga . Iš tiesų tai tik man spręst būt su juo ar nebūt . Nemelavo ir dėl žmonos bei vaiko .
  unsure.gif

Esminis klausimas: ar tau gera būti jam reikalinga?
Atsakyti
Nu ir dialogas wub.gif

Aha, is tiesu tai tik tau spresti, tiesiog padeties karaliene, nuspresi buti ir toliau busi viso labo meiluze, nuspresi nebuti, susiras kita meiluze, tiek ir buvai jam reikalinga. Spresk nesprendusi, bet jis jau nusprende su tavim nebuti, nebent tu nori tenkintis tuo ka tau siulo.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 03 13, 19:42)
Nu ir dialogas  wub.gif

Aha, is tiesu tai tik tau spresti, tiesiog padeties karaliene, nuspresi buti ir toliau busi viso labo meiluze, nuspresi nebuti, susiras kita meiluze, tiek ir buvai jam reikalinga. Spresk nesprendusi, bet jis jau nusprende su tavim nebuti, nebent tu nori tenkintis tuo ka tau siulo.

Tai gal ir jis nebus jai ilgai reikalingas.Nores susiras kita drauga.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 13, 20:27)
Tai gal ir jis nebus jai ilgai reikalingas.Nores susiras kita drauga.

Tai gal ir jis nebus reikalingas, tai gal ir ji nebus reikalinga, tai gal ir zmonai nebus jis reikalingas. Tai gal.
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 11:49)
Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras, koks puikus jis tėvas, o svarbiausia - ištikimas vyras...  g.gif Ji nuoširdžiai tuo įsitikinusi, rodo šeimos nuotraukas ir sako "neįsivaizduoju, kas būtų, jei sužinočiau, kad mano vyras neištikimas". Ji tikisi, kad tai dar neįvyko ir neįvyks! Taip norisi ją papurtyt ir pasakyt: "Višta tu, jis tau seniai neištikimas nei kūnu, nei mintimis!"
Kartais tokių moterų gaila, kartais norisi pasakyt "taip jai ir reikia", o šį kartą - siaubingai pikta!!! Pykstu ant jos, tik nesuprantu, kodėl - dėl jos aklumo, naivumo, gyvenimiško nepatyrimo ar dar ko nors...  g.gif Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif

Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis?  ax.gif

blink.gif blink.gif Ir kaip ji drįsta ??? Kaip drįsta džiaugtis SAVO gyvenimu ir SAVO vyru ??? Kai tuo tarpu autorei taip pikta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 22:05)
aš turbūt dar nieko gyvenime nesuprantu  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi vyrų skaudinamos ir žeminamos . žino , kad jas vyrai vedžioja už nosies , yra neištikimi , bet vistiek nesiskiria  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi jų skaudinamos .. to aš turbūt nesuprasiu , kol pati nepatirsiu . nors labai tikiuos , kad to iškęst man niekada neprireiks  verysad.gif

Šaltute, akivaizdu, kad tikrai mažai suprantate. Skaičiau jūsų temą. Va ir kilo man klausimas - kodėl jūs, žinodama, kad jūsų "draugas" turi šeimą, taip žeminatės ir susitikinėjate su juo. Negi nesuprantate, kad jūs pati esate vedžiojama už nosies. Lazda turi 2 galus. Taip, kad analizę reikia pradėti nuo savęs pačios. Jis juk galima sakyti neištikimas jums su savo žmona. Ką, norite pasakyti, kad meilužėms mažiau skauda, jei jų meilės objektai mylisa su savo žmonomis g.gif Abėjočiau. Sakote, kad pati to nepatiriate - kurgi ne.

Papildyta:
QUOTE(šaltute @ 2007 03 13, 18:02)
manęs niekas už nosies nevedžioja  ax.gif aš juk ne jo žmona esu, tai žmonai jis neištikimas ir ją už nosies vedžioja . aš juk puikiai suvokia situaciją ir žinau kaip kas  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Va čia tai tupumo viršūnė. Daugiau neturiu ką pridurti.

P.S. O kitose temose svarstoma, koks tas jaunos sugulovės/meilužės portretas. Va jums ir portretas. Ne konkurentės tokios mums. Sorry, nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog spontaniškai rašau ką galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 10:49)
Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras, koks puikus jis tėvas, o svarbiausia - ištikimas vyras...  g.gif Ji nuoširdžiai tuo įsitikinusi, rodo šeimos nuotraukas ir sako "neįsivaizduoju, kas būtų, jei sužinočiau, kad mano vyras neištikimas". Ji tikisi, kad tai dar neįvyko ir neįvyks! Taip norisi ją papurtyt ir pasakyt: "Višta tu, jis tau seniai neištikimas nei kūnu, nei mintimis!"
Kartais tokių moterų gaila, kartais norisi pasakyt "taip jai ir reikia", o šį kartą - siaubingai pikta!!! Pykstu ant jos, tik nesuprantu, kodėl - dėl jos aklumo, naivumo, gyvenimiško nepatyrimo ar dar ko nors...  g.gif Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif

Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis?  ax.gif

lotuliukas.gif Labai nuoširdžiai linkiu, kad tavo žodžiai atsisuktu prieš tave pačią ir atsidurtum tos ''vištelės'' vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 15, 14:31)
Ne konkurentės tokios mums.

sakai ne konkurentės mirksiukas.gif o tai ko tada po to pačios verkšlenat kad jūsų vyrai į kitas dairos , kad kad į " kairę " eina . Patikėk kad jie tai daro su mumis ( nors mes tokios prastos tavo akimis lotuliukas.gif ) , kad tai tokios kaip mes puikiai mokam apsukti jūsų vyrus aplink pirštą . Tai dėl mūsų jie eina iš proto , o jus palieka skalbti kojinių . Na štai tau ir ne konkurentės .

Tikrai nesupykit ne visoms tai taikoma . Tačiau šis komenataras mane labai supykdė bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 15, 14:31)
Šaltute, akivaizdu, kad tikrai mažai suprantate. Skaičiau jūsų temą. Va ir kilo man klausimas - kodėl jūs, žinodama, kad jūsų "draugas" turi šeimą, taip žeminatės ir susitikinėjate su juo. Negi nesuprantate, kad jūs pati esate vedžiojama už nosies. Lazda turi 2 galus. Taip, kad analizę reikia pradėti nuo savęs pačios. Jis juk galima sakyti neištikimas jums su savo žmona. Ką, norite pasakyti, kad meilužėms mažiau skauda, jei jų meilės objektai mylisa su savo žmonomis  g.gif  Abėjočiau. Sakote, kad pati to nepatiriate - kurgi ne.

Papildyta:
doh.gif  doh.gif    doh.gif  doh.gif  Va čia tai tupumo viršūnė.  Daugiau neturiu ką pridurti.

P.S. O kitose temose svarstoma, koks tas jaunos sugulovės/meilužės portretas. Va jums ir portretas. Ne konkurentės tokios mums. Sorry, nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog spontaniškai rašau ką galvoju.

Tai gal nupieškite konkurentės portretą, mes pasistengsim pritempt save iki pageidaujamo rezultato.
Atsakyti
Na, pieshk nepieshus, rezultatas bus tas pats smile.gif tiesiog yra moterys/merginos,megstanchios tureti kazhka savo,o yra megstanchios pasiskolinti ar pasivogti. Paprasta kaip du kart du. Chia panashiai kaip studentu bendrabuchiuose - visada buvo paneliu, kurios eidavo per kambarius rubu skolintis. Fu.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 15 kovo 2007 - 20:23
QUOTE(Endendu @ 2007 03 15, 21:22)
Na, pieshk nepieshus, rezultatas bus tas pats smile.gif tiesiog yra moterys/merginos,megstanchios tureti kazhka savo,o yra megstanchios pasiskolinti ar pasivogti. Paprasta kaip du kart du. Chia panashiai kaip studentu bendrabuchiuose - visada buvo paneliu, kurios eidavo per kambarius rubu skolintis. Fu.... schmoll.gif

Nu ir rašyba. Fu...
Atsakyti