QUOTE(Deganti @ 2007 03 20, 09:07)

viskas Ok, o ka tadu mislint apie meiluzes, kurios ir yra santuokoje, arba gyvena su vyru ir ne metus, ir ne du? Kai jos puikiai pazysta to vedusio vyro zmona ir net su ja bendrauja, susitinka, mato. Kai tau tiesiai svieciai pasako, as to norejau, as zinojau ka darau, tai buvo samoningas zingsnis. Nezinau ka Jus asmeniskai mastot, bet budama bicki cinike, as net suabejociau ar diedas proto turi, jei jam duoda, o jis matai labai isdidus ir nepaims

Cia jau is pasaku pasaulio, nes ir man paciai butu kazkaip nekaip, jei as vyra gundyciau, o jis man atsakytu, tokio da nesutikau
Deganti pavojinga išleisti vyrą linksmintis ten, kur bus moterų..todėl geriau laisvalaikį leist kartu.
Apie meilužes bendraujančias su meilužio žmona galvoju blogai.
Chamkos naglos ir tiek, jei gali žmonai taip į akis pasakyti, tokiai galima ir antausio nepagailėt. Ačiū Dievui man neteko pačiai su tuo susidurt.Bet netikiu, kad tokie ryšiai gali būti ilgalaikiai.
Bet dar moterys pripažinkite, ne kiekviena koketuojanti turi tikslą vyrą į lovą nusitempt.
Šaltutes atvejis ne tas buvo..vedęs vyras daugiau iniciatyvos rodė...ir aš gyvenime dažniau būtent su tokiais atvejais susidurusi esu, o va, kad moteris draugės vyrą vyliotų..taip atvirai naglai - kažkaip neteko matyt. Flirto nepriskiriu nuodėmei, nes aš ir pati paflirtuoju ir nieko tame pavojingo blogo nematau
Papildyta:
QUOTE(com @ 2007 03 20, 09:22)
Niekas cia ir nepyksta, o butent ir sakoma, kad nusispjaut ant taves kaip zmonos, nes rupi tik tavo vyras, o ne tu. Va kaip graziai abi puses viena kita supranta ir palaiko
na gal nenusispjaut, bet , kad labai rūpi, kaip jų ten gyvenimas susiklostys tai tikrai nesuka galvos.
Jei būtų visai nusispjaut, tai nebūtų ir tokių temų....
kad būčiau teisingai suprasta - dar kartą rašau specialiai nekabinčiau niekada vedusio, o ypač draugės vyro, bet jei vyras kadrina - nesidomiu jo ryšiais - kadrina, reiškiais laisvas...bent jau dūšioj
Visa, kas įvyksta vaikystėje, paauglystėje ir pražydusioje jaunystėje, mes visą gyvenimą mažais arbatiniais šaukšteliais skanaujame ir deriname kaip gyvybės eleksyrą. Ema Ashley