Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(MiJo @ 2007 03 20, 17:20)
Tai ir norėjau išsakyti  drinks_cheers.gif  Tai, kad suntea kaip užsispyręs mažas vaikas tvirtina priešingai - rodo, kad esti labai jauna. Šį kart, kad naivi nerašysiu - ji prastai išauklėta, vulgari, neturinti moralinių vertybių paklodė. Labai norėčiau pamatyti tos mergaitės mamą. Kaži ar didžiuojasi ji savo atžala  g.gif 

Aidar, būk gera, užsičiaupk, nes jau vemti verčia nuo tavo "vidurio pozicijos"

Jei galvojat, kad mane įžeidinėjate, klystat, aš linksminuosi skaitydama jūsų komentarus.

Ar galiu, jei leisite, paryškintą raudonąją eilutę įsimest į savo parašą? Ar nesiskūsite moderatoriams, ar Lietuvos autorių teisių gynimo tarnybai dėl autorystės pasisavinimo? Pasižadu gale parašo paminėti Jus, kaip minčių autorę.Ar gerai, MiJo?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 20, 17:20)
Ar interesų derinimas, tai prisitaikymas prie kito poreikių? Jeigu taip, tada reiktų derintis ir prie sutuoktinio norų. Tai jeigu jūs sutinkat tai ar nereikia derintis prie  vyro noro būt laimingu? Šiaip įsiskaitykit paryškintą eilutę, daug kartų, rytoj irgi galit pasiskaityt. Pirmoji sakinio dalis nelogiška, nes ir po santuokos irgi tenka rūpintis savimi, antroji dalis- tai, ką antra savaitė baladoju klaviatūroj, o jūs net diskutuot nelinkusios.

Suntea, vaikeli, tu kalbi apie užgaidas, o ne apie norus. Bet nieko tokio, gal dar išmoksi atskirti grūdus nuo pelų. Paauglystėje viskas atrodo arba juoda arba balta. Norus, suntea, pagrįsti reikia. Taip visi suaugę ir žmonės daro, o ne diktuoja salygas kaip paaugliai.
Tiek vyrams tiek moterims apsispręsti, kas jiems teikia laimę dar prieš santuoką reikia.Apsisprendei - tai ir daryk viską, kad laimė neišblėstų, o ne burkis ramune "laimingas - nelaimingas".

Atsakyti
MiJo sutik, lai prisikabina, man cia kazkuo primine laikus kai tokiom mergelem zymes isdegindavo, kad visi matytu, o daba pati savo noru kabinasi, nu tiesiog slov niet, kaip rusai sako
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 19, 20:57)
Ta pozicija ir yra tokia - neutrali, nes nei smerkiu, nei teisinu. Beje, nei vienos puses. Tik noriu pasakyti, kad nei vienos is ju nera geresnes. Nes ir vienas ir kitas poelgis turi kazkokias priezastis. O priezastis gali issiaiskinti tik du zmones. Tai as ir vis bandau pasakyti, kad apsidairykim aplink save pirmiausia, pries dairantis i sonus. Dabar turetu buti pozicija visiskai aiski.
Papildyta:
Neisvartykit mano minciu neigiama ar kitokia linkme, nes kada ir kam tas galas atsisuko ar atsisuks nei jus nei as, nei nieks pasakyti negali.
Gal ir as kada nors kazka iskresiu tokio, kad tas lazdos galas atsisuks meiluzes pavidalu, tai kas delto kaltas? Meiluze?

O už ką būtų galima smerkti žmoną? Už tai, kad nenori savo noru pasitrakti ir perleisti savo vyro? lotuliukas.gif
Pabandyk pabūti meiluže, tada ir pajausi kaip smarkiai kerta tas antras galas:viena leisi savaitgalius ir švesi šventes[ta prasme, be mylimo žmogaus], neduok die, pastosi - būsi iškoliota ir atstumta bei pasiusta į artimiausią ligoninę išvalymui... bigsmile.gif Nelinkėčiau to patirti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 20 kovo 2007 - 16:35
QUOTE(sermuksnele @ 2007 03 20, 16:38)
Hmm...bet juk abu turi jausmus, tik pvz koks vedęs apsukruolis, sugebės taip suktis, kad žmona net neįtars, nieko nežadės ir reikiamu momentu lengvai nutrauks ryšius, o va ant apsukrios meilužės kabliuko dažniausiai užkimba padorūs, sąžiningi vyrai, kurie neįvertina savo jėgų,įsimyli.Tuomet nesugeba nutraukt nei nesantuokinio ryšio nei iš namų išeit . Taip ir blaškos kamuojamas ir sąžinės ir geismo graužaties. Juk ant kortos padeda viską :ir vaikus, ir namus ir t.t
Tad tiek moteris, tiek vyras tam tikra prasme vienodi, tik vieni(tiek vyrai, tiek moterys) sugeba malonumo nemaišyt su jausmais.
Ai dar vienas skirtumas, besiskirianti moteris visada žino, kad vaikai liks jai.
Neištikimaujantis aišku savo poelgio stengsis nesureikšminti neskiriant lyties. Skaudžiau būna  išduotiems, ir nesvarbu ar tai vyras , ar tai moteris.

Perskaičiau.

Žinot, po tokių minčių nebeturiu ką atsakyt, nes tolimesnis mūsų diskutavimas pavirstų: visi vyrai kiaulės, o tie neištikimi dar kamauojami ko ten tokio? ai, geismo ir sąžinės graužaties, surūdiję tie vyrai, ne kitaip.

Aš iki nukritimo galiu ginčytis, kad tėvas irgi turi teisę po skyrybų pasilikt vaikus, bet jūs diskutuot nemokat, nes galiausiai vistiek išvadinsit mane paklode.
Papildyta:
QUOTE(MiJo @ 2007 03 20, 17:31)
Suntea, vaikeli, tu kalbi apie užgaidas, o ne apie norus. Bet nieko tokio, gal dar išmoksi atskirti grūdus nuo pelų. Paauglystėje viskas atrodo arba juoda arba balta. Norus, suntea, pagrįsti reikia. Taip visi suaugę ir žmonės daro, o ne diktuoja salygas kaip paaugliai.

Močiut, kiek jums metų?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 20, 16:34)
Perskaičiau.

Žinot, po tokių minčių nebeturiu ką atsakyt, nes tolimesnis mūsų diskutavimas pavirstų: visi vyrai kiaulės, o tie neištikimi dar kamauojami ko ten tokio? ai, geismo ir sąžinės graužaties, surūdiję tie vyrai, ne kitaip.

Aš iki nukritimo galiu ginčytis, kad tėvas irgi turi teisę po skyrybų pasilikt vaikus, bet jūs diskutuot nemokat, nes galiausiai vistiek išvadinsit mane paklode.

Brangioji pasiskaityk seimos kodeksa, jei zmona irodys vyro neistikimybe, tai ojoj apie vaikus savo jis gales tik pasvajot, o be to dar imanoma prisiteisti ne tik turto dali, esam siam faktui, bet ir reikalauti moralines kompensacijos, jei dar zmona ar vaikai turi sveikatos problemu tai ta kompensacija gali isaugti tiek, kad teks susirinkti vyreli tik su jo triusikais ir kakalaraisciai, ir pradesit viska nuo pradziu kaip ir tos zmonos pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 03 20, 17:31)
MiJo sutik, lai prisikabina, man cia kazkuo primine laikus kai tokiom mergelem zymes isdegindavo, kad visi matytu, o daba pati savo noru kabinasi, nu tiesiog slov niet, kaip rusai sako

Tegul kabinasi fool.gif
Žinai, prostitutės vertos didesnės pagarbos nei tokios, kaip suntea. Anos dirba savo darbą ir tiek, nerėkia visa gerkle, kad esti Mesijai, atėję į žemę vyrų sielų gelbėti ar padaryti juos laimingais. Čia kažkokia anomalija. Man įdomu, kokioje šeimoje ji užaugo. Gal ji kentėjo labai g.gif Ji tiesiog žaibuoja neapykanta ir visai nesirūpina savo reputacija. Juk gal ateityje norės vaikų turėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiJo: 20 kovo 2007 - 16:48
QUOTE(suntea @ 2007 03 20, 16:36)
Perskaičiau.

Papildyta:
Močiut, kiek jums metų?

Vyrai - ne kiaulės, o patinai. ax.gif
O tu pati ar turi vaikų, jei taip protauji? Na bent iš manęs mano vaikus tai tik per mano lavoną atimtų, koks geras tėvas bebūtų. Kol esu gyva, jokiai pamotei neatiduočiau savo vaikų - tikrai ne tam juos gimdžiau ir auginau! gun_bandana.gif Be to, jie ir patys neitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 03 20, 16:29)
Atsiprašau, bet dar įkišiu į šią temą savo trigrąšį. Kaip suprasti pasakymą, kad žmogus, turėdamas savo šeimą, turi rūpintis savo interesais, bet ne šeimos?

Įsikišai. kalbėkimės, jei sugebi.

Kas taip sakė, gal gali ištraukt mano pasakymą, būtent tokį, iš konteksto? Kur radot parašyta, kad žmogus, rūpindamasis savo poreikiais ir interesais, nustoja rūpintis šeimos gerove.

Ir gal galėtumėte konkrečiai atsakyti, be keiksmažodžių, kad atsiradus pareigoms šeimoje, žmogus(tiek vyras, tiek žmona) turi pamiršti savo interesus? Manau šeimoje svarbu abiems jaustis laimingais, ir šeima nuo to nenukentės, jeig pėdsakus gerai paslėpsi
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 20, 17:01)
Įsikišai. kalbėkimės, jei sugebi.

Kas taip sakė, gal gali ištraukt mano pasakymą, būtent tokį, iš konteksto? Kur radot parašyta, kad žmogus, rūpindamasis savo poreikiais ir interesais, nustoja rūpintis šeimos gerove.

Ir gal galėtumėte konkrečiai atsakyti, be keiksmažodžių, kad atsiradus pareigoms šeimoje, žmogus(tiek vyras, tiek žmona) turi pamiršti savo interesus? Manau šeimoje svarbu abiems jaustis laimingais, ir šeima nuo to nenukentės, jeig pėdsakus gerai paslėpsi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 20, 17:46)
Vyrai - ne kiaulės, o patinai. ax.gif
O tu pati ar turi vaikų, jei taip protauji? Na bent iš manęs mano vaikus tai tik per mano lavoną atimtų, koks geras tėvas bebūtų. Kol esu gyva, jokiai pamotei neatiduočiau savo vaikų - tikrai ne tam juos gimdžiau ir auginau!  gun_bandana.gif Be to, jie ir patys neitų biggrin.gif

Jei vyrai patinai, tai moterys patelės? Jums smagu gyvent su patinu?

Aš bandau ginti vyro, kaip tėvo poziciją. Galim pašnekėt, nu o kas verčia pamotei vaikus atiduot? Tėvas, tėvas juos augintų, ką dar pasakysit kad neturi teisių? Nors ne, jūs teisi, vyras turi pasirinkti tarp mylimo žmogaus ir vaikų. Moteris turi išeičių daugiau, pasilieka vaikus, paskum gali susirasti mylimą žmogų.

Klausimas: ar būtų sudaryta galimybė jiems apsispręst, eitų ar neitų?
Papildyta:
QUOTE(MiJo @ 2007 03 20, 17:39)
Tegul kabinasi  fool.gif
Žinai, prostitutės vertos didesnės pagarbos nei tokios, kaip suntea. Anos dirba savo darbą ir tiek, nerėkia visa gerkle, kad esti Mesijai, atėję į žemę vyrų sielų gelbėti ar padaryti juos laimingais. Čia kažkokia anomalija. Man įdomu, kokioje šeimoje ji užaugo. Gal ji kentėjo labai  g.gif  Ji tiesiog žaibuoja neapykanta ir visai nesirūpina savo reputacija. Juk gal ateityje norės vaikų turėti...

Garbė prostitutėms, gal žinot kada ją legalizuos Lietuvoje? Šeimų mažiau būtų išsiskyrusių. Dabar, jei vyrui norisi sekso, jis nori, nenori turi ieškotis mergos, megzti ilgalaikius santykius, prisirišti, tada ir atsiranda tokios temos
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 20, 17:36)
Perskaičiau.

Papildyta:
Močiut, kiek jums metų?

Tokia protinga ir įžvalgi, o nesupratai, kad tai taikiau ir vyrams ir moterims, tik vieni iš nepatirties paslysta, o kiti taip paįvairina ar dar kokius tai kompleksus kompensuoja, vaikščiodami į kairę. Ir neteikiu, kad visi vyrai kiaulės, tik vieni labiau subrendę, o kiti vis dar kažko ieškantys.Kaip ir moterys.
O dėl vaikų, pripažink, kad ir kokia būtų neteisybę, vistiek dažniausiai lieka su motinomis.
Vartai kaip tau labiau patinka, tad sėkmės smile.gif

Atsakyti