Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

Cia jau tikrai, jei visa laika itarinet, tai su protu atsisveikint galima. O as tikiu zmonemis, zinoma proto ribose, kol nepridaro ko nors man, pas mane isankstinis nusiteikimas, kad zmogus yra geras, gal naivu, bet man taip patinka gyvent!!!
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 17, 22:11)
jei nori šeimos, išteki, bet normalios šeimos nesigavo manau pavydėt natūralu.

Yra moterų, kurios skiriasi ar neteka (nors yra vaikas) savo noru, nes turi savų priežasčių. Jei kažkam labai pavydi šeimos, tada, aišku, gali tekėti už bet ko.

QUOTE(Azalija @ 2007 02 17, 23:08)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif o kas dar tau kelia pyktį? mamos, ieškančios alimentų savo vaikams, jau žinome, piktina. nail.gif moterys, neįtarinėjančios vyrų neištikimybe, irgi mastau.gif kas dar?

Ar Supersenbuvio statusas suteikia privilegiją šaipytis? Jei nesupratote šios temos ir neturite ką pasakyti, galėjote sėkmingai patylėti. Jei nesupratote mano pasisakymų kitose temose, galėjote ten ir pareikšti savo kandžią nuomonę. O gal čia toks įprotis kaupti dosjė apie kitus (kaip bobutės sėdi prie laiptinės ir stebi, kas įeina, kas išeina) ir žaisti sugedusį telefoną?

Dėl manęs ši tema gali būti uždaryta. Gailiuosi, kad pradėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerlina: 18 vasario 2007 - 10:50
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 17, 22:11)
Niu nežinau... tos kurios šeimos nenori- neišteka, taigi natūralu kad jei žmogus nekūria šeimos dėl nenoro jos turėt, tai ir nepavydi, bet jei nori šeimos, išteki, bet normalios šeimos nesigavo manau pavydėt natūralu.

QUOTE(Cerlina @ 2007 02 18, 11:49)
Yra moterų, kurios skiriasi ar neteka (nors yra vaikas) savo noru, nes turi savų priežasčių.

Skaityt moki?
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 17, 20:10)
Tas vyrukas mano suzadetinio brolis  cool.gif  labai jau jis atviras su manimi  4u.gif

Ar priėjai kokių nors išvadų?
Atsakyti
Ir nesuprantu kodėl niekas nepasako jo žmonai?? Pvz Jūs, Rubija? Negi norėtumėte atsidurti tokioje pačioje situacijoje, kai visi viską žino o tu durnės vietoje esi.. Siaubas..
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 18, 11:28)
Ar priėjai kokių nors išvadų?

Taip priejau,kartais kai broliai susitinka su savo draugais maniskis grysta ,sako jie pas mergas isvare cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2007 02 18, 16:58)
Ir nesuprantu kodėl niekas nepasako jo žmonai?? Pvz Jūs, Rubija? Negi norėtumėte atsidurti tokioje pačioje situacijoje, kai visi viską žino o tu durnės vietoje esi.. Siaubas..

Pirmiause šita moteris labai aukština savo vyra,tai jos reikalas mirksiukas.gif O mano reikalas nesikišti i ju šeima.....Juk dažniausei,vyras su žmona išsiaiškina susitaiko,o tu lieki pati blogiause..........
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 02 18, 19:58)

Žinai, aš kartą pasakiau unsure.gif geriau būčiau nesakius, durnės vietoj likau, mat kalta kad NETINKAMU LAIKU BUVAU NETINKAMOJ VIETOJ, o jis... na, makaronų prikabino ir tiek unsure.gif Šiaip aš netikiu kad žmona gali ilgą laiką nuoširdžiai nežinoti, manau viską puikiai žino, bet pasirinko likt su vyru, jei bandysi jai atmerkt akis tave tik išdurnins. doh.gif

P.S. dar NETINKAMAI pranešiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 18 vasario 2007 - 19:31
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 18, 20:29)
Žinai, aš kartą pasakiau  unsure.gif geriau būčiau nesakius, durnės vietoj likau, mat kalta kad NETINKAMU LAIKU BUVAU NETINKAMOJ VIETOJ, o jis... na, makaronų prikabino ir tiek unsure.gif Šiaip aš netikiu kad žmona gali ilgą laiką nuoširdžiai nežinoti, manau viską puikiai žino, bet pasirinko likt su vyru, jei bandysi jai atmerkt akis tave tik išdurnins.  doh.gif

Kai vyras maudo žmoną , ji nejausti negali . Manau , kad tai neįmanoma . Juk visi turim jausmus. Gali pameluoti žodžiai , bet jausmas - vistiek išduos. Taigi aišku , kad žinojo , tik bijo tiesos , bijo pati savęs. Kartais atrodo , kad užsidengi akis ir nieko nematai , tai ir kiti nemato.
Atsakyti
Rubija, o tau nėra nejauku, kad vyro šeimoj tokie dalykai toleruojami? Na, mano vyras irgi "kitoks, nei jo šeimą", bet kad jo šeimoje taip ramiai į ejimus į kairę žiūri man labai na... nejauku.
Papildyta:
QUOTE(lorkutė @ 2007 02 18, 20:33)
Kai vyras maudo žmoną , ji nejausti negali . Manau , kad tai neįmanoma . Juk visi turim jausmus. Gali pameluoti žodžiai , bet jausmas - vistiek išduos. Taigi aišku , kad žinojo , tik bijo tiesos , bijo pati savęs. Kartais atrodo , kad užsidengi akis  ir nieko nematai , tai ir kiti nemato.

Gal ne "žino", bet jau "nujaučia" tai tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 18, 11:49)

Visai įdomi tema. Sakyk, o ką pati darytum tos "vištelės" vietoje?
a) keltum scenas
cool.gif verktum visoms ant peties
c) užtaisytum audringas skyrybas
D) dar kažką žiauriai moteriško... g.gif
Kodėl ta moteris( net ir jei tokia tik teoriškai egzistuoja) negali tikėti ar bent kitiems apsimesti esanti laiminga. Dėl ko piktiniesi? Kad žmogus nesikankina? Net mirtinai sergantis ligonis savo egzistencijoje randa laimės akimirkų.
Atsakyti
Kada gyveni su žmogumi , pažysti jį , juk gali pasakyti kad kažkas netaip iš vieno žvilgsnio . Gal ne iš pirmos dienos , tačiau laikui begant visada viskas išaiškėja . Dažniausiiai vyrai patys pakiša sau kojas , nes jiems ...... atsibosta apsimetinėti. O tada moterims belieka apsispręsti , kas žinoma yra labai nelengva . Juk ant kortos stovi visas gyvenimas , ir dažniausiai ne vienos ... yra juk vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 18, 17:38)
Rubija, o tau nėra nejauku, kad vyro šeimoj tokie dalykai toleruojami? Na, mano vyras irgi "kitoks, nei jo šeimą", bet kad jo šeimoje taip ramiai į ejimus į kairę žiūri man labai na... nejauku.

Mano pacios suzadetinis kartais bando broli paprotinti,kad seima ziuretu unsure.gif Nelaiduoju uz saviski,kaip sakiau nezinosi kada i tavo kiema ateis sita svente.. g.gif Pakolkas itarimu nekilo smile.gif
Atsakyti