Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 11:49)
Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras,

O noretum, kad zmonele-vistele tau ant kaklo pultu guostis, verkti ir pasakotis. Tada viskas tvarkoj?
Tada zmona - nebe vistele?
Abi kartu vyrus pakeiktumet ir laime-ramybe apimtu jusu sielas....
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 19, 09:38)
O noretum, kad zmonele-vistele tau ant kaklo pultu guostis, verkti ir pasakotis. Tada viskas tvarkoj?
Tada zmona - nebe vistele?
Abi kartu vyrus pakeiktumet ir laime-ramybe apimtu jusu sielas....

Mislyju, kad toj "vištela" kažkurioj gyvenima srityj yr stipriai apnešusi arba kitap tariant, "perspjovusi", šios temas autorę. Tai anai tokis pavydas i sukila.

Daba laukia, kada "vištela" sužinos api dieda neištikimybį i pasijus nelaiminga. Tadu in autorės kiemų ateis šventė. Iš serijas "Kap gera, kai sosieda tvartas dega".
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 02 19, 13:15)
Mislyju, kad toj "vištela" kažkurioj gyvenima srityj yr stipriai apnešusi arba kitap tariant, "perspjovusi", šios temas autorę. Tai anai tokis pavydas i sukila.

Daba laukia, kada "vištela" sužinos api dieda neištikimybį i pasijus nelaiminga. Tadu in autorės kiemų ateis šventė. Iš serijas "Kap gera, kai sosieda tvartas dega".

Oi, božė, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žmogus čia pasidalino draugės išgyvenimais (apie kuriuos ta draugė nė nenutuokia, beje), o čia buvo šyyytaip apkaltinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 10:49)
.....
Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis?  ax.gif

man tai gaila pasidaro..gaila žmogaus kuris pats dar tyras, gali taip tikėti kitu žmogumi...
nors jei kaip rašote yra reguliarus izmenialinimas - tai čia jau gal ne naivumas, o savęs apgaudinėjimas..nes netikiu, kad galima nenujaust.
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 02 19, 15:38)
man tai gaila pasidaro..gaila žmogaus kuris pats dar tyras, gali taip tikėti kitu žmogumi...
..nes netikiu, kad galima nenujaust.

Galima nenujaust. Bet galima nujaust, bet nesidalint su niekuo sitom savo nuojautom. Tegu aplinkiniai galvoja tai, ka galvoja. O man neidomu - juk galimas toks variantas?
Atsakyti
Į temos klausimą atsakymas: "Nieko negalvoju."

O šiaip santykiai be pasitikėjimo - tiesus kelias į pražūtį mirksiukas.gif

Ir dar ... Labai "gražu", kai brandžios išsilavinusios moterys viena kitą "vištelėmis" apvadina doh.gif Pasijaučiau kaip turguje šioje temoje blush2.gif

Atsakyti
Na, būkim pažįstamos - aš esu žmona, kurią apgavo vyras ir ne kartą - fiziškai ir nefiziškai.
Višta savęs nelaikau. Priešingai. Niekada ir nesitikėjau, kad vyrai iki grabo lentos būna ištikimi.
Tačiau kentėjau, kaip ir visos vištos. Na ką dabar padarysi. Net iš tos meilės ir noro išsaugoti šeimą, viską atleidau. Tiesa, reikėjo perlipti per save. Ilgai galvojau, kad vertėjo, paskui ėmiau jausti, kad nevertėjo. O vieną rytą atsibudau ir pajutau - metas, metas tept slides ir kuo greičiau. Per pastaruosius 5-6 metus dabar esu savmi patenkinta. Patenkinta, kad atradau jėgų išeiti, nesitaikstyti su nepagarbiu elgesiu. Žinau, kad esu verta kur kas geresnio partnerio, gyvenimo draugo.
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2007 02 19, 21:55)
Na, būkim pažįstamos - aš esu žmona, kurią apgavo vyras ir ne kartą

O vieną rytą atsibudau ir pajutau - metas, metas tept slides ir kuo greičiau.

Nu tu cia uzlankstei thumbup.gif

O vyrelis mandras , matyt, labai buvo. Bet BUVO... per mergas prazuvo.

Sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras, koks puikus jis tėvas, o svarbiausia - ištikimas vyras...  g.gif Ji nuoširdžiai tuo įsitikinusi, rodo šeimos nuotraukas ir sako "neįsivaizduoju, kas būtų, jei sužinočiau, kad mano vyras neištikimas". Ji tikisi, kad tai dar neįvyko ir neįvyks! Taip norisi ją papurtyt ir pasakyt: "Višta tu, jis tau seniai neištikimas nei kūnu, nei mintimis!"
Kartais tokių moterų gaila, kartais norisi pasakyt "taip jai ir reikia", o šį kartą - siaubingai pikta!!! Pykstu ant jos, tik nesuprantu, kodėl - dėl jos aklumo, naivumo, gyvenimiško nepatyrimo ar dar ko nors...  g.gif Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif

Nejau neturi kitų problemų.Kiekvienas laisvai renkamės savus kelius.Tad prieš smerkdama jos pasirinkimą, geriau labiau pasigilink į save, kodėl tai tave taip neramina. Susidaro įspūdis, kad su tavim tas vyras ją išduoda.
Atsakyti

Specialiai su jom nesipazindinu, bet kartais pagalvoju, kad neistikimi vyrai savo zmonas mylejo, vede, gal ir dabar myli, tik yra joms neistikimi. Paskui pagalvoju: idomu ar zmonos jiems istikimos? Dar buna tokios mintys, kad meiluzes labai nelaimingos ir todel jaucia dideli pavyda ir neapykanta zmonom, ir jeigu jos taps siu vyru zmonomis, tai kazkada vadinsis neistikimu vyru zmonos. Sukasi ratas ir nesustabdysi.
Atsakyti
as paskaiciau ir pagalvojau,kad neistikymybe-manau cia kalbame apie fizine sio reikalo puse,nes dvasine-tai jau seniai atia vienas kitam-yra tiesiog naturalus fizinio potraukio vienas kitam nejautimas.Arba vienas nori,kitas-ne,nesvarbu,kuris yra vyras,kuris moteris,ir kuris atranda kazka,kas jaudina.Ir yra begale budu,kaip spresti sias bedas,jos dazniausiai yra laikinos.O neistikimu vyru zmonos yra zmonos kaip visos,beje su kuom gi tie vyrai yra neistikimi?Zinoma,kad su kitom zmonom.
Ir kokios mintys mane apima?Ogi tai,kad santuoka patiria krize.O be kriziu santuoku nebuna,nebent holivudo muviuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 20 vasario 2007 - 15:44
Nesuprantu kaip zmones mandrai viska pateikineja: fizine - dvasine neistikimybe. Fizines atleisciau, dvasines ne... lotuliukas.gif Gal nereikia jau taip skirstytis. Ka vyras gali slapcia permiegot su kita moterimi, t.y buti fiziskai neistikimas, grizti pas nieko neitariancia zmona ar drauge ir buti jai dvasiskai istikimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu niekaip negaliu suprast...Kunas eina sau, o dvasia sau lotuliukas.gif Kazkodel isivaizduoju zombi lotuliukas.gif Nejuokinkit lotuliukas.gif
Atsakyti