Įkraunama...
Įkraunama...

Rožinė dedervinė

Merginos,

Ar kam nors iš jūsų yra tekę rožine dedervine susirgti antrą kartą? Skaičiau, lyg ir kartą gyvenime ji tik gali pasitaikyti g.gif

Sirgau prieš 4 metus. Dabar vėl yra kažkokia odos reakcija, gydytoja užmetė akį ir sako, rožinė dedervinė. Na bet man taip neatrodo - nėra motininės dėmės, neniežti, dėmelės ne rausvos visai ir praktiškai nepleiskanoja (atrodo kaip "suraukta" oda vietomis), ir nuo pirmos dėmelės atsiradimo praėjo jau 5-6 mėn. Kažkaip praeitą sykį buvo visai kitaip, todėl kyla įtarimas, kad kažkokią kitą zarazą vis tik turiu g.gif
Atsakyti
Ieškau patarimų smile.gif Maitinu krūtimi ir man prasidėjo rožinė dedervinė. Labiausiai išbertos krūtys.. Liemuo ir rankos mažiau. Niekuom tepti negaliu. Gal kuriai taip buvo? Per kiek laiko praėjo? Gydytoja sakė, kad turėtų praeiti..
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 01 14, 22:38)
ir rozine dedervine ligos-onkologines pranasas  verysad.gif .
Bent tai nutiko man ........ verysad.gif

nebutinai. As r.dedervine sirgau daugiau nei pries 10 metu, bet kol kas vezio nera. Taip, per visa gyvenima galima kada tuo veziu susirgt, bet kai tiek laiko praeina, tai koks jau ten pranasas, kad gal po 15-20 metu veziu susirgsi schmoll.gif

QUOTE(miaumiukas @ 2014 04 24, 09:17)

man beveik 2 men. tesesi. Gydytoja gerai sake, kad turetu praeiti, kada nors tikrai praeis... Mano drauge tik po 3 men. normaliai jau atrode. Skirtingai buna.
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2014 04 24, 09:17)
Ieškau patarimų  smile.gif  Maitinu krūtimi ir man prasidėjo rožinė dedervinė. Labiausiai išbertos krūtys.. Liemuo ir rankos mažiau. Niekuom tepti negaliu. Gal kuriai taip buvo? Per kiek laiko praėjo? Gydytoja sakė, kad turėtų praeiti..

Laba diena,

sirgo mano sunus, kai jam buvo 6 metai, pries pat rugsejo pirmaja. Odos dispanceryje gydytoja nustate , kad tai rozine dedervine ir liepe SAVAITE NESIPRAUST, NESLAPINT, sake praeis, praejo.Tik vedziaus i kirpykla neplauta galva ir prasiau kirpejos kazkaip apkirpt, apkirpo, jam buvo pirmoji rugsejo 1 (7 metai rugsejo 8), kiek prisimenu netepiau jokiais vaistais, tiesiog neslapinau, nes su vandeniu ji isplinta, praejo gal po savaites, pradzioj liko rusvos demeles, per laika isnyko. Gal galima slapiai valyt, bet tik ten kur nera jokio berimo.
Atsakyti
QUOTE(onada @ 2014 04 24, 18:49)
Laba diena,

sirgo mano sunus, kai jam buvo 6 metai,  pries pat rugsejo pirmaja. Odos dispanceryje gydytoja nustate , kad tai rozine dedervine ir liepe SAVAITE NESIPRAUST, NESLAPINT, sake praeis, praejo.Tik vedziaus i kirpykla neplauta galva ir prasiau kirpejos kazkaip apkirpt, apkirpo, jam buvo pirmoji rugsejo 1 (7 metai rugsejo 8), kiek prisimenu netepiau jokiais vaistais, tiesiog neslapinau, nes su vandeniu ji isplinta, praejo gal po savaites, pradzioj liko rusvos demeles, per laika isnyko. Gal galima slapiai valyt, bet tik ten kur nera jokio berimo.

Dėkui už patarimus!Šiek tiek vandens krūtims tenka, kai plaunu galvą ir pažastis, bet stengiuosi kuo mažiau.. O mažius ir vis nori pamaigyt savo maistelį, bet neduodu smile.gif
Atsakyti